Gebelikte cenazeye katılmak

Daha doğmadan bile bunları düşünüyorsanız inanıyorum ki çok güzel bir anne olacaksınız çocuğunuz çok şanslı

Daha doğmadan bile bunları düşünüyorsanız inanıyorum ki çok güzel bir anne olacaksınız çocuğunuz çok şanslı
İnşaallah öyle olabilirim, bende bu mesajınızı kocaman bir gülümseme ile okudum çok teşekkür ederim.

Bu arada anne gruplarına katılın isterseniz, oradan sizinle aynı haftalık olan anneler ile iletişim halinde olabilirsiniz. Böyle tek tek konu açmanız da gerekmez Mesela ben Ekim 2023 anneleri grubundayım anlık yazıyor arkadaşlar. Sürecinizi heyecanınızı paylaşacağınız insanlar olunca daha keyifli geçiyor

Ben burda yeniyim bilmiyordum , sohbeti takibe mi alıyorum yoksa gruba bir mesaj atınca diğer mesajların bildirimi otomatik düşüyor mu?

Tamamdır
Önce mesaj atıp listeye ekletirsin kendini, tabi takibe de alıyorsun
Tamamdır , çok teşekkürler. 31 inde yani yarın değil sonraki gün randevum var benim geç döllenme olmuş o yüzden ayın 23’ünde kese ve beslenme kesesini gördüm sadece , inşallah bu kez bebişi göreceğim. Bu arada beslenme kesesinin ardından bebek ne zaman görülür bir bilginiz var mı acaba?

Rica ederim, 7 - 10 gün içinde görülebilir. Bu randevuda görülmezse 1 hafta sonra tekrar gidersiniz. Ama büyük ihtimalle görürsünüz diye düşünüyorum

Tabi ki yazarım sizin minik anlattığınıza göre hareketli de sanırım kıpır kıpır heyecanlı melek

Tabi ki yazarım sizin minik anlattığınıza göre hareketli de sanırım kıpır kıpır heyecanlı melek
Annesi saat kaç, gece mi demeden sürekli birşeyler yediği için o da enerjik, enerjisini atıyor tabi Son hareketli günleri bunlar, yeri iyice daralıyor artık bundan sonra anca tekme atar

Başınız sağ olsun.
Ben de 8.haftalarda bi sebepten ötürü içim dışıma çıkana kadar ağlamıştım bir şey olmadı üzüntüden düşeceğini düşünmüyorum. İçiniz rahat olsun.

Çok teşekkürler
İnternetten bakmak en yanlışı biliyorum ama üzüntü bebeği direkt etkiliyor diyor o yüzden korktum açıkçası ama hamileliğini bilmeden ağır iş yapan kadınlarda bile birşey olmuyor demek ki Rabbim koruyor meleklerimizi

Benim gebeliğim 5 haftalıkken kayınpederimi kaybettik. Çok ağladım üzüldüm cenazeye de katıldım, zaten bu süreçte de sürekli birlikteydik. Bebeğe bir şey olmuyor içiniz rahat olsun bu düşünceler bizi bitiriyor asıl. 21.haftanın içindeyiz şu an her şey yolunda

Can boğazdan gelir ye valla , afiyet şifa olsun
Amin, teşekkür ederim

Hayatım boyunca hayatta kalabilmek için beslenen bir insan oldum. Hep 40 45 kilolarda gezerdim. Diğer insanlar nasıl doyana kadar yemek yiyebiliyor? Doyduktan sonra keyifle nasıl meyve tatlı yiyebiliyor diye hayret ederdim, ben olsam çatlarım derdim. Şuan bende bir oburiks oldum. Baya da güzel yeniyormuş bebişime yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…