- 2 Temmuz 2023
- 202
- 149
- 18
- Konu Sahibi papatya00000
Bebek bu kadar kolay düşmez, içiniz rahat olsun.![]()
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek bu kadar kolay düşmez, içiniz rahat olsun.![]()
Daha doğmadan bile bunları düşünüyorsanız inanıyorum ki çok güzel bir anne olacaksınızKesinlikle hakkını vermek önemli umarım biz de bunu başarabiliriz. Bir anlık zevk için bir yavrunun hayatını mahveden binlerce kadın var. Annelik çocuk doğurmak değil, afedersin hayvanlar da doğuruyor. Ama biyolojik olarak anneliği tadamamış nice anneler var evlat edindiği yavrusuna ömrünü adıyor. Çok ince bir mesele, anne olmak ve çocuk doğurmak apayrı şeyler![]()
İnşaallah öyle olabilirim, bende bu mesajınızı kocaman bir gülümseme ile okudum çok teşekkür ederim.Daha doğmadan bile bunları düşünüyorsanız inanıyorum ki çok güzel bir anne olacaksınızçocuğunuz çok şanslı
Ben burda yeniyim bilmiyordum , sohbeti takibe mi alıyorum yoksa gruba bir mesaj atınca diğer mesajların bildirimi otomatik düşüyor mu?İnşaallah öyle olabilirim, bende bu mesajınızı kocaman bir gülümseme ile okudum çok teşekkür ederim.
Bu arada anne gruplarına katılın isterseniz, oradan sizinle aynı haftalık olan anneler ile iletişim halinde olabilirsiniz. Böyle tek tek konu açmanız da gerekmezMesela ben Ekim 2023 anneleri grubundayım anlık yazıyor arkadaşlar. Sürecinizi heyecanınızı paylaşacağınız insanlar olunca daha keyifli geçiyor
![]()
Önce mesaj atıp listeye ekletirsin kendini, tabi takibe de alıyorsunBen burda yeniyim bilmiyordum , sohbeti takibe mi alıyorum yoksa gruba bir mesaj atınca diğer mesajların bildirimi otomatik düşüyor mu?
Tamamdır , çok teşekkürler. 31 inde yani yarın değil sonraki gün randevum var benim geç döllenme olmuş o yüzden ayın 23’ünde kese ve beslenme kesesini gördüm sadece , inşallah bu kez bebişi göreceğim. Bu arada beslenme kesesinin ardından bebek ne zaman görülür bir bilginiz var mı acaba?Önce mesaj atıp listeye ekletirsin kendini, tabi takibe de alıyorsun![]()
Rica ederim, 7 - 10 gün içinde görülebilir. Bu randevuda görülmezse 1 hafta sonra tekrar gidersiniz. Ama büyük ihtimalle görürsünüz diye düşünüyorumTamamdır
Tamamdır , çok teşekkürler. 31 inde yani yarın değil sonraki gün randevum var benim geç döllenme olmuş o yüzden ayın 23’ünde kese ve beslenme kesesini gördüm sadece , inşallah bu kez bebişi göreceğim. Bu arada beslenme kesesinin ardından bebek ne zaman görülür bir bilginiz var mı acaba?
Ayy hadi inşallahRica ederim, 7 - 10 gün içinde görülebilir. Bu randevuda görülmezse 1 hafta sonra tekrar gidersiniz. Ama büyük ihtimalle görürsünüz diye düşünüyorum![]()
Güzel haberleri yazarsınız artıkAyy hadi inşallah![]()
![]()
Tabi ki yazarımGüzel haberleri yazarsınız artıkbelki kalp atışını bile duyabilirsiniz, çünkü biz 6 haftalıkken duymuştuk. Doktorumuz bile şaşırmıştı maşaallah çok güçlü bir kalbi var demişti
![]()
Annesi saat kaç, gece mi demeden sürekli birşeyler yediği için o da enerjik, enerjisini atıyor tabiTabi ki yazarımsizin minik anlattığınıza göre hareketli de sanırım
kıpır kıpır heyecanlı melek
![]()
Başınız sağ olsun.Kızlar ben 6 haftalık hamileyim 5. Hafta çok kasık ağrım vardı 6. Haftada da aşırı mide bulantım vardı ne yesem çıkarıyordum, dün çok yakınımın ölüm haberini aldım ve bugün cenazeye katıldım . Defnedilirken kendimi tutamadım aşırı üzüldüm ve ağladım ve eve geldikten sonra aniden mide bulantısı tamamen kesildi . Sizce korkmalı mıyım , üzüntüden bebeğe zarar vermiş olabilir miyim? (Neden cenazeye gittin diye irdelemeyin lütfen çok yakınımdı gitmesem bir ömür vicdan azabını çekerdim)
Çok teşekkürlerBaşınız sağ olsun.
Ben de 8.haftalarda bi sebepten ötürü içim dışıma çıkana kadar ağlamıştım bir şey olmadı üzüntüden düşeceğini düşünmüyorum. İçiniz rahat olsun.
Can boğazdan gelir ye valla , afiyet şifa olsunAnnesi saat kaç, gece mi demeden sürekli birşeyler yediği için o da enerjik, enerjisini atıyor tabiSon hareketli günleri bunlar, yeri iyice daralıyor artık bundan sonra anca tekme atar
![]()
Benim gebeliğim 5 haftalıkken kayınpederimi kaybettik. Çok ağladım üzüldüm cenazeye de katıldım, zaten bu süreçte de sürekli birlikteydik. Bebeğe bir şey olmuyor içiniz rahat olsun bu düşünceler bizi bitiriyor asıl. 21.haftanın içindeyiz şu an her şey yolundaKızlar ben 6 haftalık hamileyim 5. Hafta çok kasık ağrım vardı 6. Haftada da aşırı mide bulantım vardı ne yesem çıkarıyordum, dün çok yakınımın ölüm haberini aldım ve bugün cenazeye katıldım . Defnedilirken kendimi tutamadım aşırı üzüldüm ve ağladım ve eve geldikten sonra aniden mide bulantısı tamamen kesildi . Sizce korkmalı mıyım , üzüntüden bebeğe zarar vermiş olabilir miyim? (Neden cenazeye gittin diye irdelemeyin lütfen çok yakınımdı gitmesem bir ömür vicdan azabını çekerdim)
Amin, teşekkür ederimCan boğazdan gelir ye valla , afiyet şifa olsun![]()