Gebelikte hizli kilo alımı..:(

Minnosumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.347
1.151
133
34
Kızlar ben 7.haftamdayım evde tartı yok .doktora gidcem ama çok korkuyorum ya.asiri kilo aldim gibi hissediyorum karnım çok şişti. Zaten tuvalete çıkamıyorum. Hamile kaldıgım kilo da fazlaydı zaten 69.2 ile kaldım boyum 1.58
Korkuyorumvalla doktora gitmeye kızlar ya.kesin çok aldim.ilk zamanlar böyle çok alanlar oldu mu acaba?sigarayı da bıraktım ondan mi bilmiyorum

Şişkinlik birden oluyor gerçekten. Kendini sıkma. Sadece tuza dikkat et. Tuz sisiriyor insani.

Yani şişkinlik olduğu için kendini kilo almış hissediyor olabilirsin. Bir de mesela benim 7. Haftamda mide bulantılarım başladı 15. Haftaya kadar devam etti. 4 kilo verdim. 3 haftada eski kiloma ancak dönebildim. Yani başlarda birden o kadar almazsın bence merak etme. Yine de meyve sebze tüket, sağlıklı beslen. Karbonhidrattan uzak dur. Zaten bebeğe de faydası yok.

Bende birden şiştim kalcam göbeğim göğüslerim fark etti.
Ama tartida pek belli olmuyor.
4aylik hamileyim 1bucuk kilo aldim galiba, ustelik doymak bilmeyen şekilde de yiyorum. Eşime diyorum bazen doğuma bidon gibi yuvarlanarak gidicem galiba diye

Masallah canım az almışsın ne güzel. Bende bu cumartesi doktora gidicem bakalım kaç oldum.20 gün önce 69.2 ile muayene olmuştum.korkuyorum valla of şimdiden böyle olursam ne hale gelirim son aylarda

Masallah canım az almışsın ne güzel. Bende bu cumartesi doktora gidicem bakalım kaç oldum.20 gün önce 69.2 ile muayene olmuştum.korkuyorum valla of şimdiden böyle olursam ne hale gelirim son aylarda
Simdilik boylede ilerde ne olurum bilmiyorum korkmuyor da değilim valla.
Inşallah yeteri kadar sağlıklı şekilde kilo alırız hepimiz

Sadece meyve sebze ve bol su tüket tatlım o zaman istesende almazsın kilo..dışarı çıkınca yemek yememeye çalış evde kendin yap ve tabiki zeytinyağıyla..ben hamileliğimde toplam 5 kilo aldım şimdi daha da zayıfım

52 kiloydun hamileliğimi ögrendiğimde. 18 Haftaya kadar hiç kilo almadm son 3 ay çok kilo aldım. Doguma 71 kilo ile girdim. Şuankş kilom 56.
Aslında aşırı hamurişi vs de yemedim meyveyi çok yiyordum günde 5 muz yediğimi bilirim

Muzda acaip derecede seker var o yüzden muz yeme demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…