Benim dörtlü test 1/270 çıktı doktorum birşey yoktur ama 35 yaş altısın bu yüzden normalde bu kadar çıkmaması gerek bi test daha yaptır dedi. İkili de geç kalmıştım. Canım sıkıldı
Kendi yaşıtlarıma göre olması gereken riskten biraz fazla risk çıkmış yarın alıcam testi başka bir test önerdi kafam karıştı yani eşim üzüldüm diye test yaptırma boşver dedi. O dediğiniz testler nasıl?
bende de aynı durum oldu , 1/198 benim de değerim ama ense kalınlığı 1.4 çıktı, burun kemiği oluşmuş.bu hususlar çok önemli.Sonuçta ct off değerinin altında risksiz bölgede 1/270 yazıyor doktorum da bi sıkıntı yok sadece yaşıtlarına göre risk oranın fazla dedi.
Ya bana lütfen yardımcı olun ya ben çok pimpirikli bi insanım doktorda adamakilli bişey söylemedi sonuçlarım normal mi yoksa yüksek mi lütfen bilenler yazar mı hiç bilgim yok ilk olduğu için
PAPP 2.16 MOM 0.68
B HCG 35.5 MOM 0.97
YAŞ RİSKİ 1:1060
TRİLOGY 21 RİSKİ 1:2873
KOMBİNE TRİLOGY 21 RİSKİ 1:10000
TRİSOMY 13/18+NT 1:1000 LÜTFEN BİLENLER NE ANLAMA GELİYOR YAZSIN
Gerçekten mi sabahtan beri kendimi yedim yarın yine başka bi doktora randevu aldım belki bişey vardır diyeDow sendromu rismi 10 binde 1.yani cok az.risk grubunda degil.
Trisomu 1e ve 18 de binde 1.
Sonuc guzel..
Çok sevindim suanGerçekten mi sabahtan beri kendimi yedim yarın yine başka bi doktora randevu aldım belki bişey vardır diye
Icini ferah tut :)Çok sevindim suan
Gerçekten mi sabahtan beri kendimi yedim yarın yine başka bi doktora randevu aldım belki bişey vardır diye
Canım değerlerin güzel riskli grupta değilsinKızlar benim değerlerim nasıl
Nt:1.20
Pappa:0.63 Pappa mom:0.41
Beta hcg: 42.8 beta hcg mom:0.91
İkili risk: 1:3407
Kimyasal: 1:633
Trisomy: 1:10000
Daha doktora gitmedim meraktan duramıyorum kızlar yardımım
Sagol canım benım amin cumlesıyle beraber ınsallah heyecanla kızımı bekliyorum :)Insan bilmeyince panik olabiliyor.saglikla kavusursun bebegine insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?