Gebelikte adet sancısı gibi ağrı

BlairWaldorf_23

Be your own hero !
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
538
406
303
Almanya
Merhaba hanımlar, ben hamileliğin ilk trimestrında bulunuyorum ve nerdeyse en başından beri ara ara adet sancısına benzer ağrı oluyor kasıklarda. Daha çok çekilme gibi bi his oluşuyor.
Bir de hapşırırken ve çok afedersiniz biraz ıkınmam gerektiğinde ağrı çoğalıyor daha doğrusu ani bir batma oluyor.
İnternette rahim genişlediği için böyle ağrılar olabilir yazıyor ama hapşırırken ve wc de olması normal mi?
Tecrübesi olanlar veya aynı durumu yaşamış olanlardan bir cevap alma umuduyla yazıyorum. Teşekkürler.

Normal canim benimde olurdu bir hapsirdigim vakit bıçak saplanirdi sanki. Sonra yavas yavas geciyor.

Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.

Normal canim benimde olurdu bir hapsirdigim vakit bıçak saplanirdi sanki. Sonra yavas yavas geciyor.

Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.
Amin inşallah, Allah razı olsun.
Aynen söylediğin gibi oldu az önce uzandığım yerde hapşırınca ben de korktum.
Cevabın için teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıklı gebelikler ve çocuklar nasip etsin inşallah

İlk bir iki haftaya yakın bendede oldu sonra geçti sadece igne batar gibi bişeyler oluyodu arada. Şimdi 14. Haftadayım iki gündür yine oluyo bişeyler kasıklarda filan bide sag tatafımda özellikle. İlk hamileligim benimde insan herşeye kafayı takıyoooo çok zormuşll

Amin canim, aminn inşallah.
Ben 17haftamdayım 14den sonra kesildi yavaş yavaş cok şükür.
Senin de geçer inşallah arkadaşım.

Benim de ilk hamileliğim, insan tecrübesiz olunca her şeyi kafaya takıyor.
Dün eşime de söyledim, eskiden büyüklerimiz bizim gibi her bilgiye ulaşamıyordu, belki de daha rahat geçiyordu diye. İnsan detay öğrendikçe daha çok takıyor.
Benim daha çok sol tarafımda batma oluyor arada. Bir de sol böbrek hizasında bazı günler ağrı hissediyorum ama hemen geçiyor. Sancı tüm kasıklarda oluyor ama.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Aminnn hepimize inşallahAynen canım normal onlar hepsi bendede oldu şimdi yine oluyo. Sen kaç haftalıksın şuan?

Amin canim, aminn inşallah.
Ben 17haftamdayım 14den sonra kesildi yavaş yavaş cok şükür.
Senin de geçer inşallah arkadaşım.
Meraba bende şuan 14. Haftanın içindeyim özel bölgemde yanma filan oluyo bide sık lavabo ihtiyacı oluyo az az gelio ama sıkışmış gibi oluyo sanki. Bunlar sizde de olmuş muydu normal mi yoksa iltihabik bi durum mu olabilir?

Aminnn hepimize inşallahAynen canım normal onlar hepsi bendede oldu şimdi yine oluyo. Sen kaç haftalıksın şuan?
7+1 hesapladı doktor ama geçen hafta kontrole gittiğimde kese 7.7 mm büyüklüğünde dedi. Yani o boyuta göre 3-4 gün daha küçük olma ihtimali varmış ama biz şimdilik böyle bırakalım dedi. Haftaya kontrole gideceğim, fetüs ve kalp atışı artık belli olur ona göre kesin bii şey söyleyebilirim büyük ihtimalle dedi.
Daha önce yaşamadığım için bilmiyorum, nasıl yanlış hesaplanmış olabilr

Teşekkür ederim âmin inşallah. Ben ağrıya razıyım, iyi olduğunu bileyim de
Bulantı ağrıdan beter, keşke sadece ağrım olsa
Kuzum annelik tam deli işi inan ki yeri gelecek bütün belirtileri arayacaksın.
Benim 2 hafta once şişkinliğim kesildi gogus hassasiyetim gecti panik oldum ne oldu diye bir gun once esime diyordum ki ne zaman gecer acaba bunlar demez olaydim 4 gun deli olacaktım inan ki. Sonra cuma gecesi korka korka dua ettim Rabbime Allah'ım iyi ya da kötü bana bir işaret gönder diye. Cumartesi sabah uyku tutmadı kafamda deli düşünceler ile yatakta tlfdan video izlerken kızımı hissettim Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki. O yüzden daha da demem ki bu belirtim gecsin söyle olsun diye dersimi aldım çünkü
Tek duam sağlıklı olsun, sağlıkla kavuşayım razıyım şişkinliğine sancısına

Hadi inşallah cnm

Merhaba, ben henüz 14. Haftada değilim ama söylediğiniz belirtiler idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Doktorum böyle şeyler hissedersen söyle dedi, böbreklerde ağrı var mı? Yanma hissi tuvalette mi oluyor yoksa devamlı mı? Gebelikten önce çok sık olduğu için artık ben hepisini biliyorum

Canım bende hic olmadi boyle sikayetler fakat anlattiklarina bakilirsa enfeksiyon olabilir ilk evlendiğim sene yaşamıştım dediklerini enfeksiyon vardi. Mutlaka doktora gidin.

Evet, çok doğru söylüyorsun. Ben de sızlanıyorum ama hiç bi şey olmayınca da merak ediyorum acaba niye kesildi diye.
Bi kaç gündür bulantılar başladı. Eşim anne olmak kolay değil, babalığı da ben 7 ay sonra uykusuz kalınca göreceğim diyor
Tek duamız, bebeğimiz sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.
Allah hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin, biz sancısını çekeriz ❤

Canım bende hic olmadi boyle sikayetler fakat anlattiklarina bakilirsa enfeksiyon olabilir ilk evlendiğim sene yaşamıştım dediklerini enfeksiyon vardi. Mutlaka doktora gidin.
Ya idrar tahlilinde çıkmadı fakat idrar kültürü sonucunu almaya gitmeyi unutmusum iki gün geç çıkıyodu o çünkü acilde yapmışlardı zateb ama kendi doktoruma dicem bunu oda yapar tahlil belki tekrar

Valla hep var yaa

Gerçekten hic kolay değil 9ay ne yaşanıyor ceken bilir ancak.
Babalar ne olursa olsun bizim gibi anlayamaz valla onlar cabuk sıkılır kacacak delik ararlar
Aminnn aminn inşallah canim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…