- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
GEBELİK KİLO TAKİBİ |
1. Ay (1-4 hafta) 84 | 2. Ay (5-8 hafta) 83 | 3.Ay (9-13hafta) 81.2 | 4.Ay (14-17hafta) 82.8 | 5.Ay (18-21hafta) 85 | 6.Ay (22-26hafta) 88 | 7.Ay (27-30 hafta) 89.3 | 8.Ay (31-35hafta) 95 | 9.Ay (36-40hafta) 99-100 |
Sen doksanlardaki prenses anası mısınEvet kızlar benim gibi kilolu hamile kalanlar kaç kilo aldı kaç kiloyla doğuma girdi tecrübesi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim aslında ilk gebeligim değil ama kızımda çok bilinçsizce yediğim için dengesiz beslenme durumum başladı toplamda 12-13 arası kilo almıştım kızımda şimdi ilk öğrendigm gün 84 tu kilom bklm ne kadar alicam diyetisyene gittim geçen hafta listemi aldm geldim bklm 7 aralığa kadar ne olacak durumumm
Bugün kahvaltımı yaptım güzelcehedefim başlarda biraz kilo vermek sonrasında da 7-8 kg almak
evet cnm o kisiyimSen doksanlardaki prenses anası mısınben de hamile kaldım 85 le Ve kilo alıyorum tam gaz ne olacak bilmem listeyi bana da atar mısın özelden
kaç kiloyla hamile kaldım cnmYani bende bu yemeyle 20 kilo alicam doguma kadar galiba
benimde başlarda umudum vermekten yana bklm ne olacakBen 4. Ayımdayim 3 kilo verdim. aşırı derecede mide bulantısı ve kusma yaşadım . Şuan azalmış durumda ne olur bilemiyorum:) karnımda çıkmadı daha dümdüz.
En güzeli dikkat etmek cnm ama ne olur tabi bilemeyiz tatlı hamur işi keisnlikle uzak duracaksn dedi diyetisyenimkonuyu takipteyim 92 kilo hamile kaldım dikkat etmeye çalışıyorum ama iştahım da çok açık
55 kilo ile hamile kaldim ama cok kilo almak istemiyorum kilo almaya musait yapim varevet cnm o kisiyimben henüz yolun başındayım bklm insAllah az alırım atarım cnm tabiki
kaç kiloyla hamile kaldım cnm
benimde başlarda umudum vermekten yana bklm ne olacak
En güzeli dikkat etmek cnm ama ne olur tabi bilemeyiz tatlı hamur işi keisnlikle uzak duracaksn dedi diyetisyenim
Gönlünce olur insAllah cnm o zmn senin içinde55 kilo ile hamile kaldim ama cok kilo almak istemiyorum kilo almaya musait yapim var
Evet kızlar benim gibi kilolu hamile kalanlar kaç kilo aldı kaç kiloyla doğuma girdi tecrübesi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim aslında ilk gebeligim değil ama kızımda çok bilinçsizce yediğim için dengesiz beslenme durumum başladı toplamda 12-13 arası kilo almıştım kızımda şimdi ilk öğrendigm gün 84 tu kilom bklm ne kadar alicam diyetisyene gittim geçen hafta listemi aldm geldim bklm 7 aralığa kadar ne olacak durumumm
Bugün kahvaltımı yaptım güzelcehedefim başlarda biraz kilo vermek sonrasında da 7-8 kg almak
bu sefer daha bilinçli olalım insAllahbende 160 boyla 88 kilo hamileyim. daha çok başındayım 4+3. kızımda 70le başlayıp 98le bitirmiştim5 sene oldu veremedim kilolarımı
Yo yanlış anlamam ama bu kadar keskin dile uyarı niye onu anlayamadım benim ne kadar zamandır Bebek istediğimi ya da ne kadar süre diyet Spor yapıp ne kadar kilo verdiğimi bilmeden yorum yapmayı niye tercih ettiniz ben aç kalcam demedim ayrıca hamileyim evet çok şükür Rabbim nasip etti tabiki önceliğim bebeğimin sağlığı benim sağlığım ama ilk hamilelikte yapılan hataları tekrar etmek istemiyor olabilir miyim ya da büyük uğraşlar sonucu verdiğim kiloları min. Ölçüde almak istiyorumdr..Yanlis anlamayin sizi kırmak istemem ama bugüne kadar istediginizi yemissiniz ki kilo almışsınız. Beslenmenize dikkat etmek icin hamile kalmayi mi beklediniz. Vücudunuzun bebeginizin besine en cok ihtiyaç duyduğu dönemde
bu sefer daha bilinçli olalım insAllah
Yo yanlış anlamam ama bu kadar keskin dile uyarı niye onu anlayamadım benim ne kadar zamandır Bebek istediğimi ya da ne kadar süre diyet Spor yapıp ne kadar kilo verdiğimi bilmeden yorum yapmayı niye tercih ettiniz ben aç kalcam demedim ayrıca hamileyim evet çok şükür Rabbim nasip etti tabiki önceliğim bebeğimin sağlığı benim sağlığım ama ilk hamilelikte yapılan hataları tekrar etmek istemiyor olabilir miyim ya da büyük uğraşlar sonucu verdiğim kiloları min. Ölçüde almak istiyorumdr..
Sizde hamilesiniz ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız insAllah
Bence her hamilelik kendine özgü yine söylüyorum diyet demek aç kalmak değil dolayısıyla bebeği zaten besleyecek şeyler yenmiş olacak emzirirken uygulanacak kurallarla hamilelikteki aynı bence hamur işi tatlı her daim gereksiz olanlar.. Benim için bebeğim de umrumda kilom da dolayısıyla kendi sağlığımda ...Diyet için doğru zamanin hamilelik olmadığını düşünüyorum sadece. 4.ayin içindeyim simdiden 5 kilo aldım umurumda değil bebegim iyi olsun sağlıklı olsun da onu emzirirken peşinden koşarken ya da dogumdan sonra diyetle verilir evel Allah. Siz bence emzirirkenki beslenmenize dikkat edin. Şeker süt yapıyor diye yanılmayın. Şeker su içirdiği için süt yapıyor asıl orda kilo alınıyor
MaşAllah canım çok güzel benim için de öyle olur insAllahBen de kilolu olarak hamile kaldım. Gebelik şekerim çıkınca doktorum diyetisyene yönlendirdi. Karbonhidrat ve yağlardan uzak duruyorum, aç da kalmıyorum. 6 haftada 8 kilo verdim. Şu an 77 kiloyum ve 14 haftalık hamileyim. Diyetisyen 16. Haftaya kadar kilo vermende bir sakınca yok dedi. Zaten bebeğin ihtiyacı olan vitamin, protein minerali alıyorum. Sadece kalorili beslenmiyorum.
Gebelikte kontrollü gitmek sağlıksız diye bir şey yok canım zaten şişman hamilelerin alması gereken kilo da sınırlı bu sebepten dikkat etmek zorundayız sadece katı ve tek tip beslenme sıkıntılı ki diyetisyen her besin grubundan yazmıştır mutlaka besleyici ama kilo aldırmayan şeyler yemek lazım bu Arada bana listeyi atmadınbu sefer daha bilinçli olalım insAllah❤
Yo yanlış anlamam ama bu kadar keskin dile uyarı niye onu anlayamadım benim ne kadar zamandır Bebek istediğimi ya da ne kadar süre diyet Spor yapıp ne kadar kilo verdiğimi bilmeden yorum yapmayı niye tercih ettiniz ben aç kalcam demedim ayrıca hamileyim evet çok şükür Rabbim nasip etti tabiki önceliğim bebeğimin sağlığı benim sağlığım ama ilk hamilelikte yapılan hataları tekrar etmek istemiyor olabilir miyim ya da büyük uğraşlar sonucu verdiğim kiloları min. Ölçüde almak istiyorumdr..
Sizde hamilesiniz ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız insAllah❤
insAllah gönlünce olur cnm86 kilo ile hamile kaldım 9. Haftadayim henüz almadım ama korkuyorum bende şöyle 7 kilo alsam yeter bana 7 ile 10 arasi
aynen öyle cnm liste gayet dengeli bence attım saniyordum cnm kusura bakma unutmuşumGebelikte kontrollü gitmek sağlıksız diye bir şey yok canım zaten şişman hamilelerin alması gereken kilo da sınırlı bu sebepten dikkat etmek zorundayız sadece katı ve tek tip beslenme sıkıntılı ki diyetisyen her besin grubundan yazmıştır mutlaka besleyici ama kilo aldırmayan şeyler yemek lazım bu Arada bana listeyi atmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?