- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.637
- Konu Sahibi esraertugrul
17. haftada baya bı guclu tekme hıssetmıstım . o zamanlar gunde 1-2 kez anca hıssedıyordum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16. hafta kelebeklerin kanat çırpışıyla geldi güzel kızım tıpkı babası gibi :) şu an göbeğimden dışarı çıkan ayağını bile görebiliyorum..muhteşem bir duygu..allah her kadına bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah...
maşallah !! çok güzel bi duygu .ben henüz belli belirsiz hissedebiliyorum .emin bile olamıyorum .Allah isteyen her kadına nasip etsin bu muhteşem duyguyu ..inşallah bende daha net hissetmeye başlarım .YÜCE RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
BAMBAŞKA Bİ DUYGU16. hafta kelebekler geldi, 22. hafta tekmeler karnımdan dışarı çıkmaya başladı :)
O ANIN TADINI ÇIKAR OLUR MUbende bı an once hıssetmek ıstıyorum :)
ah bi an önce hissetsemde çıkarsam tadnı :)O ANIN TADINI ÇIKAR OLUR MU
BEN 16. HAFTADA NET HİSSETMEYE BAŞLAMIŞTIM UFAK UFAKah bi an önce hissetsemde çıkarsam tadnı :)
ayyy yerm onu ben ya...:) bebişlermzi bi elimize alablseydik :)zamanda geçmiyo :)BEN 16. HAFTADA NET HİSSETMEYE BAŞLAMIŞTIM UFAK UFAK
ŞİMDİ BABASINI ÖZELLİKLE HİSSETTİĞİNDE ÇOK SERT TEKMELİYOR PAŞAM
benim 32. haftam bitmek üzere ve sızlanıyorum sabırsızlanıyorumayyy yerm onu ben ya...:) bebişlermzi bi elimize alablseydik :)zamanda geçmiyo :)
çok az kalmış canm bana daha çooook var ://///benim 32. haftam bitmek üzere ve sızlanıyorum sabırsızlanıyorum
ayyy zaman geçmiyor daha çok var doğuma diyorum