Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

="t

Bebeği ne kadar oyalarsqk o.kadar iyi diyo zaten gittiğim diğer Dr.larin
Bebegi
ulay, post: 37236617, member: 608880"]merhaba öncelikle çok geçmiş olsun,ben bebeğimi kaybettim daha 1 ay olmadı ama sana söyleyeceğim bazı olumlu durumlar var; 30. haftada doğum yaptım, son haftalarda su sıfırdı,yani bebek sıkışsa da dayanabiliyor (doktor bu şartlarda bebeğin kalbi durabilir hazırlıklı ol demişti ve benimki dayandı )sadece alnından gözüne doğru hafif bi deri katlanması olmuştu o da sanıyorum son iki gün kafası aşağıda sıkışmaya başladı demişti dr onun hiç önemli bişey olmadığını söyledi sonra,kalp kafesinin iyice küçülmüş olması da sıkışmasından kaynaklanıyor olabilir mi,eğer böyle bişey varsa ve madem 35. haftadasın daha çok beklemenin bi yararı var mı? ben bebeğimin yaşamasından çok ümitliydim o yüzden sezeryan oldum,susuz bi doğumu nasıl yapacağımı doktorla konuşmadık bile,bunları sordun mu peki? bir de sezeryandan sonra artık eskisi gibi 2-3 sene beklemiyorsun doktorum 1 yıl kadar dedi,7. 8. ayında hamile kalıp sağlıklı doğum yapan arkadaşlarım var,bu gerçekten zor bi karar normal doğum yapıp Allah korusun eğer olumsuz bişey olursa bu sefer de acaba normal doğumdan mı oldu keşke sezeryan olsaydım diyebilirsin de,işte işin o kısmı kadere kalmış,doktorun neyi uygun görüyorsa birlikte karar verirsiniz,o yüzden Allah yardımcın olsun ve hakkında hayırlısını nasip etsin,inşaAllah sağlıklı doğar ve sağlıklı büyür bebeğin[/Ql
Canim ben 30.haftada dedim ciğer geliştirici yapalim bebeğialalim dDİE dediki ne kadar oyalarsak o kadar iyi oyalama taraftarısezeryan yapariz demişti o zaman azda olsa sivisi vardi simdi ise sivi komple bitik.kaç haftadir o yüzden normal.yapalim doğumu dedi.

Sivisi olmayip normal doğum yapan varmi acaba ? Bu arada Bendede kan.pihtilasmasi bendede vardi 2011 den beri hamilelgmde bebegi kaybetme olasiligim vardi.cok korkuyordum kaybetcem diye ama lakin farjli sebepler cikti.ortaya.pihtilasma için belirli.ayakadar corqspin sora cleanxa . Kullandim 300 lrre kadar düştü şükür.

Sivisi olmayip normal doğum yapan varmi acaba ? Bu arada Bendede kan.pihtilasmasi bendede vardi 2011 den beri hamilelgmde bebegi kaybetme olasiligim vardi.cok korkuyordum kaybetcem diye ama lakin farjli sebepler cikti.ortaya.pihtilasma için belirli.ayakadar corqspin sora cleanxa . Kullandim 300 lrre kadar düştü şükür.

Birde bebeklerinizin gelişimi nasildi.millet dio sivisi olmasa gelisimide olmaz dio.3 hafta önce 2.5 kilo idi.sizlerde bilgi verirseniz​

clexane hala kullanıyormusun birde pıhtılaşma için hangi tahlile bakıldığını biliyormusun 300lere düştü demişsin genetikte yapılan tahlilde genelde değer olmuyor normal polikliniktemi yaptırdınız

Hemogram değerinde bulunuyor plt degeri.eğer yuksek olursa kan pihtilasmasi.oluyor bebek kandan beslenemiyor ve düşüyor.eski tahlillrrine bak bana Dr.lar söylememişti ben tesadüf öğrenmiştim 2011 de bisi yok denip gonderilmistim normal degerleri 150 ile 450 arasiyken benim 1399 du dusun 2011 den 2014. Coraspinle 500 lere dustu

Hemogram değerinde bulunuyor plt degeri.eğer yuksek olursa kan pihtilasmasi.oluyor bebek kandan beslenemiyor ve düşüyor.eski tahlillrrine bak bana Dr.lar söylememişti ben tesadüf öğrenmiştim 2011 de bisi yok denip gonderilmistim normal degerleri 150 ile 450 arasiyken benim 1399 du dusun 2011 den 2014. Coraspinle 500 lere dustu

Yarın kendime tahlil baktiracam bakalım ne cikacak bu arada bebeklerimin ikiside normal haftalarindaydi gelişimi kilolarida normaldi haftasina göre tezgulayin dediği gibi sıvı eksikliğinden bebek çok hareket edememesine bağlı elde ve ayakta şekil bozukluğu vardı senin bebis in hareketler nasıl

Birde bebeklerinizin gelişimi nasildi.millet dio sivisi olmasa gelisimide olmaz dio.3 hafta önce 2.5 kilo idi.sizlerde bilgi verirseniz​
yani 32. haftada mı bebeğin 2.5 kilo idi,çok iyiymiş ben 30. haftada 1312 gr doğum yaptım kilosu normaldi yani susuz bir kesede bu kadar büyümesi bile güzeldi.ben birden fazla doktora gittiğim için hepsinden duyduklarımın yanı sıra farklı şeyler ekleyenlerde oluyodu, herşeye hazırlıklı olmam için :KK43: biri eli ayağı yapışık olabilir demişti,bebek daha küçükken tamamen susuz kalıp rahim duvarına yapışabilir rahmin zarar görebilir diyenler oldu, sıkıştığı için akciğerleri gelişmeyebilir ve daha bir sürü şey... ama çok şükür bunların hiçbiri olmadı, bebeğin hareket ettiği sürece kendini rahat hissediyorsun zaten,doktorum beni 29. haftadan 30. haftaya kadar hergün nst ye girmemi istedi doğuma daha varsa bu şekilde de tedbirini alabilirsin ve sanıyorum sen de benim ve MetEla arkadaşımız gibi çok acımasız bir tabir ama ''TAHLİYE'' seçeneğini reddetmişsin inan için rahat olsun demek ki umudunu kaybetmeyip elinden geleni yapmışsın,şimdi takdir Yaradan'ın.

Hally cim öncesinden kipir.kipirdi artik hareketleri azaldi.kasiklarimda batmalar var :KK43: belki gün 15 hareket var yok :KK43:

Ahh canım ikinci gebeligimde banada sundular öyle bir seçenek tabiki kabul etmedik hatta eksilen sıvının yerine sıvı takviyesi yapan başarılı olan bi Dr varmış öyle yapsak dedik kendi drumuza onuda kabul etmedi bu yöntem de bebeği bi nevi oldurmektir dedi bilmem gerçek mi yoksa kendi yapamadığı için kiskanc lik mi diye bile düşündüm

Canim bu ayin 17.de bi gel bakalim dedi.büyük ihtimal.alçak galiba normal.dogum olacak suni sanci ile öncesinde bana Dr. Demistiki normal doğum ikiniz içinde eziyet olacak sezeryan yapalim dedi diyalize baglariz dedi. Bu son gittiğimizde kalp kafesinin kuculdgunu görünce dediki suni.sanci.ile.normal.doğum yapalim dedii.epidural yapariz dedi bakali. Kızlar hayirlisi dualqrinizi eksik etmeyin

Haftaya cuma yani hadi hayırlısı bakalım dualarimiz seninle ve tüm şifa bekleyen hastalarimizla melek annelwriyle Rabbim ins hepimize sağlıkla hayirla kucagimiza almayı nasip etsin

Rabbim en yakin zamanda sizlerinde kucaklarini doldursun inseallah bebeğimi kaybetme olasiligim yyüksek ama yine Rabbim bilir.benimle olanlar hemen hemen aldilar kucaklarina ve alacaklarda var şuan ne bebek görmeye tahamulum var ne bebek giysilerine Allahim sen bana yardim et

Birde siz sezeryan olup ta kaybedenler cocuk yapma planini kacinci aydan sora basladiniz? Dr. Dediki sezeryan olursan 2 sene beklersin yapmak için dedi sizin Dr.lar ne dedi.

Sibelcim sen bunları şimdi düşünme boşver önce bebeğini doğur bakalım neler bekliyor seni sonra yine konuşuruz Bizler burdayiz ins sen doğum sonrası neden bu sıkıntıyı yasadiginin sebebini bulmaya çalış bebegine sıkı kontroller yaptır tüm iç organlarına baktir hatta kromozom analizi bile yapılması için kan verin

X