- 25 Eylül 2023
- 40
- 13
- 35
-
- Konu Sahibi hayatguzel123
Geçmiş olsun, zorlayan bir durum hele de çalışıyorsanız. Doktorum bana demir ilacı ve devit-3 verdi.Ayrica folik aside de devam ediyorum.Mrb bende de var anlattiklarin. Öncelikle bacak ağrısı 7. Haftalarda başladı. 8. Haftada magnezyuma başladım ve düzeldi elhamdülillah. Kasik agrilarimda 16 17. Haftalarda demir ilacına başlamıştım. O malesef 20 gündür mahfetti beni. Bugun başka bi demir ilacına geçtim ama gene aynı malesef. Kullandığın ilac takviyelerin neler ?
Aynisini yasadim bak enfeksiyon cikti hatta bu agrilar rahim agzi kisaligina yol acti hemen progestan igne vurdular bana. Bu onemli bi konu doktora danismalisinMerhaba herkese.Yaklaşık 17 haftalık gebeyim. Iki gün geçmeyen karın ağrısı yaşadım özellikle karnımın sol alt kısmında daha yoğun bir ağrı hissettim ve bacaklarıma kadar vurdu ağrısı.Bu ağrı ara ara arttı azaldı ama geçmek bilmedi.Bugün daha iyiyim ama yoğun olmasa da devam eden bir ağrım var. Sizlerin tecrübesinden de yararlanmak istiyorum.Benim duruma benzer bir durum yaşayan var mı aranızda?
Magnezyum desteği almamız daha iyi olur. Ağrılara iyi gelir.Geçmiş olsun, zorlayan bir durum hele de çalışıyorsanız. Doktorum bana demir ilacı ve devit-3 verdi.Ayrica folik aside de devam ediyorum.
Doktoruma gittim bebeğim iyi çok şükür.Rahim ağzı uzunluğumu ölçtü 3.8 cm yani olması gerekenden kısa çıktı. Progestan fitil verdi onu kullanacağım.Peki siz kaçıncı haftada böyle bir problem yaşadınız ve rahim ağzı uzunluğunuz ne kadardı?Aynisini yasadim bak enfeksiyon cikti hatta bu agrilar rahim agzi kisaligina yol acti hemen progestan igne vurdular bana. Bu onemli bi konu doktora danismalisin
Bak iyi ki beni dinleyip gitmissin ben enfeksiyondan kaynakli yasadim agrilarim oldugu izin rahim agzim kisalmis agri cektigim icin kasilmalar olmustu 18.haftamdaydim. Bana da progestan igne vuruldular benim hemen duzelmisti.Doktoruma gittim bebeğim iyi çok şükür.Rahim ağzı uzunluğumu ölçtü 3.8 cm yani olması gerekenden kısa çıktı. Progestan fitil verdi onu kullanacağım.Peki siz kaçıncı haftada böyle bir problem yaşadınız ve rahim ağzı uzunluğunuz ne kadardı?
Bugün daha iyiyim ama bir dahaki kontrolde doktorumdan isteyeceğim.Magnezyum desteği almamız daha iyi olur. Ağrılara iyi gelir.
Ne kadar kisalma oldu ? Ve kaç kez igne oldunuz. Tek doz igne ile ideal uzunluğa mi döndü?Bak iyi ki beni dinleyip gitmissin ben enfeksiyondan kaynakli yasadim agrilarim oldugu izin rahim agzim kisalmis agri cektigim icin kasilmalar olmustu 18.haftamdaydim. Bana da progestan igne vuruldular benim hemen duzelmisti.
Eger randevun uzak tarihse aile hekimine gidip isteyebilirsin.Bugün daha iyiyim ama bir dahaki kontrolde doktorumdan isteyeceğim.
Tek dozla dondu evet cunku benim enfeksiyondan kaynakli agrim oldugu icin progestan igne gecirdi agrimi hemej duzeldiNe kadar kisalma oldu ? Ve kaç kez igne oldunuz. Tek doz igne ile ideal uzunluğa mi döndü?
Kisalma ne kadardi oda normale döndü müTek dozla dondu evet cunku benim enfeksiyondan kaynakli agrim oldugu icin progestan igne gecirdi agrimi hemej duzeldi
Benim fitil şeklinde progestan.Bir süre onu kullanacağım. İğne şeklinde olandan yapmadı doktorum.Bak iyi ki beni dinleyip gitmissin ben enfeksiyondan kaynakli yasadim agrilarim oldugu izin rahim agzim kisalmis agri cektigim icin kasilmalar olmustu 18.haftamdaydim. Bana da progestan igne vuruldular benim hemen duzelmisti.
İki hafta sonra randevum var eger ağrılarım olursa bu sürede dediğiniz gibi yapabilirimEger randevun uzak tarihse aile hekimine gidip isteyebilirsin.
Enfeksiyon için doktorunuz hangi ilacı verdi ve ne kadar süre kullandınızTek dozla dondu evet cunku benim enfeksiyondan kaynakli agrim oldugu icin progestan igne gecirdi agrimi hemej duzeldi
Benim anlik agriyla olmustu o yuzdenBenim fitil şeklinde progestan.Bir süre onu kullanacağım. İğne şeklinde olandan yapmadı doktorum.
Çok çok geçmiş olsun size sağlıkla alın bebeğinizi kucağınızaBenim anlik agriyla olmustu o yuzden
Amin canim sen de insallah progestani gece koy yat oyle bebegin saglikla gelsinÇok çok geçmiş olsun size sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
İnşallah canım çok korkuyorum olumsuz bir durum yaşamaktan.Son bir şey daha soracağım enfeksiyon ne verdi dokturunAmin canim sen de insallah progestani gece koy yat oyle bebegin saglikla gelsin
Aksef diye bir antibiyotik verdi korkma kuzum lekelenmen filan oldu mu hic, progestan hemen duzeltiyor sen merak etmeİnşallah canım çok korkuyorum olumsuz bir durum yaşamaktan.Son bir şey daha soracağım enfeksiyon ne verdi dokturun