- 3 Mayıs 2010
- 2.100
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kizlar
Ben hamileligimin basindan beri HALA kusuyorum ve bulanti yasiyorum ne yazik ki...32.haftamdayim dusunun artik,ama sakiz benim kusmami biraz engelliyor,sadece sabahlari kalkinca kusuyorum sonra hemen agzima sakiz atiyorum onu butun cignemek zorundayim,yoksa gene kusuyorum.falimin damla sakizlisi.deneyin belki ise yarar.ben sakizla kilo vermeyi durdurup ustune kilo almayi basardim...
kızlar merhaba ben 9+3 haftalık hamileyim.idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.doktor amoklavin 1000 mg verdi.prospektüsünde zorunlu kalmadıkça ilk 3 ayında kullanmayınız yazıyor.aranızda kullanan var mı ? korkuyorum bu benim 2.gebeliğim ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim şimdide tedavi olurken zarar vermek istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar 7 cı haftam dayım mide bulantısı ve kusmalarım hat saffada vitamin ilaçlarımı alamıyorum alır almaz kusuyorum vitamin almadan gebelik yaşayan arkadaşlar varsa bilgi versin lütfen
offf kizlar ayni sorun bende de var hemde cok fazla.12 haftadayiz.simdi kusmam yuzunden hastenedeyim.serum tedevisi goruyorum.serumsuz gunde 15 buluyordu kusmam.cok kotu.bir kizim var.ondada boyle olmusdum17 18 haftaya kadar.hap alincada kusuyorum.kalmiyor midede.simdi vomex ilacinin serumunu takiyorlar.kizimda zofran hapi kullandim.cok super bir ilacdi.ama agir bir ilac oldugu icin doktor vermiyor simdilik.araniyda zofran kullanan varmi:26::26: