Canım şuan iyiyim çok şükür ama daha sonra 14. haftada da çok koyu kahverengi bi akıntı oldu. Evimizi taşımıştık oysaki hiçbir iş de yapmamıştım kendimi yormamıştım ama aynı zaman da iş yerimle ilgili bir sıkıntım olmuştu sanırım çok stres yaptım
Bu arada Koru Hastanesine gitmeye başladık, Dr. Anıl Arslan hocama gidiyoruz. Çok ilgili ve çok şeker biri. Böyle yine lekelenme olunca hemen acile gittik ama Allah'tan Anıl hocayı yakaladık ve ultrasonda baktı. Çok şükür bebeğimiz iyiydi ama kesede kanama alanı görünüyor dedi, iğne yapıldı ve progestan 200mg x2 tane alın hergün dedi. Bir de bir haftalık rapor verdi. Evde yine nerdeyse tamamen hareketsiz yattım sürekli. Allah ıma şükürler oldun 5 gün falan sürdü ve hafifleyerek tamamen geçti. ask_2o1o sen doktora gitmeyim demişsin ama bence yine de görünmelisin. Elbette hepimizin bebeği ve kendimiz Rabbime emanet, ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerek diye düşünüyorum. Doktorlar genelde bu tür lekelenmelerde Progestan ilaç veriyolar ağızdan ya da vajinal olarak kullanımı öneriyolar. Bu ilaç anladığım kadarıyla bebeği rahme tutundurmak için progesteron hormonu sağlıyor vücuda. O nedenle doktorun uygun görürse bu ilaçtan kullanman iyi gelir bence.