Yaa çok sevindim ne güzel umarım benimde bundan sonra sağlık gebeliğim olur , dış gebelik olma sebebi ile ilgili birşey dedi mi doktorlar birde değeriniz sıfırlandıktan sonra ağrı veya akıntı durumunuz oldu mu
Merhaba benim tam 1 ayda degerim sifirlanmisti hastaneden ciktigimda degerim 2000lerdeydi neyse adet gormem ise sifirlandiktan tam 1 ay sonra oldu. Duzenli ve olmasi gerektigi gibi uzunlukta adet oldum.
Adetim söylemesi ayıp pihtılı ve yogun geliyordu.
adetimin ilk gunu 2 ay boyunca hep agrili gecti.
Normal zamanlarda kasiklarima inceden ara ara rahatsiz etmeyecek sekilde agri giriyodu 2 3 ay sonra oda gecti.
Yumurtlama donemlerinde agrilari hissediyorum bariz hossediliyo :)
akintıya gelince evet akıntım dıs gebelik oncesindeki gunlere gore var yok degil ama ozellikle yumurtlama zamaninda baya yumurta akı gibi oluyor.
sagliksal açıdan iyi durumdayim sukur rutine girdi hersey.
6 adet gecirdim bu ay sonu 7. Adetimi gorucem.
Bu surecte kan pıhtılaşması testi verdim. Pıhtilaşma yok ama yatkinlik olabilir dedi.
Esimle beraber kromozom testi verdik temiz çıktı.
Mayısın 2sinde rahim filmi cektirmeyi ve esime sperm testi yaptircaz onlarda temiz cikarsa eylul ekim gibi 1 yil gecmis olcak ve bebek dusunmeye baslicaz Allahın izniyle.
NOT: 9 hafta 6 gunluk bebegimin kalbi durdu 6 ay sonra hamilr kaldim dis gebelik oldu bu sebeoten ince detaylica pesine dustuk.. Rabbim kimseye yasatmasın.
Isteyen bekleyen herkese sağlıklı bebis nasip olsun insallahhh