Gebelikte karın ağrısı

hayatguzel123

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
40
13
35
Merhaba herkese.Yaklaşık 17 haftalık gebeyim. Iki gün geçmeyen karın ağrısı yaşadım özellikle karnımın sol alt kısmında daha yoğun bir ağrı hissettim ve bacaklarıma kadar vurdu ağrısı.Bu ağrı ara ara arttı azaldı ama geçmek bilmedi.Bugün daha iyiyim ama yoğun olmasa da devam eden bir ağrım var. Sizlerin tecrübesinden de yararlanmak istiyorum.Benim duruma benzer bir durum yaşayan var mı aranızda?

Mrb bende de var anlattiklarin. Öncelikle bacak ağrısı 7. Haftalarda başladı. 8. Haftada magnezyuma başladım ve düzeldi elhamdülillah. Kasik agrilarimda 16 17. Haftalarda demir ilacına başlamıştım. O malesef 20 gündür mahfetti beni. Bugun başka bi demir ilacına geçtim ama gene aynı malesef. Kullandığın ilac takviyelerin neler ?

Geçmiş olsun, zorlayan bir durum hele de çalışıyorsanız. Doktorum bana demir ilacı ve devit-3 verdi.Ayrica folik aside de devam ediyorum.

Aynisini yasadim bak enfeksiyon cikti hatta bu agrilar rahim agzi kisaligina yol acti hemen progestan igne vurdular bana. Bu onemli bi konu doktora danismalisin

Aynisini yasadim bak enfeksiyon cikti hatta bu agrilar rahim agzi kisaligina yol acti hemen progestan igne vurdular bana. Bu onemli bi konu doktora danismalisin
Doktoruma gittim bebeğim iyi çok şükür.Rahim ağzı uzunluğumu ölçtü 3.8 cm yani olması gerekenden kısa çıktı. Progestan fitil verdi onu kullanacağım.Peki siz kaçıncı haftada böyle bir problem yaşadınız ve rahim ağzı uzunluğunuz ne kadardı?

Bak iyi ki beni dinleyip gitmissin ben enfeksiyondan kaynakli yasadim agrilarim oldugu izin rahim agzim kisalmis agri cektigim icin kasilmalar olmustu 18.haftamdaydim. Bana da progestan igne vuruldular benim hemen duzelmisti.

Bak iyi ki beni dinleyip gitmissin ben enfeksiyondan kaynakli yasadim agrilarim oldugu izin rahim agzim kisalmis agri cektigim icin kasilmalar olmustu 18.haftamdaydim. Bana da progestan igne vuruldular benim hemen duzelmisti.
Ne kadar kisalma oldu ? Ve kaç kez igne oldunuz. Tek doz igne ile ideal uzunluğa mi döndü?

Benim fitil şeklinde progestan.Bir süre onu kullanacağım. İğne şeklinde olandan yapmadı doktorum.

İnşallah canım çok korkuyorum olumsuz bir durum yaşamaktan.Son bir şey daha soracağım enfeksiyon ne verdi dokturun
Aksef diye bir antibiyotik verdi korkma kuzum lekelenmen filan oldu mu hic, progestan hemen duzeltiyor sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…