• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte göğüs büyümesi ve cinsiyet

benzynp

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
54
36
8
Merhaba kızlar. İlk haftalardan beri göğsümde hassasiyet ve büyüme gözlemliyorum. Şuan 8. haftamdayım ve aşırı dolgunlaştılar. Tüm yakınlarım kız bebek geliyor diyor. Kız için hazırlıklara başlasam mı bilemedim:) Bu durumu yaşayan hiç erkek bebek annesi var mı? Çok heyecanlı bir bekleyiş ❤

Son düzenleme:
Diğer belirtilerim de gün içinde gebelik başladığından beri mide bulantısı (ama kusma yok), koku hassasiyeti, ve aşırı sivilcelenme. Bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum

Benimde belirtiler seninki gibi bire bir aynı.boyle oluncs kkz mi oluyormjs? Bence acele etme csnim cok erken daha bende 8.haftadayim ama belirtilere gore alisveris yapmak olmaz.bende kız çok istiyorum ama nasip tabiki.cin takvimi felan hep erkek çıkıyor bende.

Beklemelisin. Cevremde üç arkadaşıma önce kız dediler ilerleyen haftalarda erkek dediler. Bir tanesi ayrıntılı ultrasonda belli oldu. Bana 11 hafta %90 Kız dedi 16 hafta emin değilim erkek olabilir dedi. Yani ben kesin sonuç için beşinci aya kaldım. Senin bebisin de daha küçük beklemelisin.
Belirtilere gelince bi arkadaşım sürekli kusuyor iki gebeliği de aynı oldu ikisi de erkek bazen belirtiler kişinin bünyesine gore tutmayabiliyor

Benimde belirtiler seninki gibi bire bir aynı.boyle oluncs kkz mi oluyormjs? Bence acele etme csnim cok erken daha bende 8.haftadayim ama belirtilere gore alisveris yapmak olmaz.bende kız çok istiyorum ama nasip tabiki.cin takvimi felan hep erkek çıkıyor bende.
Seninle aynı gidiyoruz o zaman, benim de doğum kasımda görünüyor nasip olursa😊 çin takviminde bende de erkek diyor ama belirtilerim kız diyormuş, belirtilerimi duyan etrafımdaki yakınlarım kız geliyor diyorlar :) hayırlısı tabiki ama çok heyecanlıyım:)

Beklemelisin. Cevremde üç arkadaşıma önce kız dediler ilerleyen haftalarda erkek dediler. Bir tanesi ayrıntılı ultrasonda belli oldu. Bana 11 hafta %90 Kız dedi 16 hafta emin değilim erkek olabilir dedi. Yani ben kesin sonuç için beşinci aya kaldım. Senin bebisin de daha küçük beklemelisin.
Belirtilere gelince bi arkadaşım sürekli kusuyor iki gebeliği de aynı oldu ikisi de erkek bazen belirtiler kişinin bünyesine gore tutmayabiliyor
Haklısın aslında, ultrasonda değişen çok oluyor ama göğüs hassasiyeti ve büyümesi ilk haftalardan beri yoğun olunca duyan herkes kız dedi o yüzden kendimi kıza alıştırdım sanki 😄

Göğüsler çok şişiyor sanki dört tane taşıyor gibiyim :KK70: ruyana falan girerse de eger tam tersi oluyor diyorlar

Back
X