11+4 um ben CANIM aynen bende hemen emilsin istiyorum
Güvenilir bi site mi[/QUOTE]https://m.unnado.com/earth-mama-angel-baby/earth-mama-dogum-oncesi-dogalcatlak-yagi-120ml. Bunu buldum iyi gibi arastir istersen ,bebe yagi ,bphantende aklimda
Kullanipta memnun oln var,steyi bilmiyorum canım[/QUOTE]Güvenilir bi site mi
Teşekkür ederim canım kullanirsan bilgilendirirsen sevinirim[/QUOTE]Kullanipta memnun oln var,steyi bilmiyorum canım
bende 10 haftalık hamileyim canım. araştırmalarımdan anladığım kadarıyla biraz cile bağlı bir şey ama tabiki de kendi haline bırakmayacağız. ben lierac ya da mustela sürmeyi düşünüyorum biraz pahalı olabilir ama 1 defa alıyorsun. bir de duştan sonra nemli cilde masaj yaparak sürmek lazım iyice emilsin diye. herşeyden önemlisi çoook su içmek çünkü çatlaklar içten oluşuyor cildi içten nemlendirmenin en iyi yolu su..Konu 2008 de acilmis coktan dogurmussunuzdur:) konuyu tamamen okuyan arkdaslarfan yardim istiyorummm kullanipta hic catlagi olmayanlar lutfen yardım
bu arada okuduğum kadarıyla hamileliğin son haftalarında çok kullandığın için her hafta bitiyormuş her hafta da o kreme o kdr para vermeme valla şu linkte faydalı bir bilgi vermiş arkadaş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...likte-catlaklara-care-servet-odemeden.796412/
Teşekkürlerler,linki inceliycem yagdan haric krem gibi bisiler bulsak keske ,arastirmaya devam[/QUOTE
Lierac çatlak kremi müthiş iki dogum yaptım sıfır çatlak tavsiye ederim
Lierac çatlak kremi super iki dogum yaptım sıfır çatlak bir cok urun alıp denemeye değmez tavsiye ederim
iyi geliyosa bende kullanıyım en iyisicanım bence bebe yağına devam et ben bebe yağı kullanıyorum erkenden başlamıştım iyikide başlamışım.karnımda hiç çatlak oluşmadı 1-2 çizgi var sadece.ama bacaklarıma yani kalça kısmıma pek sürmedim 1 hafta önce sol bacağımda çatlak oluştu.şuan 38 haftadayım.ben johnson baby nin lavantalı light oil spreyini kullndım umarım en az çatlakla bitirirsiniz.
Neye cevap istediniz ki??Kızlar cevp veren yok mu yaa
Çatlak oluştuktan sonra gidermek çok zor. Yeni oluşmaya başladıysa belki çatlaklar için krem ve bol su içerek önüne geçebilirsiniz.Kızlar bizde eşimle uzun zamandır istiyoruz ama olmuyor tabi bu RABBİM in bileceği bisey olmuyorsa bir sebebi vardır ama bende her belirtiyi bisey var sanıyorum tabi ama malesef. Şuan hamile değilim ama 2 gün önce bacağımda çatlaklar olmaya başladı ilk defa başıma geliyor ve merk esiyorum kırmızı çizgiler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?