canım benim bu sabah uyandığımda ilk aklıma gelen sendin hep dua ettim Rabbim birdaha yaşatmasın evlat acısı başınız sağolsun Allah eşine ve sana sabır versin güzel yavrunun yüzünü görmüşsün ne güzel cennette melek arkadaşları (bizim meleklergibi) var yalnız değil emin ol eşim hep der bizden daha iyi yerdeler Rabbim cennette buluşmayı nasip etsin bu dünyadada bizlere iyilik sağlık sıhhat ve hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinKızlar destekleriniz için sağol crs gecesi sancilarim basladi prs saabhi Dr.a gttik 7 cm acilma vardi öğlen 3 kadar sanci çektim 9 cm oldu sonra suni sanci verdiler 10 cm oldu hemen doğuma aaldilar. Dogurdum iki ikinmada şükür gördüm ay parcasi gibiydi meleğim hemen solunum cihazinq bagladilar akciğerleri gelişmemişti bebegimin.derken yoğun bakin unitesne kaldi gittim konuştum gözlerini acti.meelgim ahhh o.kadar tatlikiii.minigim
Ahh sibelim ilk mesajı okuduğumda nasıl da sevindim bebegine kavuştun diye.... Rabbim onun güzel yüzünü gösterdi sana ve bir melek daha katıldı diğer meleklerin yanına. Rabbim sana ve bunu yaşayan diğer arkadaslarimiza sabır versin insallah.Ancak kizlar bir kac sonra kalbi durdu o kadarderin nefes aliyorduki iiçim.parcalandi kaybettim bende melek annesi oldum Rabbim bir daha evlat acisi yasatmasin
offf ilk mesajında nasıl sevindim anlatamam doğmuş diye, ikincisi ağlattı beni, gözlerini bile açmış evladın sana, canıım ne desem teselli olmayacak biliyorum, ama meleğin cennette ve onlar bizi bekleyecek, sadece sabredip tevekkül içinde beklememiz lazım ki onların şefaatlerine nail olabilelim, Allah bizlere bir daha evlat acısı yaşatmasın, bir dahaki bebeklerimizi hayırla ve sağlıkla kucağımıza alabilelim inşaAllah....Ancak kizlar bir kac sonra kalbi durdu o kadarderin nefes aliyorduki iiçim.parcalandi kaybettim bende melek annesi oldum Rabbim bir daha evlat acisi yasatmasin
canım, benim sezeryan olduğu için daha çok bekleyeceğim, zaten doktorum söylemeden yeniden hamile kalmayı düşünmüyorum, bu sefer de dikişlere bir şey mi oldu endişesi ile sıkıntılı stresli geçirmek istemiyorum hamileliğimi, sen de doktor ne diyorsa onu yap bence, neden sana 6 ay dedi onu bilmiyorum ben sadece normal doğum olduğun için daha erken kalabilirsin dedim ama sen yine de tedbirli ol, yaşadıklarımız kolay değil, ve keşke kayıplarımızdan sonra Allah hemen sağlıkla kucağımıza almayı nasip etse ama olmuyor işte, sabretmek lazım. Tabiki inşallah hamileliklerimizi birlikte geçirip güzel ve keyifli anlarımızı paylaşmak nasip olsun bundan sonra bizlere ve hally , sibelim_7777 arkadaşlarımıza daBiz de hamileliğimizi birlikte geçiririz inş. Doktor 6 ay bekle dedi ama hiç istemiyorum. 3 aylık tedavi görüp öyle hamile kalmalıymışım. Pazartesi gideceğim inş hastaneye. Senin sezeryan miydi?
Allah sabır versin. Ben de doğuma kadar clexan kullanicam. Anhidramnios sınırından döndük ve suyumuz artmaya başladı Allahın izniyle. Inşallah sağlıkla da dogarsa bütün doktorlar şaşkınlıkla izleyecek bizi şimdi doğumu bekliyoruz. Dua edin....Kizlarr yazdiklarinizi okuyunca icim yandi hem kendime hem size agladim.bnde melek annesiym.22 nisanda dogdu oglum 8 saat ysadi vr kaybettik.24. Haftada birden suyun bitmis dediler bitmk bilmeyen ultrason kontrolleri tahliller kordonsentez hepsi yapildi.oligogidramnios... ardindan anhidramnios omrumun en aci kelimeleri oldu.susuz yasayamaz dogsada nefes alamaz olur olmese de kolu bacagi yapisir deforme olur alalim diyen doktorlara inat dogurdum oglumu ve o guzel ses bi melegin aglamasi kazindi hafizama omrume....OMERIMI hic goremedim kokusunu duyamadim kucagima alamadim ama 1 bucuk yildir icimde sanki.ve bunun ustune yasadigim 2.gebelikte 10 haftalik kalbi durmasi sonucu kurtaj oldum.sonuc kan pihtilasmasi coraspin ve clexan bundan snraki gebelikte.sizleri coook iyi anliyorum.bu yurek yangini omurlukk kulleniyo ama asla sonmuyo.buarada sifir suyla saglikli bebek dogurani da gordum ayni donemde hastanede yattigimiz bayan benden 1 hafta once saglikla aldi oglunu kucagina hamile arkadaslara umut olsun diyr soyluyorum.cokk uzun oldu kizlar kusura bakmayin yazdiklarinizi okuyunca tutamadim kendimi.allah yar ve yardimciniz olsun.....
Canım senin isminden doğru hatırlıyorum umutluyuz demek 1.5 yıl geçti ömür gidiyor canim düşük için çok geçmiş olsun ins tekrar bu zorlukları yasamazsin pıhtılaşma demişler en azından tedavi ile çok kolay bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini alırsın kucağına bizim hala bir sebep bulunamadı pıhtılaşma için tüm tahliller baktirdim hicbirsey çıkmadı sevinsem mi uzulsem mi bilemedimKizlarr yazdiklarinizi okuyunca icim yandi hem kendime hem size agladim.bnde melek annesiym.22 nisanda dogdu oglum 8 saat ysadi vr kaybettik.24. Haftada birden suyun bitmis dediler bitmk bilmeyen ultrason kontrolleri tahliller kordonsentez hepsi yapildi.oligogidramnios... ardindan anhidramnios omrumun en aci kelimeleri oldu.susuz yasayamaz dogsada nefes alamaz olur olmese de kolu bacagi yapisir deforme olur alalim diyen doktorlara inat dogurdum oglumu ve o guzel ses bi melegin aglamasi kazindi hafizama omrume....OMERIMI hic goremedim kokusunu duyamadim kucagima alamadim ama 1 bucuk yildir icimde sanki.ve bunun ustune yasadigim 2.gebelikte 10 haftalik kalbi durmasi sonucu kurtaj oldum.sonuc kan pihtilasmasi coraspin ve clexan bundan snraki gebelikte.sizleri coook iyi anliyorum.bu yurek yangini omurlukk kulleniyo ama asla sonmuyo.buarada sifir suyla saglikli bebek dogurani da gordum ayni donemde hastanede yattigimiz bayan benden 1 hafta once saglikla aldi oglunu kucagina hamile arkadaslara umut olsun diyr soyluyorum.cokk uzun oldu kizlar kusura bakmayin yazdiklarinizi okuyunca tutamadim kendimi.allah yar ve yardimciniz olsun.....
Canım aynı şeyleri yaşamışız. Ben de 26 Nisan'da suyum geldiği için 26 + 2'de doğum yaptım. Yavrum 8 gün yaşadı.Kizlarr yazdiklarinizi okuyunca icim yandi hem kendime hem size agladim.bnde melek annesiym.22 nisanda dogdu oglum 8 saat ysadi vr kaybettik.24. Haftada birden suyun bitmis dediler bitmk bilmeyen ultrason kontrolleri tahliller kordonsentez hepsi yapildi.oligogidramnios... ardindan anhidramnios omrumun en aci kelimeleri oldu.susuz yasayamaz dogsada nefes alamaz olur olmese de kolu bacagi yapisir deforme olur alalim diyen doktorlara inat dogurdum oglumu ve o guzel ses bi melegin aglamasi kazindi hafizama omrume....OMERIMI hic goremedim kokusunu duyamadim kucagima alamadim ama 1 bucuk yildir icimde sanki.ve bunun ustune yasadigim 2.gebelikte 10 haftalik kalbi durmasi sonucu kurtaj oldum.sonuc kan pihtilasmasi coraspin ve clexan bundan snraki gebelikte.sizleri coook iyi anliyorum.bu yurek yangini omurlukk kulleniyo ama asla sonmuyo.buarada sifir suyla saglikli bebek dogurani da gordum ayni donemde hastanede yattigimiz bayan benden 1 hafta once saglikla aldi oglunu kucagina hamile arkadaslara umut olsun diyr soyluyorum.cokk uzun oldu kizlar kusura bakmayin yazdiklarinizi okuyunca tutamadim kendimi.allah yar ve yardimciniz olsun.....
EVet canim bir bucuk yil oldu zaman cok acimasiz.inann oglumun dogumundn snra dusuk bebi etkilemedi yani tabiki uzucuydu ama omerimin acisi apayri.allah bize bunlari yazmis yasamamiz gerekiomus eminim rabbim sana da bi kapi acacaktirCanım senin isminden doğru hatırlıyorum umutluyuz demek 1.5 yıl geçti ömür gidiyor canim düşük için çok geçmiş olsun ins tekrar bu zorlukları yasamazsin pıhtılaşma demişler en azından tedavi ile çok kolay bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini alırsın kucağına bizim hala bir sebep bulunamadı pıhtılaşma için tüm tahliller baktirdim hicbirsey çıkmadı sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
Eger suyun artmaya basladiysa vu cok cok iyi bisey ben hergun ultrasona girdim kac tane prof. Veya docente gttim 1 gr bile artmadi suyum.onca susuzluga ragmen 32 haftalik 2bucuk kilo dogdu oglum.bence senij bebeginde cok guclu ve saglikla dogucak annesi ben bu durumda saglikla dogani gordum inancini yitirme rabbim cok buyukAllah sabır versin. Ben de doğuma kadar clexan kullanicam. Anhidramnios sınırından döndük ve suyumuz artmaya başladı Allahın izniyle. Inşallah sağlıkla da dogarsa bütün doktorlar şaşkınlıkla izleyecek bizi şimdi doğumu bekliyoruz. Dua edin....
inşallah arkadaşım. bana da bir çok doktor,prof umudunu kes demişti ama Allahın izniyle su da arttı şu an bebek dfe gayet normal görünüyor. her şey doğuma bağlı. sağlıklı bir şekilde doğar ve yaşarsa Rabbimin büyük bir nimeti olacak. Allahın hükmünü bekliyorum...Eger suyun artmaya basladiysa vu cok cok iyi bisey ben hergun ultrasona girdim kac tane prof. Veya docente gttim 1 gr bile artmadi suyum.onca susuzluga ragmen 32 haftalik 2bucuk kilo dogdu oglum.bence senij bebeginde cok guclu ve saglikla dogucak annesi ben bu durumda saglikla dogani gordum inancini yitirme rabbim cok buyuk
Izlemedim tatlım ama araştırmak gerekir belki de bu sıkıntılar için bir çözüm üretilir ya da en azından bir sebep söylerler bu nedenle yaşanıyor bunlar diye.kızlar atv haberi izleyen oldumu mustafa bahçeci kliniğinde bir genetik tahlıl yapılıyormuş gebelikten önce 24.10.14 tarihli video sonuna doğru bize bi faydası olur mu ki
Merhaba arkadasim. Saracoglunun havuc kurunu uyguladım ben ve suyum bitmek üzereyken birden Allahın izniyle tabiki artmaya başladı. Ama denedigi halde sonuç alamayan da oldu malesef. Sen de dene. Ben günde 2 bardak içim. sabah akşam taze sıkıp içtim. Şu an 4 haftam kaldı. Doğumda akciğerlerinde bir sorun oluşmaz da saglikla doğar yaşarsa büyük bir mucize olacak. Dua ni da eksik etme. Inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsınMerhaba kızlar topiğinizi bugün farkettim
Aslında 26 haftalık hamileyim ama her kontorölde bebek 2 hafta önde görünüyor 2 hafta önceki kontorolümde suyumun sınırda olduğunda öğrendim arttırmak için hiç bir sey yapılmayacağını doktorum bebeği 34. haftada alabileceğini söyledi.
İnternette araştımalarım sonucu prof. Dr İbrahim Saraçoğlunun bebek sıvısını arttırmak için hamile annelerin günde 1 bardak havuç suyunu içmelerini gerektiğini öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim ben alternatif tıpa çok inanıyorum sizlere tavsiyem denemeniz hatta sitesinde deneyip yorum yazanlar dahi var. Hepinize Allahtan şifa dilerim..
http://www.profsaracoglu.com/ziyaretci-defteri.xhtml
evet iznim süresince bir sürü programa denk geldim, internetten çok araştırdım hatta bikaç kitap sipariş verdim okuyorum şimdi, oğlumu kaybettim çok acı ama hayata bakışım değişti, geçici biçok şey önemini yitirdi gözümde, bundan sonrası için hayırlısı bakalım,bir süredir bakmıyordum dün eşim sordu hatta seni durumu nedir diye, sabah bakayım dedim çok şükür bir yaramazlık yok 36 olmuşsun bile Maşallah :) iyi haberlerini bekliyoruz canımKızlar star tv de melek programında bir hoca var şimdi. Evlat acısını işliyorlar. Bulug çağına ermeden vefat eden çocuklar ahirette "hadi sen cennete gidiyorsun" dediklerinde annemi babamı isterim diye ağlarmis. Eger anne baba da affedilecek günahları varsa, temiz insanlarsa o çocuk anne babasinin ellerinden tutup cennete girermis.
Rabbim evlat acisi çekenlere sabır versin. Inancimiz da be yüce ki bize böyle bir teselli sunuyor.