- Konu Sahibi rafadantayfa
-
Ben 13 haftalık hamileyim gebeliğin başından beri kabızlık sorunum vardı ama çok ileri boyutta olmadığı için idare ettim.
Ama bir haftadır iyice ilerledi.
Artık çok zorlanmaya başladım.Dr. a şikayetimi söyledim şurup verdi
şurubu 3 kez içtim fakat henüz etki etmedi
Dr ilacı bir hafta kullan etki edecektir dedi
Haftaya kontrolüm var.
ama etki edene kadarki süre için korkuyorum.
İlk gebeliğim olduğu için çok korkuyorum ıkınmaktan bebeğim zarar görecek birşey olacak diye korkuyorum.
Hamileliği ileri aylarda olanalr sizde bu sorunları yaşadınızmı?
Birde bu zorlanma bebeğe zarar verimi?:26::26::26:
allah yardımcın olsun canım hamileliğimin başından beri bendede aynı sorun var ama bişey yapamıyorum doktorda ilaç vermedi bunun için bol bol sıvı tüket kayısı suyu iç yapabildiğin kadar yürüyüş yap doktorum bana bunları söylemişti umarım sende faydası olur korkma inş bebeğine sağlıkla kavuşursun...
Sonunda kurtuldum kabızlık illetinden.
mercimek çorbası üzerine kayısı üzerine kavun ve yarım saat yürüyüş sonuç iyileştim artık inşallah bir daha olmaz.
Artık duphalac ıda düzenli içicem.
Ya bugun banada ayni ilaci verdi prospektüsünü okudum ilk 3 ayda kullanılmamalıdır yaziyo napicamBen 8 hafta 4 günlük hamileyim. Fakat hamileliğimden önce de kabızlık sorunum vardı. Bir gün artık dayanılmaz bir durumda doktora gittim ve bana MAGNESİE CALCİNEE SABA TOZ diye bir ilaç verdi. Akşam yatmadan önce suya katıyorum 1.5 ölçek kireç gibi oluyo zaten ve onu içiyorum. Ertesi günü bağırsaklarımı tertemiz yapıyor. Doktoruma da sordum hamileliğimde de kullanabileceğimi söyledi.Dün akşam içtim yine çünkü kabızlık devam ediyor ama tabi ki kustum. Çünkü kireç gibi olması midemi bulandırdı. Bu aralar kokuya ve tad olayına çok duyarlıyım. Ama şunu diyebilirim ki ben çok memnundum.Sizde kullanmak istediğiniz takdirde lütfen doktorunuza sorup kullanın.
Selamlar konu baya geçmiş ama aynı ilaçı de yazdı banada ama okuyunca bende kullanmadım siz napmıştınız ilacıYa bugun banada ayni ilaci verdi prospektüsünü okudum ilk 3 ayda kullanılmamalıdır yaziyo napicam
Ben 35 haftalik hamileyim hamilelik oncesinde kullaniyordum arada.Ben simdi 16 haftalik hamileyim bende 1 hafta cikamadim. Bu tozu verdi bana gunde 3 bardaga kadar icebilirsin dedi. Bana bir bardak yetiyor gercekten rahatlatici birsey tavsiye ederim
Benim doktoruum doguna kadar kullanabilirsin direk kana karismadigi icin bebege zarari olmaz dedi. Ama yinede doktoruna sormanda fayda varBen 35 haftalik hamileyim hamilelik oncesinde kullaniyordum arada.
ben de kullanabilirmiyim acaba tereddut ettim son 6 ayda kullanilabilir yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?