• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte anksiyete ilaç kullanımı

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Merhaba arkadaşlar.aranizà yeni katıldım. Öncelikle herkese mutlu huzurlu günler dilerim. Benim sorunum kaygı bozukluğu hastalığım var. Gebelikte ve emzirme de depresyon ilacı aranızda kullanan varmı. Nişanlı yım yeni başladım ilaca. Ama hemen bebek düşünüyoruz bu yüzden çok korkuyorum çünkü durumum ağırlaşin ca hayattan kopuyorum. Bana bu konuda yardımcı olacak birileri varmı acaba. Tsk ler şimdiden

Merhaba arkadaşlar.aranizà yeni katıldım. Öncelikle herkese mutlu huzurlu günler dilerim. Benim sorunum kaygı bozukluğu hastalığım var. Gebelikte ve emzirme de depresyon ilacı aranızda kullanan varmı. Nişanlı yım yeni başladım ilaca. Ama hemen bebek düşünüyoruz bu yüzden çok korkuyorum çünkü durumum ağırlaşin ca hayattan kopuyorum. Bana bu konuda yardımcı olacak birileri varmı acaba. Tsk ler şimdiden
İlaç kullandınız mi başladınız mi

Kızlar ben hamileyim kaza ile oldu. ilaç kullanmıyordum anksiyete, panik vardı en son depresyonda oluşmuştu. hayatımı kalitesiz bir şekilde idare ettiriyordum. yani yavaş yavaş iyileşiyordum belki. sonra işte hamilelik oldu ansızın. şuan daha kötüyüm. ilaç içsem bebeğim için endişe edicem yine üzülücem.
Bence iyi olana kadar çocuk düşünmeyin önce siz iyi olun. ilaçsız da iyileştiğinize emin olun. ondan sonra bebişlerinizi kucaklayın derim ben..

Back