• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte göğüs hassasiyeti

Zevk suyu falan işte bilmiyorum. boşalma belime oldu, psikolojik belki bilmiyorum karnımda şişkinlik guruldama var azcık kasık ağrım. bu ay adetim 2 gün öne bitti 2 gündür kahverengi leke geliyo sadece pıhtılı

Mümkün değil böyle birşey canınızı sıkmayan kendinizi de strese sokmayın. yaş kaç bu arada?

merhaba; Ben adetimin 4. günü ve bittikten sonra ki gün sevgilimle sürtünme yoluyla beraber oldum 4.gün iç çamaşırım vardı ve son gün olduğu için pedim vardı biraz istemsiz olduğu için çıkartmamıştım, Bittikten sonra ki gün hiçbir şey yoktu ama boşalma sadece belime oldu sildik tekrar arkadan biraz sürtünme oldu. ancak zevk suyundan emin değiliz, ondan sonra 5 kez adet gördüm hep 2 gün sürüyor pıhtılı oluyor 3. ve 4. günler kahverengi lekelenme ve pıhtı geliyor ( ilişki zamanı da böyleydi) karın şişliği ve sol kalça ağrım dışında hiçbir belirti yok. Test yapmaya çok korkuyorum, Hamile olma ihtimalim varmıdır?
Hayır hamile olma ihtimalin yok başka bir başlıkta daha sormuşsun bu konuyu için rahat olsun spermlerin yumurtaya ulaşması için vajinanın içine boşalması lazım ve yumurtlama günlerinde olman lazım. Hem belinden akıp vajinana mı gidecek bu spermler anlamadım :) ? Böyle saçma sapan sorular sormayın lütfen ya biraz okuyun araştırın. Bir de üstüne 5 kez adet olmuşsun ne diyeyim ben sana :)

Hayır hamile olma ihtimalin yok başka bir başlıkta daha sormuşsun bu konuyu için rahat olsun spermlerin yumurtaya ulaşması için vajinanın içine boşalması lazım ve yumurtlama günlerinde olman lazım. Hem belinden akıp vajinana mı gidecek bu spermler anlamadım :) ? Böyle saçma sapan sorular sormayın lütfen ya biraz okuyun araştırın. Bir de üstüne 5 kez adet olmuşsun ne diyeyim ben sana :)

Belirttiğim gibi adet bittikten sonra ki Gün kıyafet yoktu zevk suyu endişesi oldu sadece.

Arkadaşlar gebelik erken belirtilerinde göğüs hassasiyeti var diyorlar. Bu hassasiyet nasıl oluyor yani göğüs ucunda göğüsün tamamında mi bu konuda beni aydınlatacak birileri var mı?
Erken belirtisi diyemem ama ben yumirtladigim gunden sonra hemen govus hasasyetlesmeye basliyor adette kadar cogalyor

Back