Gebelikte kahverengi akıntı

kızlar benim de üç gün süren kahverengi lekeleer oldu son iki gündür yok ama kese de görünmüyo düşmüş olabilirmiş kan testi aldılar yarın sonucu çıkacak

Allah bebeğini sana bağışlasın canım..İnternete giremedim çünkü doktor rapor verdi ve ben dinlemedim yine işe gitmek için yola çıktm kanamam fazlalaştı yoldan dönüp doktora gittim. şimdilik birşey yok dedi ama düşük tehlikesi var dedi. Allah cümlemizin yardımcısı olsn. beni haberdar et.. Kendine çok iyi bak

Allaha razı olsn canım moral verdiğin için yazdı zaten doktorum rapor fakat ben dinlemedim gittim,tekrar başladı kanamam . şimdi evde yatıyorum.

tatlım geçmiş olsun ağır iş yapma istersen ücretsiz izin al ve yat ihmal etme kendini Rabbim seni ve bebişini korusun inşallah.

amin canım cümlemize şifalar versin benim pazar günü bhcg testim 190 du bir hafta sonra 250ye çıktı ama çok az ikiye katlaması gerekirken yerlerde sürünüyo düşük olabilir dedi pazartesi çağırdı kese falan görülmez bu değerlerde ben de işe gidiyorum istirat vermediler bugün yemeğimi de pişirdim çok umutsuzum kandan dolayı düşük nasıl bi şey bilmiyorum ama korkuyorum

merak etme canım,gönlünü ferah tut Allahın izniyle birşey olmaz. Benide haberdar et.

kızlar benim de gecen cuma kahverengi lekelenmem oldu ama sadece sabahları geliyodu gün içinde pek gelmiyodu. doktor ultrasonla baktı hem bebeği hem kalp atışlarını gördük çok şükür ama kanama az da olsa buna düşük tehlikesi diyoruz dedi ve progestan verdi. gecen hafta cuma gününden beri kullanıyorum lekelenmem 2-3 gündür kesildi Allaha şükür ama şimdi de bebeğim iyi midir acaba diye endişeleniyorum..

aynısı bana oldu canım,geçen hafta çuma günü kanamam başladı apar topar hastaneye gttm. rapor yazdı doktorum 4 gün yattım,bende kalp atışlarını duydum şmdi benimde kesildi. Korkma Allahın izniyle birşeycikler olmaz

kızlar benim lekeler bir haftayı geçik gelmiyo ama kan değirim artmıyo kesenin ksi bile yok pazartesi düşük yaptırcaklar son kez bakıp

kızlar hepinize geçmiş olsun bende de aynı problem oldu kahverengi lekelenmem oldu dr bişey olmaz dedi eğer düşecekse ne yaparsan yap o zaten düşer bişey yapamayız dedi açıkçası rahatlattı beni bana da progestan verdi ben vajinal kullanıyorum öyle kullanmamı söyledi dr hemen de kesildi elhamdülillah size de geçmiş olsun sizde kafanıza o kadar takmayın kendinizi yıpratırsınız RABBİM onlara ömür verdiyse ALLAHIMIN İZNİYLE hayırlısıyla doğarlar inşallahbana yat falan da demedi eğer düşük olacaksa evde yatsan da olur dedi

slm bende de oldu kahverengi akıntıar bende progestan kullanıyorum

yok canım hiçbi zararı yok ilacın hatta bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomuş biyerde okumuştum. aynen benim de sadece sabahları 2-3 gün boyunca kahverengi lekelenme oldu, progestana başlayınca kesildi. kesildiği halde kullanmaya devam edicem doktor kesinlikle bırakmamamı söyledi. gebeliğin sonuna kadar kullanan varmış sitede okumuştum. bebeğini de kalp atışlarını da görürsün inşallah en yakın zamanda. Allah sana da bebeğine de sağlık versin.

aynısı bendede oldu hemde bir gün değil bir ay öyle sürdü doktorumla konuştum normal dedi hamileliğin bir döneminde olur öyle şeyler dedi akıntı çoğalır renk değişir dedi tabi bazı sorular sordu yanma kaşıntı var mı diye bendede akıntı haricinde başka bi şikayet yoktu o zaman korkulacak bişey yok dedi.

Çok sağol canım,yok sadece kahverengi akıntım war o kdar. hayırlısı artık :18:

Çok sağol canım,yok sadece kahverengi akıntım war o kdar. hayırlısı artık :18:

Ne demek canım benim yardımcı olabildiysem allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin fazla stres yapma diyeceğim kendine ama biliyorum insan kendine engel olabilse dime....Bende bu akıntılar olmaya başlayınca hiç kötü bişeye yormamıştım ama bi arkadaşım beni tedirgin etmişti.Doktor kontrolünde sende sormayı ihmal etme bence en dogru karara yine o varacaktır.

arkadaşlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım 6+5 haftalık hamileyim ve 10 gündür kahverengi şeklinde akıntılarım oluyor ara ara duruyor doktora gittim progestan ve vajinal jel crınone verdi ben başka bir doktora danışmak istedim 2 doktora daha danıştım içmememi önerdi ilaç firmalarının pazarlaması olduğunu söyledi ama düşük tehlikesi de diyorlar gerçekten çok kafam karıştı bugün kalp atışlarını gördüm ve dinledim 4 5 günlük küçük gördüğünü söyledi. yorumları da okudum genelde bu haftalarda görülen birşey sanırım çoğu kişide yardımcı olursanız sevinirim . teşekkürler

aRKADASLAR MERHABA,4.TÜP DENEMESİNDEN SONRA ALLAHIMA SÜKÜRLER OLSUN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM.2 GÜNDÜR KASIKLARIMLARIMDA AĞRI VE KAHVERENGİ AKINTIM VAR COK KORKUYORUM ACİLE GİTTİM YAT DİNLEN DEDİLER,DR. UMDA AYNI SEYİ SÖYLEDİ.AMA BEN ENDİŞELENMEDEN DURAMIYORUM.BU KONUDA DENEYİMİ OLAN YARDIMCI OLABİLİRMİ ??

...................

Son düzenleme:
peki doktorun muayene ederek mi söyledi bunları....ve progestan diye bi ilaç verdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…