Merhaba Bora Bey ; ben 5+3 günlük hamileyim..
Tüp bebek..
Opuda , 30 yumurta toplandı , ohss riskim vardı ve çatlatma iğnesinden sonra karnım şişmeye başladı 4 aylık hamile gibi.. Yemek yedikten sonra özellikle yatmakta ve nefes almakta zorluk çekiyordum , opudan 3 gün sonra muayene oldum ve karnım su toplama başlamıştı fakat su çekilecek kadar değil..
Blast transferdi benim embriyom,transfer günüde muayene edildi fakat ilerleme göremedi dr ..Gerilememiştide karnım yine 4-5 aylık hamile gibi şişti..
Bütün korkularıma rağmen dr'um transferimi gerçekleştirdi.. Gebede kalınca ohss'nin dahada artacağını biliyordum.. Fakat; artmadı şişliğim, aynı kaldı .. Aradan 20 gün geçti hala aynı.. Bu şişlik ne zaman geçer sizce ??.. Bol bol su içiyorum .. Yapacak başka hiçbirşeyim yok.. Karnımın şişliği kalsın görüntü olarak umurumda değil fakat bebek büyüdükçe ikisi birlikte dahada büyüyüp sağlık sorunu yaratır mı?
Birde yumurtalıklarımda hala kalan yumurtalar var , gebelikten dolayı regl olmuyoruz, bunları vucut nasıl ve ne zaman atıyor? cm olarak çok büyümediklerini tahmin eidyorum çünkü ağrım szı yok ..
Teşekkürler.
Bu kadar sıkıntı sonrasında gebe kalmanıza çok sevindim. Artık bir sağlık sorunu yaşamazsınız. Sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim...