Gebelikte kahverengi akıntı

bay

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
849
688
Arkadaşlar merhaba. Gebeliğin 6. haftası içindeyim keseyi gördüm,kontrollerim normal fakat bugn sabah koyu kahverengi akıntım geldi hemde iç çamaşırımın ağını kirleticek kadar. Doktorum iltahaptandır dedi ama yinede progestan yazdı.Çalışıyorum yatıp dinlenememde
ne olur birşey söyleyin. Bebeğim benimle mi?

Allah in izniyle seninledir insallah. Ben gebeliğimin 20. Haftasindayim. Donem donem bende de oldu oluyor da. Dr um kahverengi akıntıdan korkma, açık renk kanama tehlikelidir dedi. Ancak yine de dikkat et is disind mümkün olduğunca dinlen

Çok teşekkür ederim ilk gebeliğim ve çok istedim inşallah benimledir. Allah istiyen herkese versin,olanlarında onlarla kılsın..

Gerçekten Allah razı olsun

progestan gerçekten güzel bir ilaç.bende ilk gebeliğimde kullandım kanamamdan dolayı çok şükür bişey olmadı.
Seninde bebeğinin seninledir endişe edilecek bişey yok bence.Bazı gebeliklerde görüldüğünü duymuştum

Allah razı olsun,çok korkuyorum wc ye gitmekten helak oldum

canım hiç telaşlanma bendede iki haftaya kadar vardıı ilacını kullan yeterli birde kendi çok zorlama tmm sağlıkla olur inşallah herşeyin

canım hiç telaşlanma bendede iki haftaya kadar vardıı ilacını kullan yeterli birde kendi çok zorlama tmm sağlıkla olur inşallah herşeyin

Allah razı olsun... Cümlemizinin evladını bağışlasın analarına babalarını Allahım

merhaba öncelikle inşallah sorun yoktur.Herkes güzel şeyler söylemiş hepimizin temennisi bu zaten arkadaşım ama ben başıma geldiği için söyleyeyim önlemini al sen başka bir doktora daha görün, bende 1 haziranda düşürdüm 6+3 haftalıktı, ilk gebliğimdi ilk önce koyu kahve kan geldi dr baktı bişey yok dedi progestanın iğnesini yazdı ben güvenemedim başka bir dr daha gittim oda progestanın hapını yazdı bunları kullandığım halde sonraki 3 gün arttı her wc ye girdiğimde 4.gün malesef kaybettim , kendini yorma sakın, rapor falan al.

Korkuyorum işyerimin izin vermeyeceğinide biliyorum. Allah inşallah hayrlı yazılar yazar.

dra gıdıp bır ultrasona gır bence kan testıde yaptırabılırsın ama ultrason daha ıyı henüz kalp atımı duyulmadıu sanırım 6.haftalarda duyulması lazım hem onada baktırrısın ıhnal etme dra gıt bence ınsallah sorun olmaz kese olusup kalp atımı baslamadan sonlanan gebelıkler cok cünkü

Dr gittim en son kontrolume gittiğimde 13 mm di dün kanama başlaynca gittiğimde 18 mm olmuştu. kalp atışı için 22 de çağırdı

ALLAH hayırlı haberlerle dönmenizi nasip eder inşALLAH ayın 22 sinde :)). Bence moralinizi yüksek tutun bu çok önemli kaygı yaşamayın sürekli.Bendede oluyordu kahverengi çok az... dinlenmemi söylemişti doktorum umarım yorucu değildir işiniz.

Amin inşallah arkadaşım.İşim yorucu değil masa başı fakat yolum uzun Allahım bu kadar nasip etti umarım devamınıda getirir....

merhaba canım ben de aynı sorunu yaşıyorum çok korkuyorum burdan birbirimize destek verip güzel haberlerimizi takip edelim inşallah. bende de çarşamba başladı 5 damla falan vardı doktora gittik beklemekten başka yapacak bi şey yok dedi iğne verdi sabah akşam vurunuyorum hareketlerine dikkat et demedi ama yine de ediyorum bu lekeler moralimi bozuyo pazrtesiyi iple çekiyorum bu mübarek günde allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah

Canım merhaba,
ben 12 haftalık hamileyim ve ikinci gebeliğim. hamileliğimin 7. haftasında biraz kanamam oldu ve hemen doktora acile gittik. beni anında hastaneye yatırdı serum verdi bir gece yattım progestan ve iğne yaptı ve 10 gün rapor yazdı sadece tuvalete gideceksin dedi. bende doktorun dediğini yaptım. geçtiğimiz haftaya kadar kahverengi akıntılarım devam etti ben progestan içmeye devam ediyorum. şimdi her hafta kontrole gidiyorum. bebeğine Allah korusun bişey olsaydı çoktan düşük olurdu bebeğin seninledir merak etme. ama en azından doktorun 1 hafta rapor yazsın ve yat evde. ben nerdeyse bir aydır yatıyorum ve çalışıyorumda ayrıca. hamile olan bayanı kanunlara göre çıkaramazlar ve raporunu işleme almak zorundalar.
sonuç olarak şimdi daha iyiyim haftaya iş başı yapıcam ama hareketlerim hep kısıtlı yapıyorum çünkü hala korkuyorum. sende kendine çok dikkat et. Boş bulduğun her an dinlen mutlaka bu çok önemli.
Allah hepimizin evladını sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin.
Sağlıkla kal....

Öncelikle şunu söylemeliyim ki, hemen bi doktora git. Aynı şeyler 3 gündür bende yaşıyordum, damla damla pembeden kahve rengine dönen akıntım vardı. Çarşamba günü randevum vardı ama dayanamadım bugün gittim. Herşey normal dedi, bazı hamileliklerde olabiliyormuş ve gebeliğin ilk haftalarında olabilir dedi. Yine de kontrol altında olmak adına cumartesi tekrar çağırdı. olucaksa zaten olucak, kaygılanmak biraz boş ama dayanamıyor insan. Anlamsız herşeyi anlamlı hale getiyor

benimde günüm bir hafta geçti. hcg artışı iyi ama lekeler ve bir kaç damla kanamalarım oluyor. önceki iki hamileliğimde erken düşük yaşadım. her ne kdar hcg artışı normal seyretsede çok korkuyorum. hamilelliğimin ilk haftaları olmasıda kaygıyı arttırıyor. üçüncü kez aynı sıkıntıları yaşamak zor oluyor. protesgan kullanıyorum bu gün üç günde bir kullancağım bir iğne verdi. ama çok kaygılıyım. inşallah bebeğime birşey olmadan doğururum.

ben de 11 haftalık hamileyim, kahverengi lekeler bende de oldu, doktorum ne dikkat et dedi ne bişey ama ben burdan okuduğum için dikkat ettim rapor aldım dinlendim. doktor progestan verdi, daha öncesinde de bi takım hamile olan herkesten istediği tahlilleri istemişti. o tahlil sonuçlarını daha sonra aldım doktorumu değiştirdim bu arada memnun kalmadım yeni doktorum tiroid olduğumu kanamalrın bu yüzden olabileceğini söledi hemen başka doktora yönlendirdi tiroid için aynı gün tedaviye başladık. sanırım kanamalarım o yüzdendi. şu anda geçti. o yüzden imkanınız varsa hamile olduğunuzu öğrnir öğrenmez tahlillerinizi yaptırın. benim doktor geç istemişti şimdi bebeğimde tiroidden dolayı zeka geriliği olur mu diye hiç aklımdan çıkmıyor, çıkaramıyorum bi türlü

önceki düşüklerde bütün testleri yaptırdık biz. önceki düşük sonrasında kanda enfeksiyon görülmüştü ama bir ay sonraki testlerde normale geldi değerler. ondan dolayı diğer testler üç ay önce yapılmıştı.

kızlar benim de üç gün süren kahverengi lekeleer oldu son iki gündür yok ama kese de görünmüyo düşmüş olabilirmiş kan testi aldılar yarın sonucu çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…