Gebelikte kahverengi akıntı

Ne durumdasınız şu an geçti mi akıntınız

Canım şuan iyiyim çok şükür ama daha sonra 14. haftada da çok koyu kahverengi bi akıntı oldu. Evimizi taşımıştık oysaki hiçbir iş de yapmamıştım kendimi yormamıştım ama aynı zaman da iş yerimle ilgili bir sıkıntım olmuştu sanırım çok stres yaptım :KK43: Bu arada Koru Hastanesine gitmeye başladık, Dr. Anıl Arslan hocama gidiyoruz. Çok ilgili ve çok şeker biri. Böyle yine lekelenme olunca hemen acile gittik ama Allah'tan Anıl hocayı yakaladık ve ultrasonda baktı. Çok şükür bebeğimiz iyiydi ama kesede kanama alanı görünüyor dedi, iğne yapıldı ve progestan 200mg x2 tane alın hergün dedi. Bir de bir haftalık rapor verdi. Evde yine nerdeyse tamamen hareketsiz yattım sürekli. Allah ıma şükürler oldun 5 gün falan sürdü ve hafifleyerek tamamen geçti. ask_2o1o sen doktora gitmeyim demişsin ama bence yine de görünmelisin. Elbette hepimizin bebeği ve kendimiz Rabbime emanet, ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerek diye düşünüyorum. Doktorlar genelde bu tür lekelenmelerde Progestan ilaç veriyolar ağızdan ya da vajinal olarak kullanımı öneriyolar. Bu ilaç anladığım kadarıyla bebeği rahme tutundurmak için progesteron hormonu sağlıyor vücuda. O nedenle doktorun uygun görürse bu ilaçtan kullanman iyi gelir bence.

Canım şuan iyiyim çok şükür ama daha sonra 14. haftada da çok koyu kahverengi bi akıntı oldu. Evimizi taşımıştık oysaki hiçbir iş de yapmamıştım kendimi yormamıştım ama aynı zaman da iş yerimle ilgili bir sıkıntım olmuştu sanırım çok stres yaptım :KK43: Bu arada Koru Hastanesine gitmeye başladık, Dr. Anıl Arslan hocama gidiyoruz. Çok ilgili ve çok şeker biri. Böyle yine lekelenme olunca hemen acile gittik ama Allah'tan Anıl hocayı yakaladık ve ultrasonda baktı. Çok şükür bebeğimiz iyiydi ama kesede kanama alanı görünüyor dedi, iğne yapıldı ve progestan 200mg x2 tane alın hergün dedi. Bir de bir haftalık rapor verdi. Evde yine nerdeyse tamamen hareketsiz yattım sürekli. Allah ıma şükürler oldun 5 gün falan sürdü ve hafifleyerek tamamen geçti. ask_2o1o sen doktora gitmeyim demişsin ama bence yine de görünmelisin. Elbette hepimizin bebeği ve kendimiz Rabbime emanet, ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerek diye düşünüyorum. Doktorlar genelde bu tür lekelenmelerde Progestan ilaç veriyolar ağızdan ya da vajinal olarak kullanımı öneriyolar. Bu ilaç anladığım kadarıyla bebeği rahme tutundurmak için progesteron hormonu sağlıyor vücuda. O nedenle doktorun uygun görürse bu ilaçtan kullanman iyi gelir bence.
canım ben mesajını yeni gördüm progestanı bna ilk gittgim doktor beni fazla evhamlandırdıktan snra vermişti bi hafta snra daha ii bi doktora gttgmde bna bu ilacı kullanmamı gerektircek hiçbişey olmadıgını syledi bnm hiç k.rengi akıntım olmamıstı cnkü doktorun bna söyledigi şöyle bişey vardı eger bu bebek saglıksız bi gebelikse tedbirini ne kdr alırsan al ne kdr düzenli ilaç kullansanda saglıksız oldugu için o bebek kndini asaya itecek ve düşecek dedi ama o bebegin dogacagı varsa ne kdr kanaman olursa olsun yinede dogar dedi bn akıntım oldgunda buraya yazdm sayet devam etseydi gidecektim takip ettim anlıktı ve cook acık bi renkti bnde gtmedim ama yinede panik olmadım değil hep aklımdaydı acaba bişey olmusmudur diye sadece hep inşAllah saglıklıdır diip dua ettim doktorun verdgi tarhte gttm cok şükür hiçbi sıkıntımız yok Allaha şükürler olsun Rabbim bi dahada yasatmasın inşAllah hem bana hem sana hemde diger tüm annelere :anneadayı::nazar:

Benim de aylardır kahverengi köyü katı akintim var.gitnedigim Dr kalmadı. Progestanin ignesini yaptırdilar sonra bir ara kırmızıya döndü akintim.simfi yine kahve ve artık doktora gitmiyorum. Adamlar zatrn neden geliyorsun der gibiler.kimi hamilelerde olur düşük riski git dinlen o kadar.

Kızlar merhaba bende aranıZda çok yeniyim. Adetim 6gün geçti test yaptım ve pozitif ama ikinci çizgi net ama diğeri gibi canlı kırmızı değil biraz daha soluktu ama netti herneysr 2 gündür çamaşırımda açık kahve tengi lekeler görüyorum sadece çamaşırımda ama yarın ilk defa doktora gidicem ve ilk kontrolde alttan muayene edermi acaba erkeğe aldım çünkü.. Bu arada kimisi düşük diyor kimisi yerleşme lekeleri diyor kafam çok karıştı

Canım korkmana gerek yok bende o kahve rengi lekeler 23 gundur var ve progesteronda kullaniyorum kendini korkutma korkulucak bise degil yerlesme kanamasi

Merhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor

X