Gebelikte cenazeye katılmak

papatya00000

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
202
149
18
Kızlar ben 6 haftalık hamileyim 5. Hafta çok kasık ağrım vardı 6. Haftada da aşırı mide bulantım vardı ne yesem çıkarıyordum, dün çok yakınımın ölüm haberini aldım ve bugün cenazeye katıldım . Defnedilirken kendimi tutamadım aşırı üzüldüm ve ağladım ve eve geldikten sonra aniden mide bulantısı tamamen kesildi . Sizce korkmalı mıyım , üzüntüden bebeğe zarar vermiş olabilir miyim? (Neden cenazeye gittin diye irdelemeyin lütfen çok yakınımdı gitmesem bir ömür vicdan azabını çekerdim)

Başınız sağ olsun
Bende transfer sürecinde bir olay yaşadım ve çok ağlamıştım. Sonra kesin tutmayacak diye Bi daha ağladım ama şükür ki bir sorun olmadı. Stres yapmamaya çalışın

Başınız sağolsun. Hamileyken 2 hafta deli gibi midem bulandı, ikinci haftanın sonunda bıçak gibi kesildi. Gebeliğimde sorun olmadı, 3.5 yaşında evladım var.

İçimi rahatlattığınız için teşekkür ederim, başsağlığı dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim ufak tefek şeyleri evham yapmam normalde hamileliktir normaldir derim ama üzüntümün üstüne bulantı aniden kesilince biraz korktum açıkçası ama şimdi yazdıklarınızla rahatladım çok teşekkürler

Korkman cok normal. Annelik boyle bisey

Mide bulantısı hamileliğin en çok ilk 3 ayı, çok çok nadir hamilelik boyunca görülür. Yani başınıza gelen şey çok normal. Bulantılarınızın biteceği gün ile cenaze denk gelmiştir sadece endişelenmeyin.

Vallahi gece gece kendimi suçlu hissetmiştim iyi ki açmışım konuyu şimdi çok daha iyi hissediyorum. Kuşku insanın içine kurt gibi girince çıkmıyor minik minik yiyor insanı . En ufak pozitif bir şey bile duymaya muhtaç oluyor insan

Minik bir canın sorumluluğunu almak kolay değil, sizi çok iyi anlıyorum bende 32 haftalık hamileyim İlk 3 ayım hep bulantı kusma ile geçti.. Neyse ki siz şanslıymışsınız.

Pek çok değişiklik yaşayacaksınız sadece rahat olun gerilmeyin, hepsi mutlaka geçiyor. Ben bir ara bulantıların geçeceğinden ümidimi kesmiştim artık, adaklar adamıştım geçerse şunu bunu yapacağım diye. Sadece kendimi bunaltmışım. Hepsi hormonlardan. Beden düzene girince geriye hamileliğin keyfini çıkarmak kalıyor. Mesela gecenin bu saatinde bebeğimle oyun oynuyoruz, o tekme atıyor ben okşuyorum, karnımda nereye dokunsam oraya doğru gidiyor. Vel hasıl kelam annelik çok güzel. Rabbim bebeklerimize sağlıkla kolaylıkla kavuştursun

Maşallah yüzümde kocaman bir gülümsemeyle okudum Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alıp hayırlıca büyütmeyi nasip etsin, annelik gerçekten çok farklı bir duygu . Herkes karnımızda taşıdığımızı sanıyor ama aslında en çok da kalbimizde ve kafamızda taşıyoruz sürekli

Aminn hem çok stresli, hem de çok rahat, hem çok endişelendiriyor, hem çok keyif veriyor gerçekten annelik çok farklı. Önce karnımızda taşıyoruz ve bir ömür kalbimizde taşıyacağız.. Rabbim anneliğin hakkını verebilecek herkese nasip etsin

Son düzenleme:
“İsteyen herkese”değil de “hakkını verebilecek herkese” ne kadar ince bir duâ ,çünkü en iyisini Rabbim biliyor ama bazı insalar için olmaması olmasından daha hayırlı gibime geliyor

“İsteyen herkese”değil de “hakkını verebilecek herkese” ne kadar ince bir duâ ,çünkü en iyisini Rabbim biliyor ama bazı insalar için olmaması olmasından daha hayırlı gibime geliyor
Kesinlikle hakkını vermek önemli umarım biz de bunu başarabiliriz. Bir anlık zevk için bir yavrunun hayatını mahveden binlerce kadın var. Annelik çocuk doğurmak değil, afedersin hayvanlar da doğuruyor. Ama biyolojik olarak anneliği tadamamış nice anneler var evlat edindiği yavrusuna ömrünü adıyor. Çok ince bir mesele, anne olmak ve çocuk doğurmak apayrı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…