Nasıl bir kanama hangi renk?Arkadaşlar merhaba. Ben 5 haftalık hamileyim. Gurbetçiyim ve ve henüz bir doktora gitmedim. Evde gebelik haftası ölçen test yaptım. 5 haftalık çıktı. Doktor için randevu bekliyoruz. Onlar bizi arayacaklar. Ama 4 gün kahverengi lekelenmem oldu korkmadım. Bugüne kadar bebeğime bir zarar gelmesin diye çoğu zaman yatıyordum. Ev işleri baya birikmişti bugün temizlik yapmamla kanamam başladı çok öyle adet kanaması gibi değil. Ama sanki rahmimden sesler geliyor böyle bağırsak hareketleri gibi gaz sesleri gibi. Acaba içerde bir kanama mı başladı da hepsi dışarı almıyor mu. Sizce bebeğime bişey olur mu. Eşime acile gidelim dedim birde ondan da azar yedim sana dedim istirahat et diye. Falan filan. Ben ne yapıcam çok çaresizim. Eczaneye gidip progestan hap mı alsam. Bebeğime bişey olursa dayanamam.
Nasıl bir kanama hangi renk
Açık kırmızı Şuan. Çok üzgünüm.Nasıl bir kanama hangi renk?
Teşekkür ederim Türkiye’de olsam hiç durmadan giderdim. O burda işleyiş çok farklıÖncelikle hayırlı olsun. Henüz sağlıklı bir gebelikmi geçiriyorsunuz o bile belli değilken İlaç almayın kafanıza göre. Kanama dediğiniz yerleşme kanaması olabilir. En iyisi doktora gitmek daha erken bir şekilde.
Buram buram kan gelmişti bebeğim düşmemişti ama sonra kendime dikkat etmedim ve dördüncü kanamada kaybettim. Sadece tehlike atlatıyorsundur belki. Hemen doktora gitmen ve progestan iğne yaptırman gerekiyorAçık kırmızı Şuan. Çok üzgünüm.
Progestan al bekle. Düşük olursa zaten icsende düşer bende 5 haftalıktm senin gibi önce kahve sonra koyu kırmızı ya döndü doktor progestan iç düşmesin diye düşerse icsende düşer dedi ben 2 3 gün içtim devam etti. Doktorlarda en başta olduğu için bişey yapamıyor stres yapma allah sana bağışlasın bebeğiniTeşekkür ederim Türkiye’de olsam hiç durmadan giderdim. O burda işleyiş çok farklı
Umarim gebeliğin sağlıkla ilerler. Ben bi şey merak ediyorum yurtdisinda yasayanlar hep bu konudan muzdarip çünkü. Şimdi.kanamam varken sen doktora gidemez misin? Buradaki gibi mesela poliklinige randevu alip veya randevusuz gidemiyomusunuz? Kadin doğum takipleri falan nasıl orda. Acile gitsen illaki ilgilenirler dimi oldukça acil bir durum cunku. Doktora ulaşma konusunda şanslıyız galibaArkadaşlar merhaba. Ben 5 haftalık hamileyim. Gurbetçiyim ve ve henüz bir doktora gitmedim. Evde gebelik haftası ölçen test yaptım. 5 haftalık çıktı. Doktor için randevu bekliyoruz. Onlar bizi arayacaklar. Ama 4 gün kahverengi lekelenmem oldu korkmadım. Bugüne kadar bebeğime bir zarar gelmesin diye çoğu zaman yatıyordum. Ev işleri baya birikmişti bugün temizlik yapmamla kanamam başladı çok öyle adet kanaması gibi değil. Ama sanki rahmimden sesler geliyor böyle bağırsak hareketleri gibi gaz sesleri gibi. Acaba içerde bir kanama mı başladı da hepsi dışarı almıyor mu. Sizce bebeğime bişey olur mu. Eşime acile gidelim dedim birde ondan da azar yedim sana dedim istirahat et diye. Falan filan. Ben ne yapıcam çok çaresizim. Eczaneye gidip progestan hap mı alsam. Bebeğime bişey olursa dayanamam.
Merhaba bende 4+5 te kahve lekeler gelmeye başladı sizin ne kadar sürdü şuan ne durumdasınız acebaCanım içini karartma yerleşme kanaması olabilir. İyi düşün iyi olsun. Bende 4+4 yetim. Benimde hafif var. Herşeyin hayırlı dicez artık
Ben düşük yaptım. O gün içerisinde kanama çoğaldı doktora gittim yapacak bişey yok bebek rahimden çıkmış dediMerhaba bende 4+5 te kahve lekeler gelmeye başladı sizin ne kadar sürdü şuan ne durumdasınız aceba
Merhabalar buradaki sağlık sistemi Türkiye’den çok farklı. Ben isveçte yaşıyorum. O gün acile gittik. Çok acil bişey değil sizin doğumhaneye gitmeniz gerekiyor denildi. Doğumhaneye gittik. Hamile olduğumu kanama ve sancı çektiğimi söyledim. İdrar testi yapıldı. Sonuç çıkana kadar beklemek zorunda kaldık. Yani Türkiye’de ki gibi gider gitmez müdahale yapılmadı. 2 saat bekledim. Ardından öğrendim ki bebekler vajinanın girişine kadar gelmiş. İkiz hamilelikmiş. Bana gösterdiler çıldırdım. Soğuk kanlı biri değilim. Ama Burda işleyiş böyle. Ve herhangi bir sigorta yaptıramıyorsun. Her girişte 500 TL ücret. Parası olmayanlar ne yapıyor bilmiyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde doktor için randevu almak istedik. Aradık çağrı merkezini 7gün sonra 1,5 ay sonrası için randevu verdiler. Sanırım Türkiye’ye alıştığım için buradaki sistem çok tuhaf geldi bana. Türkiye gerçekten o konuda çok iyi. Burda herşey uzun bekliyorsun. Kafan gözün yarılmadıkça acile gidemiyorsun basit sebeplerdenUmarim gebeliğin sağlıkla ilerler. Ben bi şey merak ediyorum yurtdisinda yasayanlar hep bu konudan muzdarip çünkü. Şimdi.kanamam varken sen doktora gidemez misin? Buradaki gibi mesela poliklinige randevu alip veya randevusuz gidemiyomusunuz? Kadin doğum takipleri falan nasıl orda. Acile gitsen illaki ilgilenirler dimi oldukça acil bir durum cunku. Doktora ulaşma konusunda şanslıyız galiba
Okudukça sağlık çalışanlarımıza dua ettim gerçekten çok sıkıntılıymış. Övüne övüne bitiremedikleri yerler oralarMerhabalar buradaki sağlık sistemi Türkiye’den çok farklı. Ben isveçte yaşıyorum. O gün acile gittik. Çok acil bişey değil sizin doğumhaneye gitmeniz gerekiyor denildi. Doğumhaneye gittik. Hamile olduğumu kanama ve sancı çektiğimi söyledim. İdrar testi yapıldı. Sonuç çıkana kadar beklemek zorunda kaldık. Yani Türkiye’de ki gibi gider gitmez müdahale yapılmadı. 2 saat bekledim. Ardından öğrendim ki bebekler vajinanın girişine kadar gelmiş. İkiz hamilelikmiş. Bana gösterdiler çıldırdım. Soğuk kanlı biri değilim. Ama Burda işleyiş böyle. Ve herhangi bir sigorta yaptıramıyorsun. Her girişte 500 TL ücret. Parası olmayanlar ne yapıyor bilmiyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde doktor için randevu almak istedik. Aradık çağrı merkezini 7gün sonra 1,5 ay sonrası için randevu verdiler. Sanırım Türkiye’ye alıştığım için buradaki sistem çok tuhaf geldi bana. Türkiye gerçekten o konuda çok iyi. Burda herşey uzun bekliyorsun. Kafan gözün yarılmadıkça acile gidemiyorsun basit sebeplerden
İyi yanları da var tabi ki. Ama hastaneler sağlık sistemi hiç aynı değil. Lakin mecburen sisteme ayak uyduracağım. Çok teşekkür ederim. Hayırlısıyla inşallah.ah cok uzuldum. ne desek bos suan.
surekli yurtdisinda yasamin daha kaliteli oldugunu dusunsek de goruyoruz ki saglik konusunda ne kadar yogunluk olursa olsun biz daha sansli durumdayiz.
en kisa surede, saglikli bir sekilde tekrar hamile kalirsiniz insallah.
Gerçekten apayrı dünyalar gibi. Onlara göre bebek 3 aydan küçük ise ve düşük tehlikesi yaşıyorsan yapacak bişey yok sağlıklı bir gebelik değil zaten diyorlar.Okudukça sağlık çalışanlarımıza dua ettim gerçekten çok sıkıntılıymış. Övüne övüne bitiremedikleri yerler oralar
Yazık gerçekten şu an saniyede müdahale eden bi sistemimiz var . Sağlık olmazsa bi ülkede geri kalan neyin önemi kalırki . Allah herkesin evladını korusun bağışlasınGerçekten apayrı dünyalar gibi. Onlara göre bebek 3 aydan küçük ise ve düşük tehlikesi yaşıyorsan yapacak bişey yok sağlıklı bir gebelik değil zaten diyorlar.
Gercekten burdaki saglik baya baya iyiMerhabalar buradaki sağlık sistemi Türkiye’den çok farklı. Ben isveçte yaşıyorum. O gün acile gittik. Çok acil bişey değil sizin doğumhaneye gitmeniz gerekiyor denildi. Doğumhaneye gittik. Hamile olduğumu kanama ve sancı çektiğimi söyledim. İdrar testi yapıldı. Sonuç çıkana kadar beklemek zorunda kaldık. Yani Türkiye’de ki gibi gider gitmez müdahale yapılmadı. 2 saat bekledim. Ardından öğrendim ki bebekler vajinanın girişine kadar gelmiş. İkiz hamilelikmiş. Bana gösterdiler çıldırdım. Soğuk kanlı biri değilim. Ama Burda işleyiş böyle. Ve herhangi bir sigorta yaptıramıyorsun. Her girişte 500 TL ücret. Parası olmayanlar ne yapıyor bilmiyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde doktor için randevu almak istedik. Aradık çağrı merkezini 7gün sonra 1,5 ay sonrası için randevu verdiler. Sanırım Türkiye’ye alıştığım için buradaki sistem çok tuhaf geldi bana. Türkiye gerçekten o konuda çok iyi. Burda herşey uzun bekliyorsun. Kafan gözün yarılmadıkça acile gidemiyorsun basit sebeplerden
Evet Malesef İsveç öyle bir yerdir bir zamanlar bende yaşadım uzun bir müddet Stockholm da yaşadım.. nefret ettim vallaha memleketim gibisi yok almanyasida İsveçide aynı nefret ettim yani.. sağlık yönünden sıfır bir ülke..Merhabalar buradaki sağlık sistemi Türkiye’den çok farklı. Ben isveçte yaşıyorum. O gün acile gittik. Çok acil bişey değil sizin doğumhaneye gitmeniz gerekiyor denildi. Doğumhaneye gittik. Hamile olduğumu kanama ve sancı çektiğimi söyledim. İdrar testi yapıldı. Sonuç çıkana kadar beklemek zorunda kaldık. Yani Türkiye’de ki gibi gider gitmez müdahale yapılmadı. 2 saat bekledim. Ardından öğrendim ki bebekler vajinanın girişine kadar gelmiş. İkiz hamilelikmiş. Bana gösterdiler çıldırdım. Soğuk kanlı biri değilim. Ama Burda işleyiş böyle. Ve herhangi bir sigorta yaptıramıyorsun. Her girişte 500 TL ücret. Parası olmayanlar ne yapıyor bilmiyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde doktor için randevu almak istedik. Aradık çağrı merkezini 7gün sonra 1,5 ay sonrası için randevu verdiler. Sanırım Türkiye’ye alıştığım için buradaki sistem çok tuhaf geldi bana. Türkiye gerçekten o konuda çok iyi. Burda herşey uzun bekliyorsun. Kafan gözün yarılmadıkça acile gidemiyorsun basit sebeplerden
Almanya'da böyledir, hatta acil'i "meşgul ettiğin" için bir de azar işitirsin.Merhabalar buradaki sağlık sistemi Türkiye’den çok farklı. Ben isveçte yaşıyorum. O gün acile gittik. Çok acil bişey değil sizin doğumhaneye gitmeniz gerekiyor denildi. Doğumhaneye gittik. Hamile olduğumu kanama ve sancı çektiğimi söyledim. İdrar testi yapıldı. Sonuç çıkana kadar beklemek zorunda kaldık. Yani Türkiye’de ki gibi gider gitmez müdahale yapılmadı. 2 saat bekledim. Ardından öğrendim ki bebekler vajinanın girişine kadar gelmiş. İkiz hamilelikmiş. Bana gösterdiler çıldırdım. Soğuk kanlı biri değilim. Ama Burda işleyiş böyle. Ve herhangi bir sigorta yaptıramıyorsun. Her girişte 500 TL ücret. Parası olmayanlar ne yapıyor bilmiyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde doktor için randevu almak istedik. Aradık çağrı merkezini 7gün sonra 1,5 ay sonrası için randevu verdiler. Sanırım Türkiye’ye alıştığım için buradaki sistem çok tuhaf geldi bana. Türkiye gerçekten o konuda çok iyi. Burda herşey uzun bekliyorsun. Kafan gözün yarılmadıkça acile gidemiyorsun basit sebeplerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?