• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Hemoroid (Basur)

kızlar basur hakketen zor bişey annemden biliyorum ağlardı kadın ya. benimde 4. ve 5. aylarımda kabızlık olmuştu ama allahtan basura çevirmedi. allah yardımcınız olsun:teselli:

Arkadaşlar geçen gün artık dayanamadım ve patlıcan saplarının suyunu denedim. Tadı çok iyi değil ama şuan 4. gündeyim ve inanılmaz faydası oldu, bukadarını ben bile tahmin etmemiştim. Tabi aynı zamanda oturma banyosu ve krem kullanmaya devam ettim. Pazar günü oturamazken şimdi çok rahatım, memeler söndü diyebilirim.
Bundan sonra kuşburnuda alacağım, dere otu kürünüde yapacağım. Hala aynı derdi yaşıyorsanız haber vereyim dedim. Kuşburnunun hamilelikte ve emzirirken sorun olacağını sanmıyorum. Patlıcanı söyleyenlere teşekkürler.

Arkadaşlar geçen gün artık dayanamadım ve patlıcan saplarının suyunu denedim. Tadı çok iyi değil ama şuan 4. gündeyim ve inanılmaz faydası oldu, bukadarını ben bile tahmin etmemiştim. Tabi aynı zamanda oturma banyosu ve krem kullanmaya devam ettim. Pazar günü oturamazken şimdi çok rahatım, memeler söndü diyebilirim.
Bundan sonra kuşburnuda alacağım, dere otu kürünüde yapacağım. Hala aynı derdi yaşıyorsanız haber vereyim dedim. Kuşburnunun hamilelikte ve emzirirken sorun olacağını sanmıyorum. Patlıcanı söyleyenlere teşekkürler.

Paylaşımın için teşekkürler ama ben bu bitkisel kürleri lohusalık sonrasına bırakmak taraftarıyım, öyle masum bitkiler var ki sütü azaltıyor, kanamaya neden olabiliyor ya da erken doğumu tetikliyor ör.sinameki, biberiye, tarçın, ahududu, adaçayı... Üstelik internette bir uzmanın faydalı dediğine başkası zararlı diyor!!! Bu nedenle ben de kendimi güvende hissetmek açısından ne bitki çayı içiyorum ne de yemeklerde baharat kullanıyorum.

Hemoroid için doktorum, antiseptik bir solüsyonla o bölgeyi temizledikten sonra pomad sürmemi söyledi, verdiği pomad işe yaradı. Şu an bir problem yok. Bir de çoooook önemle vurguladı. KESİNLİKLE IKINMAYACAKSIN!!!! diye. Kabızlık varsa ve tuvalete çıkamıyorsan kayısı falan tüket ama asla zorlama, ıkınma dedi.

bol sıvı tüket canım bendede doğumdan 3gün sonra ilk tuvaletimde kan gelmişti ödüm kopmuştu resmen ama geçiyo benim gibi korkmayın üstelik bende lifli gıdaları bol tükettiğim dönemde ortaya çıktıkafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar buna kesin çözüm yokmu ya:( prof. ömer çoşkun kudret narı yağı demiş acaba doğrumu? Bilgisi olan duyan bi fikri olan nolur yazsin...

mahfoldum resmen yaa korkudan titriyorum şu anda tuvalette taharetlendim elim sırf kan oldu korkudan öldüm resmen vajinamdanmı geliyor basurmu anlamadım ama vajinamdan baktım kan falan yok basur sanırım peçeteye makatımdan kan değiyor ufak ufak ilk defa böle bişey yaşadım vajinadan sandım değildir heralde yaaaaaaa

Kızlar bu patlıcan sapı suyunu gebelikte içebiliyor muyuz?? Doğumuma son 1 haftam var ve çok kötüyüm :( doktorum krem ve fitil verdi fakat doğumda daha kötü olacak dedi. Çok sıkıntıdayım :(

Back
X