Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

bendeki 20.haftadan itibaren artmamaya başladı ayrıntılı ultrasonlarda da her iki böbreğin normalden büyük olduğu ve çalışmadığı tespit edildi mesaneye idrar dolmuyordu yani bebekten sıvı çıkıcı olmadığı için artması gereken sıvı artmıyor birden bire azalma değildi yada bazılarında da birden alttan sıvı boşalıyor öylede bir şey değil bir değişik durum işte

CaE="hally, post: 37274906, member: 182029"]çok erken tespit etmişler keşke tedavide bulsalardı yada birdahaki gebeliğinde ne yapmanız g
çok erken tespit etmişler keşke tedavide bulsalardı yada birdahaki gebeliğinde ne yapmanız gerekiyor acaba

erekiyor acaba[/QUOTE] canim biz elimizden geleni yaptik tüm tedavileri için tipta hic bir çare kalmadi.seninki ne zaman fikri ortaya

Canim sen hic tedirgin olma benim hafta çok küçüktü 16. Hafta. Eger haftasi büyük olsa hemen alcaklardi.sen riskli durumu atlatmissin canim.korkma.1 hafta içinde

Suyum git gide azaldi. Sonra ara ara sivisi oluyordu.simdi ya klasik 2 aydir sivisiz bakalim nolcak kizlar dualarinizi eksik etmeyin Rabbim kucaklarimizi bos koymasin.

Suyum git gide azaldi. Sonra ara ara sivisi oluyordu.simdi ya klasik 2 aydir sivisiz bakalim nolcak kizlar dualarinizi eksik etmeyin Rabbim kucaklarimizi bos koymasin.

Sibel'cim hikayeni okudum ve bir yanıt yazmaya kendimi vicdanen zorunlu hissettim. Benim hikayemi profilimdeki mesajlardan girip okuyabilirsin. Ben maalesef erken doğumla 6,5 aylık bebeğimi kaybettim. Şimdiki aklım ve bilgim olsaydı süreci doktorlara bırakmayıp kendim yönetirdim ve bebeğim sağlam olarak kucağımda olurdu. İlk çocuğun olduğuna göre yaşın henüz genç. Dolayısıyla acele etmeni gerektirecek bir durum yok. Öyle vakalar okudum ki bebekler 9. haftalarında tüm suyunu kaybedip, 36-37. haftada doğup sağlıkla yaşama tutunabiliyorlar. Riskli doğumlarda kesinlikle ve kesinlikle sezaryanın tercih edilmesi lazım. Doktor normal doğum yap, 6 ay sonra hamile kalırsın demiş. İyi yapılmış bir sezaryanda da 6 ay sonra hamile kalabilirsin. Eğer sorunsuz bir hamilelik geçiriyor olsaydın %100 normal doğum yap derdim, en iyisi bu çünkü ama riskli durumdayken, bebeğinin bir parça da olsa yaşama şansı varken sezaryanla dünyaya getir ki müdahale yapılacaksa hemen yapılabilsin. Doğum esnasında zamana karşı yarışıyor olacaksınız. Bir de yenidoğan servisi mükemmel olan bir yerde doğum yapmalısın. Eğer maddi imkanların iyiyse mutlaka en iyisini seç. Evlat acısı çok zor. Ben yavrumu kaybedeli 5 ay oldu. Bir yavrum daha olmasına ve çalışmama rağmen acı aynı şiddetiyle, aynı yerde duruyor. Eğer sormak istediğin şeyler olursa bana her zaman ulaşabilirsin. Arzu edersen telefonumu da iletebilirim.

Minik kahramancim mrb öncelikle basin sağolsun Rabbim en yakin zamanda kucagini doldursun.tüm desteklerin için sagol .tum gittiğim Dr.lar direkt aldir diyorlar ehli sünnet bir Dr. Buldum oda derki Allahtan ümit kesilmez aslinda oda umutlu değil heleki en sin gittiğimde ümidi iyice kesip normal doğuma çevirdi artik ne derlerse onu yapiyorum boyle olan bebeklerin yasama sanslari olmuyirmus Rabbim hayirlisi canim dualarini eksik etme iletişime gecebilirz

Evet canım, sonuçları aldım bugün. Pıhtılaşma varmış malesef. Sen nasılsın?
canım nasıl olduğum günün herhangi bir saatinde değişebiliyor, bazen dünyayla ilgili bir konuya dalıp gittiğim de oluyor bazen oğlumu düşünüyorum napıyodur nasıldır diye.. işe henüz başlamadım 3 haftalık iznim kaldı,bir ay olmuş doğum yapalı ve oğlumu kaybedeli, en çok bayramda buruktum zaten, herkes çocuğunun bayramlık ayakkabısını ya da bayramlık kıyafetiyle bir resmini paylaşmış, maşaAllah onlara ama görünce sızlıyor insanın içi, sen nasılsın nasıl hissediyosun kendini

Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım. Şimdi yine hastanedeyim. Cuma günü bacak dopleri çekildi bir şey çıkmadı. Şimdiki muayene sonucu kalp kapakciginda bir sorundan şüphelendiler. Tekrar EKG çekilecek onu bekliyorum ogleden sonra da eko bakılacak. Inşallah sadece basit bir tepkidir.

Benim de bugün 1 ay oldu. Benimle aynı ayda olan veya aramızda en fazla 1 ay olan arkadaşlarım vardı. Hepsi doğum hazırlığında. İçim çok acıyor. 32 nci haftama girecektim bugün ama nasip. Tekrar aynını yaşamaktan korkuyorum ben

canım az kaldı hadi sık dişini, iyi olman lazım senin, neler neler çektin ama bugünlere kadar geldin, kızın nasıl büyüyor mu :)

Canim çok geçmiş olsun anladim benim ki daha farklı bir konu Rabbim yardimcimiz olsun

canım az kaldı hadi sık dişini, iyi olman lazım senin, neler neler çektin ama bugünlere kadar geldin, kızın nasıl büyüyor mu :)
Inşallah arkadaşım. Bu döneme kadar geldik ha gayret diyorum ben de... kızım şu an normal kiloda ve hareketleri de normal. Görünürde şu an hiçbir sıkıntı yok. Tam Ohhh diyecekken bende sıkıntılar oluşmaya başladı işte ama iş yoğunluğuna da bağlıyorum. Şimdi raporluyum zaten. Dinlendikce geçeceğini umuyorum.:)

ben de 35 olacaktım bugün,dediğin gibi nasip, sen benden daha kısa sürede yeniden deneyebilirsin normal doğum yaptığın için ,bir de aynı durum 28. haftada bir arkadaşımın başına geldi 3 ay sonra yine hamile oldu ve şimdi 36. haftada :) doğumu da yaklaştı,başından beri aspirin ve iğne kullandı, Allah'ın izniyle aynısını yaşamayacaksın.

Kizlar Rabbim bebeklerimizi saglikla sihhatle almayi nasip etsin acilarini göstermesin.hastaneye gitmekten korkuyorumya daha kotu kotu bbirşeyler Söyleyecekler die milletin acimsar aciyan bakislari her kafadan bir ses cikmasi olmayan şeyleri varmis gibi gostermeleri sabir deyip bekliyorum kozlar dualariniza ihtiyacim var

Arkadaşlarım hepimiz inş güzel günler görelim yaşadığımız sıkıntılar çok zor ve bol sabır gerektiriyor Allah tan hiçbir zaman ümidimizi kesmeyelim burdan birbirimizle yazışmak bile çok iyi geliyor hele birde iyi haberlerimizi alınca daha mutlu oluyorum inş herbirimizin güzel mutlu haberlerini duymak nasip olur. sibelcim seni üzen insanlara kulak asma uzak olmaya çalış seni seven ve destek olmaya çalışanlara yakın ol arkadaşım insanlar konuşur bir kısmı boş konuşur canını sıkabilir boşver onları sen bebeğini eşini ve kendini düşün doğum tarihine çok az kaldı bol bol dua et bizlerde sana dua ediyoruz seni iyice stres basmışdır elini karnına götür bebeğinle konuş biliyormusun ben 2. gebeliğimde 28.haftalıkken doğuma gireceğim sabah kızım öyle güzel hareket ediyorduki karnımda telefonum elimde karnıma koyup onun videosunu çektim özledikçe izliyorum bebeğimi başkalrına saçma gelebilir ama benim için çok kıymetli inş cennette buluşana kadar onun o hareketlerini birkaç resmi var onlarla idare edeceğim Rabbim izin verirse de orada onları bebek haliyle görmemiz mümkün olursada kaldığımız yerden devam edeceğiz büyütmeye(inş bu arada sağlıklı sıhhatli bebeklerimizde olur bu dünyada) eminim tezgülay mehlikazra da bekliyordur o günleri ama sibel ve metela bebeklerinizi henüz taşıyorsunuz bedeninizde tadını çıkarın doğacakları günü bekleyin Allahın izniylede kucağınıza hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle alın dileğim umutlarım bundan yana

Amin canım. Rabbim evladını elbette kavusturacaktir sana ve tezgulaya. BiziM inancımız bu yönde ne mutlu ki. Umarım Rabbim tez zamanda bebeklerinizi de kucağıniza almanızı nasip eder. Ben de videoya çekmiştim hareketlerini sonra sildim. Şimdi şanslı bir durumdayım. Ne büyük bir nimetmis bütün bu sıkıntıları yaşayınca, riskleri göğüsledikce anladım. Umarım sağlıkla kucağımıza da alırız da sizlerle manevi anneleri olarak mutlulugumuzu paylaşırız. Rabbim en kisa zamanda sağlıkla bebeklerinizi kucağıniza almanızı nasip etsin

Canım bu haftalara geldik hayırlısıyla Senin için zor bir hamilelik oldu ama sen çok güçlü bir annesin hep takip ediyorum yazdıklarını inşallah bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza alıcaz

Kızlar destekleriniz için sağol crs gecesi sancilarim basladi prs saabhi Dr.a gttik 7 cm acilma vardi öğlen 3 kadar sanci çektim 9 cm oldu sonra suni sanci verdiler 10 cm oldu hemen doğuma aaldilar. Dogurdum iki ikinmada şükür gördüm ay parcasi gibiydi meleğim hemen solunum cihazinq bagladilar akciğerleri gelişmemişti bebegimin.derken yoğun bakin unitesne kaldi gittim konuştum gözlerini acti.meelgim ahhh o.kadar tatlikiii.minigim

Ancak kizlar bir kac sonra kalbi durdu o kadarderin nefes aliyorduki iiçim.parcalandi kaybettim bende melek annesi oldum Rabbim bir daha evlat acisi yasatmasin

Biz de hamileliğimizi birlikte geçiririz inş. Doktor 6 ay bekle dedi ama hiç istemiyorum. 3 aylık tedavi görüp öyle hamile kalmalıymışım. Pazartesi gideceğim inş hastaneye. Senin sezeryan miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…