Gebelikte kilo kontrolü mümkün mü?

Doğrudur canım :) ben sabah 2 yumurta,bol peynir ceviz falan çok tüketiyorum. Öğlen ızgara et tavuk salata falan. Akşam bi ev yemeği yanına bulgur yanına salata falan. Ekmek sadece kahvaltıda yerim. Protein sütn kalitesini inanılmaz arttırıyor. Dereotu bende coşturuyordu sütü :) bulgurda yine öyle. En önemlisi uyku aslında. 2 saat uyu uyan göğüsler sütten taşlaşmış oluyordu . Herkesin bünyesi ve ihtiyaçları farklı bence. Kiloyada çok takmamak lazım,verilir gider :)

Evet uyku da çok önemli.. Özetlemek istediğimi zaten sen yazmışsın. Anneler ve anne adayları sadece sağlıklı beslenip vücutlarına iyi baksınlar. Kilo her türlü verilir.

Takvimin doğruysa şayet sana da, konu sahibine de sağlıklı doğumlar dilerim:)

Evet doğru. 2. Gelecek inşallah :) Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Toplamda 7 kilo almıştım . Doğumdan sonraki gün sadece iki kilo kalmıştı . Bir aya kalmadan da aldığım kilodan daha aşağıya düşmüştüm. Dikkat etmek gerekiyor kilo almak kolay ama vermek zor.
İşte ben şimdiden 6 kilo almışken sizin gibileri duyunca çok imreniyorum ki ben hamile kalmadan önce iştahsız bir insandım

İşte ben şimdiden 6 kilo almışken sizin gibileri duyunca çok imreniyorum ki ben hamile kalmadan önce iştahsız bir insandım
Bundan sonra dikkat ederseniz toplamda on kilo ile tamamlayabilirsiniz. Üzmeyin kendinizi. Sadece hamur işi, paketli gıdalar ve hazır içeceklerden uzak durun.

Yaklaşık iki hafta önce +15 kilodaydim artık tartilmiyorum. Tek tesellim aşırı şiş olmam belki üç kilosu falan odemdir
Hamur işi ve tatlı yemezsen kilo almıyorsun tek denklem bu ama ben karşı koyamadım her şeyden fazla fazla yedim doymuyorum cunku. İşin en gıcık yani yemezsem yemediğim için mutsuz oluyorum, yersem yediğim irademe sahip cikamadigim için. Neyse sağlıkla gelsin bebisler, veririz napalım. Ama mutlunhissetmek en önemlisi, çünkü biz mutlu olursak bebiş de mutlu oluyor hareketlerinden bile belli oluyor. "Yemicem, yememeliyim!" diye kasma kendini azar azar hepsinden ye, atıyorum tatlıyı haftada bir ye şart koy kendine.

Ben 23.haftada 12 kilo almıştım.
Sonra diyetisyene gittim, bebeğin kilo alacağı benim almayacağım bir yeme düzeni oluşturduk.
Son ay iştahım hepten kapandı, 2 lokma yesem doyuyordum, doğuma 11 kiloyla girdim. Bebek de 3650 doğdu. Yani mümkün.

Hamileligimin ilk 3 ayinda kilo verdim, bulantim cok fazlaydi. 2nci trimesterden doguma kadar 18 kilo aldim
Bulantilardan yemek yiyememek surekli mide bulantisi cok kotu. Istahim acilinca ve yemek yiyebilmeye baalayinca cok mutlu olmustum
1 sene sonunda 21 kilo vermistim, hamile kaldigim kilonun da altina indim.
Malesef suan yine kilo aldim (6 kilo)
Bu sekilde hamile kalmak istemiyorum vermem lazim.
Hayirlisi bakalim

İlk gebeliğimde 20 kilo aldım. Vermem 2 yılımı aldı. Şimdi ise gebe kaldığımı öğrendiğimde 4 kilo fazlam vardı. Ben de korkudan hamur işini kestim, 8 den sonra birşey yemiyorum. Meyveyi azalttım. Bol süt, yoğurt et ve sebze. Yani sıra 1 saat yürüyüş artı aerobik yapıyorum. Mekikli, şınavli bir şey ama doktorum zararı olmaz dedi. Inşallah bir zararı olmaz.
10. Haftamda İki kilo vermeyi başardım. İlk ayım dolmadan giymek zorunda kaldığım gebe pantolonundan kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…