- Konu Sahibi seldalondra
-
canım ben geçen ay dış gebeliğimde adet günümde kan testinde hemen çıktı bendede seninki gibi leke olmuştu o leke sanırım yerleşmeden oluyormuş duyduğum kadarıyla günün geçtimi senin
merhaba arkadaşlar bnm de beta hcg testim 15.96 çıktı sizce hamilemiyim bilgilendirirseniz sevinirim.....
adetime 7 gün var daha....dr. daha çok düşük dedi kesin değil değil sevinme dedi moralim bozuldu...
merhaba ben daha yeni üye oldum arkadaşlar size sorum olacaktı ben 8 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.eşimle bu ay korunmadan ilişkiye girdik.1 tane daha bebeğimiz olsun diye 10 gün önce gebelikte kan testi yaptırdım 1.31 çıktı bir hafta sonra tekrar yaptımdım ve 6.34 çıktı doktorumu arayıp sordum bana geblik var yanlız 2 gün sonra tekrar yaptır bakalım yükselcekmi dedi 2 gün sonra tekrar yaptırdım ve 1.11 çıktı sonuç aradım ve sonucu söylediğimde ise düşük yapçaksın dedi benim adetimin üzerinden 5 gün geçti ve hala adet olmadım benim size sorum kan değerleri tekrardan yükselirmi hamile olabilirmiyim en kısa sürede cvp yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
canım normalde degerlerın ıkı gunde ıkı katına cıkması lazım. doktorun dedıgı gıbı düşük yapıosun.. değerlerin yukselmesı giibi bişey söz konusu olabılır mı bılmyorum ama buyuk ıhtımal adet olucaksn. kımyasal gebelk gibi bişey yani.[/Q arkadaşım çok teşekkür ederim sorumu cevapladığın için daha yeni okuyabildim yorumumdan 3 gün sonra adet oldum rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin AMİN
dün kan testi yaptırdım 9.13 çıktı ayın 20 .sinde adet olmuştum şuan adetime 4 gün var yeni evliyim gebe olmayı çok istiyorum doktor hamile olabilirsinde olmayabilirsinde dedi . cuma günü tekrar kan istedi. sizce hamilemiyim belirtileri de yavaş yavaş başlıyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?