- 17 Mayıs 2023
- 324
- 104
- 23
- 30
- Konu Sahibi Kahvekokusu0
-
Ben de suan 5. Haftayım Allah izin verirse yarın keseyi görmeye gideceğim. Bende de ara ara kaşık agrıları batmaları anlık kırampları oluyor bazı gün hiç bir şey yok en başından beri böyle. Doktorum normal bol bol su iç dedi. Doktor dışında burda da çok kişiyle konuştum. Çoğu kişide oluyormuş ağrıdan ilaç almak zorunda kalan ama sağlıklı gebeliği ilerleyen. Kadından kadında değişiyor bu tip şeyler ama biz havadan nem kapıyoruz ben de böyleyimMerhaba kızlar,
Tüp bebek 5.gün embriyosu (17subat transfer günü)
Bugün 7+0 görünüyor transfer tarihine göre. Dünden beri alt kasık bölgemde bi ağrı var. Kaç gündür böyle olmamıştı ama iki gündür hissedilir şekilde mevcut. Lekelenme vs olmadı. 5+3 de kese ve yolk saç gördük herhangi bir problem olmadığı söyledi doktorum. 6+5 de başka bir dr gittim yani iki gün önce kan tahlillerini yaptırmak için ve kalp atışını gördük dinlemedik sadece. İki günden beri de alt kasık bölgesinde ağrı var ve beni korkutuyor kendi kontrolüm cuma günü olacak. Daha önce bir düşük geçmişim olduğu için içimde hep bi korku var, bu şekilde kasık ağrısı olanlar var mı ?
Evet benimde çok adet ağrılarım olmuştu geçen haftaya kdar, sonra bir hafta kadar olmadı aaa dedim hatta geçti sanırım :)) ama iki günden beri de alt kasık bölgemde kramp gibi parol içiyorum hatta dr rahim kasılmasın parol içebilirsin demişti. Rahim kasılması da iyi bisey değil diye söylemişti çünkü. Yani şöyle anlatayım vajinal bölgeye baskı yapıyor gibi sanki tam anlatamadığım bi ağrıBen de suan 5. Haftayım Allah izin verirse yarın keseyi görmeye gideceğim. Bende de ara ara kaşık agrıları batmaları anlık kırampları oluyor bazı gün hiç bir şey yok en başından beri böyle. Doktorum normal bol bol su iç dedi. Doktor dışında burda da çok kişiyle konuştum. Çoğu kişide oluyormuş ağrıdan ilaç almak zorunda kalan ama sağlıklı gebeliği ilerleyen. Kadından kadında değişiyor bu tip şeyler ama biz havadan nem kapıyoruz ben de böyleyimkanama olmadığı sürece sıkıntı yok inşallah. Allaha emanet bebelerimiz
Ay maşallahben şuan neredeyse 15 haftalık hamileyim genelde hep bi agrı hissediyorum kasıgımda karnımın içinde normal galiba
Allah razı olsun canım sağlıkla kucagımıza alalım bebeklerimizi. Evet agrı nerede insan bilemiyor rahimmi karınmı kasıkmı bedne sürekli ağrı arıyorum biraz panik biriyimAy maşallahAllah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıcakla inşallah yani sanırım normal çünkü rahimde bi ağrı gibi başka bir açıklama da aklıma gelmiyor rahim büyüyor diye düşünüyorum. Özellikle sağ veya sol kasık değil çünkü
Doğru canım haklısın insan kendini dinlemeye çalışıyor ama çok zor anlam da veremiyoruz, bende öyleyim biraz panik biriyim. 5/6 ay önce 5+5 de bir düşüğüm oldu ondan sonra daha da panik bi insan oldum aklıma tabiki geliyor düşünmemeye çalışsam da. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun canım sağlıkla kucagımıza alalım bebeklerimizi. Evet agrı nerede insan bilemiyor rahimmi karınmı kasıkmı bedne sürekli ağrı arıyorum biraz panik biriyim
benimde aşılamayla oluşuyor gebeliğim 8+3 de kalp durması olmuştu ondan beri paniğim doktora giderken kesin kötü bir şey olucak diyorumDoğru canım haklısın insan kendini dinlemeye çalışıyor ama çok zor anlam da veremiyoruz, bende öyleyim biraz panik biriyim. 5/6 ay önce 5+5 de bir düşüğüm oldu ondan sonra daha da panik bi insan oldum aklıma tabiki geliyor düşünmemeye çalışsam da. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun, rabbim bidaha böyle şeyler göstermesin kimseye.. Daha önce yaşanılan kötü şeylerden dolayı üzerimizde panik kaldı açıkçası ister istemez de etkileniyoruz bu net bisey. Transferden beri kuşlamdıgımız iğneler ve ilaçların etkisi de ağrı yapabiliyor tabi hala devam ediyoruz bütün iğne ve ilaçlara onlardan kaynaklı da olabilir. Allah yardımcımız olsun doğuma kdar böyle devam edecek sanırım :)) anca sonrası rahat edebileceğiz.benimde aşılamayla oluşuyor gebeliğim 8+3 de kalp durması olmuştu ondan beri paniğim doktora giderken kesin kötü bir şey olucak diyorum
bende her zaman diyorum ben anca doğurunca sakinleşirim inşallah o güneleride görürüzÇok geçmiş olsun, rabbim bidaha böyle şeyler göstermesin kimseye.. Daha önce yaşanılan kötü şeylerden dolayı üzerimizde panik kaldı açıkçası ister istemez de etkileniyoruz bu net bisey. Transferden beri kuşlamdıgımız iğneler ve ilaçların etkisi de ağrı yapabiliyor tabi hala devam ediyoruz bütün iğne ve ilaçlara onlardan kaynaklı da olabilir. Allah yardımcımız olsun doğuma kdar böyle devam edecek sanırım :)) anca sonrası rahat edebileceğiz.
Amin amin inşallahbende her zaman diyorum ben anca doğurunca sakinleşirim inşallah o güneleride görürüz
Ben de suan 5. Haftayım Allah izin verirse yarın keseyi görmeye gideceğim. Bende de ara ara kaşık agrıları batmaları anlık kırampları oluyor bazı gün hiç bir şey yok en başından beri böyle. Doktorum normal bol bol su iç dedi. Doktor dışında burda da çok kişiyle konuştum. Çoğu kişide oluyormuş ağrıdan ilaç almak zorunda kalan ama sağlıklı gebeliği ilerleyen. Kadından kadında değişiyor bu tip şeyler ama biz havadan nem kapıyoruz ben de böyleyimkanama olmadığı sürece sıkıntı yok inşallah. Allaha emanet bebelerimiz
Amin amin inşallahsanırım bende öyle olacağım en azından şu 3 riskli ayı geçirsem biraz daha ederim
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben destek almayı bile düşünüyorum sürekli bir endişe ağrısa endişe ağrımasa niye ağrımıyor bir şey mi oldu diye endişe. Dediğiniz gibi şu 3 aydan sonra azıcık nefes alırız ama annelik zaten hep bir endişe hali sanırım. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Saklasın korusun inşallahbende her zaman diyorum ben anca doğurunca sakinleşirim inşallah o güneleride görürüz
Evet o kadar haklısınız ki.. inşallaj biraz daha rahatlarızSizi o kadar iyi anlıyorum ki ben destek almayı bile düşünüyorum sürekli bir endişe ağrısa endişe ağrımasa niye ağrımıyor bir şey mi oldu diye endişe. Dediğiniz gibi şu 3 aydan sonra azıcık nefes alırız ama annelik zaten hep bir endişe hali sanırım. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Saklasın korusun inşallah
Ben 10 marta çift embriyo transferi oldum kızlar sizce varmıdır bu ilk 10. Saniyede olan çizgi sonradan daha da belirdi çizgi buna göre 2 gün sonra kan vercem belli olması için kasık göğüs ve bel ortası şiddetli ağrıyor iyiye yormalımıyım sizce?ben şuan neredeyse 15 haftalık hamileyim genelde hep bi agrı hissediyorum kasıgımda karnımın içinde normal galiba
Canım var gibi duruyor gayet net çıkmış benim daha silikti bundan :)) hayırlı olsun inşallahBen 10 marta çift embriyo transferi oldum kızlar sizce varmıdır bu ilk 10. Saniyede olan çizgi sonradan daha da belirdi çizgi buna göre 2 gün sonra kan vercem belli olması için kasık göğüs ve bel ortası şiddetli ağrıyor iyiye yormalımıyım sizce?
İnşallah vardır duam kabul olur çok teşekkürler cevapınız için azda olsa rahatladım aslında kana kadar nasıl dayanacağım az şüphem var acaba ilaçlardan dolayı da olabilirmi diye gerçi 7 yıldır çok yaptım bu testten böyle silik şimdiye dek hiç denk gelmedim deCanım var gibi duruyor gayet net çıkmış benim daha silikti bundan :)) hayırlı olsun inşallah
Benimde 5.gün embriyosuydu 7. Ve 8. Gün silik çıkmıştı daha da silik sizinkinden hatta. Çatlatma iğnesi olmuştum üstünden 12 gün geçmişti hesaplamıştım. Allah’ın izniyle var gibi duruyor gayet net çıkmış :))İnşallah vardır duam kabul olur çok teşekkürler cevapınız için azda olsa rahatladım aslında kana kadar nasıl dayanacağım az şüphem var acaba ilaçlardan dolayı da olabilirmi diye gerçi 7 yıldır çok yaptım bu testten böyle silik şimdiye dek hiç denk gelmedim de
Çok teşekkürler benim 9.günüm transfer gününü sayarsak 10 olacak ama doktorum o günü saymıyorBenimde 5.gün embriyosuydu 7. Ve 8. Gün silik çıkmıştı daha da silik sizinkinden hatta. Çatlatma iğnesi olmuştum üstünden 12 gün geçmişti hesaplamıştım. Allah’ın izniyle var gibi duruyor gayet net çıkmış :))
Evet benimde saymıyordu 12.gün kan testi istemişti.Çok teşekkürler benim 9.günüm transfer gününü sayarsak 10 olacak ama doktorum o günü saymıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?