Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elile emoliyent kullan canım geç kalmış sayılmazsınben biraz geç kaldım 28 haftalık gebeyim kullansam faydası olur mu kızlar
bende 9 haftalık hamıleyım bıraz kayısı yagı surdum kakao yagıda aldım ama cok kötü kokuyo bı arkadasım vazelin tavsiye etti hiç çatlağı olmamış vazelin sürüyorum bakalım en azından sürülmesi daha kolay inşallah catlamayız
aa oylemi hiç duymamıştım. bi doktora sorayım ozaman allah korusun birşey olmasında. banada arkadasım tavsiye etmiştiiyice bir araştırın,
vazelinde petrol olduğunu duymuştum.
Vazelin miiii kesinlikle içerisinde petrol ve türevleri olan bir ürün. Aman dikkat!...bende 9 haftalık hamıleyım bıraz kayısı yagı surdum kakao yagıda aldım ama cok kötü kokuyo bı arkadasım vazelin tavsiye etti hiç çatlağı olmamış vazelin sürüyorum bakalım en azından sürülmesi daha kolay inşallah catlamayız
cok sagolun bilmiyodum ozaman kullanmayayım bebe yagını deneyeyım bakalımVazelin miiii kesinlikle içerisinde petrol ve türevleri olan bir ürün. Aman dikkat!...
Ben 3 ayım dolduktan sonra başladım çatlaklar için birşeyler kullanmaya, biraz pimpirikliyim sanırım bu konuda çünkü doktorum 4. aydan itibaren bitkisel olduğu sürece saç bile boyatabilirsiniz ama bu süreye kadar yediğiniz içtiğiniz vücudunuza sürdüğünüz herşey bebeği etkileyebilecek düzeyde demişti. Nacizane tavsiyem sizde bekleyin henüz çok yeni hemen çatlak oluşmaz zaten, bol bol su için. 3 ay ve sonrasında başlayın bebek yağına filanda. :)cok sagolun bilmiyodum ozaman kullanmayayım bebe yagını deneyeyım bakalım
cildim cok kuru o yuzden çatlamasın diye hemen başlıyayım diye düşündüm:) sizde haklısınız smdılık bişey kullanmıyayım en ıyısıBen 3 ayım dolduktan sonra başladım çatlaklar için birşeyler kullanmaya, biraz pimpirikliyim sanırım bu konuda çünkü doktorum 4. aydan itibaren bitkisel olduğu sürece saç bile boyatabilirsiniz ama bu süreye kadar yediğiniz içtiğiniz vücudunuza sürdüğünüz herşey bebeği etkileyebilecek düzeyde demişti. Nacizane tavsiyem sizde bekleyin henüz çok yeni hemen çatlak oluşmaz zaten, bol bol su için. 3 ay ve sonrasında başlayın bebek yağına filanda. :)