Doğuma Hazırlık Gebelikte bebek hareketleri tekmelemeleri--siz ilk ne zaman hissettiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
17. haftada baya bı guclu tekme hıssetmıstım . o zamanlar gunde 1-2 kez anca hıssedıyordum.

İlk 16. haftamda damar atması gibi hissetmeye başlamıştım. Şimdi 20. haftamızdayız özellikle akşamları resmen sert tekmelerini hissediyorum kızımın :) Muhteşem bir duygu:emir_bebek::emir_bebek:

İlk hamileliğimden dolayı sanırım, nasıl bir his olduğunu bilmediğim için 20-21. hf arası çok net hissettim, şimdi daha da kaslandı sanırım oğluşum kuvvetli vuruyor :)

13 haftalıktı aralıklı olarak pıt pıt atıyodu şimdiyse karnımı yarıp çıkacak nerdeyse kurban olduğum :)

16. hafta kelebeklerin kanat çırpışıyla geldi güzel kızım tıpkı babası gibi :) şu an göbeğimden dışarı çıkan ayağını bile görebiliyorum..muhteşem bir duygu..allah her kadına bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah...

16. hafta kelebeklerin kanat çırpışıyla geldi güzel kızım tıpkı babası gibi :) şu an göbeğimden dışarı çıkan ayağını bile görebiliyorum..muhteşem bir duygu..allah her kadına bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah...

maşallah !! çok güzel bi duygu .ben henüz belli belirsiz hissedebiliyorum .emin bile olamıyorum .Allah isteyen her kadına nasip etsin bu muhteşem duyguyu ..inşallah bende daha net hissetmeye başlarım .YÜCE RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :nazar::anneadayı::nazar::emir_bebek:

maşallah !! çok güzel bi duygu .ben henüz belli belirsiz hissedebiliyorum .emin bile olamıyorum .Allah isteyen her kadına nasip etsin bu muhteşem duyguyu ..inşallah bende daha net hissetmeye başlarım .YÜCE RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :nazar::anneadayı::nazar::emir_bebek:

Amin canım inşallah, hepimize :)

X