Gebelikte baskı hissi

Polyannaaa_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
256
199
53
36
Merhaba kızlar....
Ben 20 haftalık gebeyim. 1 2 haftadır fark ettiğim birşey var. Vajen girişinde yumuşama hissediyorum sanki baskı var gibi. Afedersiniz temizlenirken dolgunluk olduğunu anlayabiliyorum. Bu sizce normal mi?
Bu haftalarda olur mu?
Vajina girişim açık gibi sanki aşağıya doğru kayma var sanki anlayamiyorum. Doktoruma söylediğimde serviks uzunluğuna baktı ve normal olduğunu söyledi. Ama bu benim içim icimi yiyor.

Için rahat olsun canim aynı şeyi bende hissettim. Demekki normal hamilelikte olabilir. Bebek buyudukce rahme baski yaptikca oluyordur.

Teşekkür ederim canım..
Afedersiniz elle muayenede lavaboda çıkıntı hisseidyorum gibi bende çok korktum haliyle..
Peki sizin kaçıncı haftada oldu bu hissetmeniz
Ben Su an 28 haftalik hamileyim ama bundan 1 ay yada 40 gün önce idrar yolu enfeksiyonu yüzünden fitil kullandım ı zaman daha çok hissettim.

Ben Su an 28 haftalik hamileyim ama bundan 1 ay yada 40 gün önce idrar yolu enfeksiyonu yüzünden fitil kullandım ı zaman daha çok hissettim.
Ay cok sevindim normal o zaman.. ;)
Sabah saatlerinde normal ama kahvaltı yaptıktan sonra bile bakıyorum yumuşama böyle bir genişleme var umarım normaldir dediginiz gibi çok cook teşekkür ederim...

Back
X