- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
- Konu Sahibi felisimfelis
-
bn zeytınyağlı yapıyporum yemeklerı ve salatadakı z.yağını banıyorum.cok sebze meyve yıyın arkadaslar.ve kayısı suyu mutlaka ıcın derım bn kabızlık ıcıın.fast food ta yapar kabız. bırde bıyerde okumustum dere otu hemoroıde ıyı gelıyomus..Allah yardımıcımız olsun
dereotunu bende biliyorum iyi geliyor diye ama simdi hamileyiz ya onu uygulamak sakincali olabilirmi aceba? hem anne sutunu arttirici ozelligide varmis.
Epey korktum açıkçası. Ben tüm yemeklerimi zeytinyağıyla yaparım. İncir, kayısı, mürdüm eriğini de bol tükettim bu ara ama olacağı varmış diyeyim artık. Şeftali çok yiyorum, belki o da peklik yapmış olabilir.
ah ah senelrdir ben neler cekiyorum bu dertten bi bilseniz..benimki kesinlikle ameliyatlıktı doktor 100 de 100 ameliyat olman lazım dediği anda hamile kaldım..ne kadar dikkat edersem edeyim gecmedi..süreki tetikteydim ama su son bir aydır iice arttı .cerrah doktor kesinlikle normal dogum yapmayacaksın yksa ıkınmalala damarlar patlar dedi..kendi doktorumda fitil verdi o beni braz rahatlattı ama her tuvalete gitmem benim için işkence..artık zorlayamıyorum da bebeğe bişey olacak diye.. cogu zaman aglayarak cıktıgımı biliyorum tuvaletten..insallah hayırlısıyla su dogumu atlatırım ilk işim ameliyat olmak olacak çünkü gercekten cok ama cok zor hele de benimki gibi ilerlemiş olanların..üzerine oturamadıgım zamanlar bile oluyor..bi de aklımdayken cok yoruldugum cok yürüdüğüm zamanlarda da sancılanıyorum..dikkat etmek lazım mış..
ah ah senelrdir ben neler cekiyorum bu dertten bi bilseniz..benimki kesinlikle ameliyatlıktı doktor 100 de 100 ameliyat olman lazım dediği anda hamile kaldım..ne kadar dikkat edersem edeyim gecmedi..süreki tetikteydim ama su son bir aydır iice arttı .cerrah doktor kesinlikle normal dogum yapmayacaksın yksa ıkınmalala damarlar patlar dedi..kendi doktorumda fitil verdi o beni braz rahatlattı ama her tuvalete gitmem benim için işkence..artık zorlayamıyorum da bebeğe bişey olacak diye.. cogu zaman aglayarak cıktıgımı biliyorum tuvaletten..insallah hayırlısıyla su dogumu atlatırım ilk işim ameliyat olmak olacak çünkü gercekten cok ama cok zor hele de benimki gibi ilerlemiş olanların..üzerine oturamadıgım zamanlar bile oluyor..bi de aklımdayken cok yoruldugum cok yürüdüğüm zamanlarda da sancılanıyorum..dikkat etmek lazım mış..
Çok geçmiş olsun, doğumdan sonra bir an evvel sağlığına kavuşmanı dilerim.
cok gecmıs olsun cnm.
cok tsk ederim canlarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan insallah dogundan sonra olacam..geçmiş olsun seldus. allah kolaylık versin. sağ salim kavuşur bebeğine, tedavini olursun inşallah. :Saruboceq:
Kızlar hepinize geçmiş olsun çok zor bir durum gerçekten. Ben geçen sene doğum yaptım. Hamileliğimde değil ama normal doğum sonrası basurum çıktı. Ve ben müzmin kabızım kendimi bildim bileli var kabızlığım.Öldüm öldüm dirildim 1 hafta oturamadım. Tam artık bu geçmiyecek derken ablamın hemşire arkadaşı Hametan ve Anestol pomatı karıştırıp sabah akşam o bölgeyi yıkayıp sürmemi söyledi ve inanılmaz şekilde 2-3 günde geçti. Hamilelikte bir sakıncası olur mu bilemiyorum ama dr. sorarak bir deneyin isterseniz. Sağlıkla meleklerinize kavuşmanız dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?