• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte gogus agrisi ne zman baslar ?

azrammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
714
39
53
İstanbul
Meraba hanimlar hamile kaldiginizdaa gogus agrisi ne zman basladi yani cok erkenmi benim adetime dhaa 2 hafta var ama gogus agrisi basladi normalde adet olmadan 2 gun inca agrimaya baslardi anlamadim simdiden sisti ve dokununca aciyo cevaplarsaniz sevinirim ..

Meraba hanimlar hamile kaldiginizdaa gogus agrisi ne zman basladi yani cok erkenmi benim adetime dhaa 2 hafta var ama gogus agrisi basladi normalde adet olmadan 2 gun inca agrimaya baslardi anlamadim simdiden sisti ve dokununca aciyo cevaplarsaniz sevinirim ..

benim yumurtlamanin hemen ardindan baslamisti hemde ilk defa boyle birsey yasamustum
cirek otu bal tarcin karisimi kullanmis tim ina baglamistim
ogrendim ki hamileyim
bu bur tesadif olamazdi....

Ay ins. Bende hamileyimdir baska. Belirtilerin varmiydi.canim

vardi tatlim kasiklarimda sizlama hissettom ama adete bir hafta kala oldu
hele birbgece sabaha kadar sizlamam oldu ertesi gun hemen test yaptim adetime uc gun vardi oysaki
veee cift cizgi cikti
insalla sonun bana benzer cnm
yumurtlamadan sonra gunler hic gecmiyor degilmu

vardi tatlim kasiklarimda sizlama hissettom ama adete bir hafta kala oldu
hele birbgece sabaha kadar sizlamam oldu ertesi gun hemen test yaptim adetime uc gun vardi oysaki
veee cift cizgi cikti
insalla sonun bana benzer cnm
yumurtlamadan sonra gunler hic gecmiyor degilmu

Aynenn canim gecmiyoo :( nekadar sure sonra hamile kaldin

Aynen adet başlamasına iki hafta varken goguste agri ve aşırı dolguluk hissettimi anneme soyledimde hamilesindir dedeinde saçma gelmişti ama adet günümü üç gün geçince test yaptirinca öğrendim hamileligimi ins seninde oyledir

Back