Gebelikte adet sancısı gibi ağrı

Ya idrar tahlilinde çıkmadı fakat idrar kültürü sonucunu almaya gitmeyi unutmusum iki gün geç çıkıyodu o çünkü acilde yapmışlardı zateb ama kendi doktoruma dicem bunu oda yapar tahlil belki tekrar
Canim bence kendi doktoruna git anlat herseyi çünkü yazdıkların tamamen enfeksiyona benziyor ki insallah yanılıyorumdur.
Doktorum her kontrolde soruyor bana bu sikayetlerin var mi diye, o yüzden erteleme en azindan aklinda olmasin.

Valla hep var yaa
O zaman en iyisi doktora tekrar tahlil yaptırın.
Doktorum rahim büyüme yaparken mesane ve böbrekler de etkilenir, ağrı yanma ve hatta idrarda hafif kan bile olabilir ama tahlil yapıp enfeksiyon var mı yok mu emin olmalıyız demişti.
Eğer mesane tam boşalmıyor ve tekrar tuvalet ihtiyacınız oluyorsa, ellerinizi yumruk gibi yapıp, kasıklara her iki taraftan biraz baskı ile masaj yapın. İdrarın tamamını boşaltmak için doktor bunu öneriyor.
Geçmiş olsun ❤

Ya idrar tahlilinde çıkmadı fakat idrar kültürü sonucunu almaya gitmeyi unutmusum iki gün geç çıkıyodu o çünkü acilde yapmışlardı zateb ama kendi doktoruma dicem bunu oda yapar tahlil belki tekrar
Bide bende iki gün önce bi sorun oldu ilişkide kanamam oldu ilk defa bikaç dk sonra azaldı bi kaç saat sonra da tamamen kesildi doktora gittim rahimde kanama görmedi ve bebekte iyiydi şuanda çok çok az kahve leke gelio arada içim gala rahat deil ama bebekte iyiydi anlamadım normal mi. galiba vajinadan yada tahim agzında tahrişden oldu bilmiorum acaba o yüzden mi oluyor bu yanma gerçi öncedende oluyodu ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…