- Konu Sahibi seldalondra
-
Alttan ultrasonla baktı "IIImm olmuyorsun çünki gebesin" Dedi ben şaşırınca yok yok şaka yaptım dedi. İnsana böyle bir konuda şaka yapılırmı ya :S
canım taaaam bı okuze denk gelmıssın desene ne lacka doktor oyle,,,doktor olmuslar ama ınnsan olamamıslar...saka ya bak ya,ıste aslında bu doktorlar ne cektıgımızı anlamıyorlar o yuzden bu kadar rahat ve cool lar..
amin canım adetın 7.gunu ve tekrar yaptırdım 1109 cıktı:)))
Hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin.. Allah herkesin evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah ..
sonuç<0.1 dıyor..ne demek bu bılen var mı???
çok teşekkür ederim mariec.ama hala inanamıyorum hamileliğin bütün belirtileri şiddetli dercede mevcuttu..adet oluyordum ama,hayatımda ilk defa göğüslerime dokunamayacak derecede ağrı sızı olmuştu,bulantı kusma..şimdi adetime yakın diye acaba yanılmış olabilir mi bu test..?
Arkadaşlar adetime 7 gün var dün kan testi yaptırdım değer 2,36 çıktı. Sizce hamilemiyim:s yoksa erken mi davranıyorm
Canım daha çok erken değilmi adetine 7 gün varmış şimdi bu değer için ne desek yalan olur.adetten 7 gün geçse bile kendini tam belli etmeyebiliyo bebişler bazen sabırlı ol derim inşallah bebiş göbüştedir
bende dün kan testi yaptırdım değerim 334,7 çıktı sanırım 4 haftalık oluyor ama keseyi göremedik :44: doktor bu değerle görülmemesinin normal olduğunu söyledi. 1 hafta sonraya gün verdi, bakalım heyecanla bekliyorum görmeyi
mrb acaba regl in geçtikten kaç gün sonra kan testi yaptırdığını öğrenebilir miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?