Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Evet canım yaptım şükürler olsun Rabbime..

Pazartesi sabah 08.00 dünyaya geldi bebeğim elhamdulillah Rabbim tüm hamileleri sağlıkla sıhhatle evlatlarına kavuştursun..
Tebrik ederim.Hayirli olsun.Saglikli ve güzel bir ömrü olsun

Merhaba henuz tartilamadim fakat eksiyi gordugumu düşünmüyorum sut olsun diye yiyorum çünkü.
Ornek liste varmiydi emziren anne icin goremedim sutum olsun fakst yavas yavasta eksiyi goreyim istiyorum

Kizlar saglik ocaginin verdiginl monovit d3 sanci yaparmi bebegim kullandigomda cok huzursuz kivraniyor hic uyumuyor ara veronce daha sakin .onereveginiz baska d 3 vit.varmi

archimom merhaba pazar gunu kilomu yazmayı unutmuşum. 65.5 çıkmıştım. Burdan bana hiç bildirim gelmiyor aslında takip ettim sayfayı ama. Ben de o yüzden unutuyorum

Kızlar merhaba nasılsınız aranızda hurma yiyen varmı hurmaya başladım dört gün ishal oldum bıraktım yiyen varsa bu etkiyi yasadinizmi
Merhaba canım. Bende hurma yiyorum. Kaç kere tuvalete gittim. İshal gibiydim bende. Ama kabızlıktan iyidir diye düşünüyorum artık.

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah Doğum yapanları duyunca mis gibi bebek kokusu geliyor burnuma, kızımın doğumunu hatırlıyorum, daha bir sabırsızlanıyorum

Burda olanlara iyi geceler sabah göreceklere günaydın 63.15 çıkıyorum tok karnına.
tsh yüksek çıktı yarın randevum var . İlaçlar kilo aldırıyor mu bilen, duyan, gören

Kızlar merhaba nasılsınız aranızda hurma yiyen varmı hurmaya başladım dört gün ishal oldum bıraktım yiyen varsa bu etkiyi yasadinizmi

Allah şifa versin inşallah
Tebrik ederim.Hayirli olsun.Saglikli ve güzel bir ömrü olsun
Çok teşekkür ederim archimom Allah razı olsun hepimizin evlatlarının sağlıklı güzel ömürleri olsun inşaAllah

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah Doğum yapanları duyunca mis gibi bebek kokusu geliyor burnuma, kızımın doğumunu hatırlıyorum, daha bir sabırsızlanıyorum
Amin inşaAllah çok teşekkür ederim Allah razı olsun Sizi ve tüm doğum yapacakları Allah kurtarsın inşaAllah sağlıkla gelsinler

Selam kizlar bnde araniza katılmak istiyorumHepinize sağlıkli hamilelik diliyorum ins sağlıkla kucağınıza alırsınızBenimde adetim 1 gün geçti test yaptım pozitif çıkti.Ertesi gün kan testi yaptırdım 58 çıktı.kan testini adetim 2 gün gecikince yaptirdim.Sizce normal değer mi?

Merhaba henuz tartilamadim fakat eksiyi gordugumu düşünmüyorum sut olsun diye yiyorum çünkü.
Ornek liste varmiydi emziren anne icin goremedim sutum olsun fakst yavas yavasta eksiyi goreyim istiyorum
Görmüşsündür.Vucuttan pek çok şey atılıyor bu süreçte.Kan hacmi normale donuyor,rahim küçülüyor,ödem atılıyor vb
Kizlar saglik ocaginin verdiginl monovit d3 sanci yaparmi bebegim kullandigomda cok huzursuz kivraniyor hic uyumuyor ara veronce daha sakin .onereveginiz baska d 3 vit.varmi
Sancı yapmaz o ya
archimom merhaba pazar gunu kilomu yazmayı unutmuşum. 65.5 çıkmıştım. Burdan bana hiç bildirim gelmiyor aslında takip ettim sayfayı ama. Ben de o yüzden unutuyorum
Evet bazı arkadaşlara da gelmiyor.Ayarlarinda mi sorun var bilmiyorum
Merhaba canım. Bende hurma yiyorum. Kaç kere tuvalete gittim. İshal gibiydim bende. Ama kabızlıktan iyidir diye düşünüyorum artık.
Hurma için çok erken doğumu tetikleyebilir tuketmeyin
Bu sabah 73.9 gösterdi tartım

Burda olanlara iyi geceler sabah göreceklere günaydın 63.15 çıkıyorum tok karnına.
tsh yüksek çıktı yarın randevum var . İlaçlar kilo aldırıyor mu bilen, duyan, gören
Tiroid ilacı kilo aldırıyor mu bilmiyorum ama tiroid hastalığı kilo aldırıyor o kesin
88.5 kilo ile doğuma gittim bu sabah tartındığımda 84.4 çıktı..

Selam değeriniz iyi. Katlanarak yükselmesi gerekiyor.Hamileliginiz kesinleşince boy güncel kilo ve hafta bilgilerinizi paylasirsaniz listeye eklerim.Sevgiler,tebrik ederim

Hergün ilaç kullanacakmışım. Sanki başka ilaçlar yok gibi

archimom Çok teşekkür ederim yardımınız için tabiki yazarım buraya.Yarina doktora randevu aldım.Troid problemim vardı ilk gebeligimde kullandım hep.Simdi erkenden aldım randevu tahlil yapılır.İlac gerekirse baştan önlem alip kullanayım diye

Tsh 'ın yüksek olması kilo vermeyi zorlaştırıyor, kilo aldırabilir. İlaçlar kontrol altına alıyor, ben de kullanıyorum, ilk gebelikte de kullanmıştım

Hergün ilaç kullanacakmışım. Sanki başka ilaçlar yok gibi
Üzülme.Çaresiz dert olmasın.Benim miniğime de hipotiroid teşhisi kondu.Biz en az 3 yaşına kadar hergün ilaç kullanacağız ki tiroid bezleri normalden küçük olduğu için ömür boyu kullanma ihtimali de yüksek..Yarın belli olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…