Gebelikde bulantı ve kusma

kızlar ben normalde midesi çok bulanan bir insanım bu hormonlarda beni mahfetti. 5 haftalığım ama çok fena midem bulanıyor ve çok korkuyorum daha da fenalaşacak diye... ayy hamile kalmak isterken ben bunları unutmuştum yaaa :çok üzgünüm:

kızlar ben normalde midesi çok bulanan bir insanım bu hormonlarda beni mahfetti. 5 haftalığım ama çok fena midem bulanıyor ve çok korkuyorum daha da fenalaşacak diye... ayy hamile kalmak isterken ben bunları unutmuştum yaaa :çok üzgünüm:

maalesef canım ama sayılı gun bu gececek :) 9. haftaya kadar hormonlarınla artabılır ama sonra azalacak canım hatta sen sımdı azalacak dıye dusun hep stres te cok etkılıyor.

kpss de var ya onun stresiyle birlikte baya kötü oldum dün ama bugün şimdilik biraz daha iyiyim çok şükür

canım bana muz çok iyi geldi çubuk krakerden daha etkılı ıkı yudum ısırıyorum 5 dk ıcınde ana yemeğe geçiyorum açlık olmayınca bulantı da azalıyor dene bakalım belkı sana da ıyı gelır :))

kpss de var ya onun stresiyle birlikte baya kötü oldum dün ama bugün şimdilik biraz daha iyiyim çok şükür

bu arada benım de oyle stres yapınca mıgren baslıyor ve ısın ıcınden cıkılmaz hale gelıyor takma kafana baska seyler dusun muzu da dene ye bır kac yudum uzan kapat gozunu ıkı uc dk sonra yemek ye hemen..

Kızlar geçen aylarda bende aşırı mide bulantıları ve istifralardan şikayetçi olduğumu yazmıştım.
Çok kötü günlerdi ya kesin dedim ki hiç geçmeyecek ölümcül hastalığa yakalanmış gibiydim 4 kilo verdim hiçbişi yiyemiyordum.
Şu an 15. haftamdayım ve bulantılarım hemen hemen yok oldu gibi çat diye kesilmiyor ama en azından 1 haftadır yemek yemeye başladım ve her geçengün daha iyi hissediyorum kendimi. Biraz dayanın kesinlikle geçiyor.
Mide bulantılarım ve istifralarım olduğu zamanlarda ekmek arası beyazpeynir ve sadece muz yediğimde biraz işe yarar gibi oluyodu işinize yarayacaksa tavsiye edebilirim. O kadar çok yedimki ikisinide görmek istemiyorum artık :)

ben 6. haftanın içindeyim. bulantım kusmam falan yok. birileri bana "olsaydı şimdiye kadar olurdu "desin lütfen :)

merhaba arkadaşlar,
ben 9+6 günlük hamileyim ama çok korkuyorum. 2 gün öncesine kadar sabah bulantılarım ve kasıklarımda hafif hafif batmalar olurdu yani kendini hissettirirdi. ama 2 gündür ne bulantı ne hafif ağrılar birden kesildi, sanki hamile değilim hatta iştahım açıldı diyebilirim. yaaa bi terslikmi var, doktora mı gitsem acaba. gerçekten çoookk tedirginim. doktor 1 hafta sonra ya gün vermişti. ne yapıyım gidiyimmi?????

14.haftam bitmek üzere hala bulantılarım devam ediyo sabırla bitmesi bekliyorum ama sanki bidaha hiç normale dönemiycem gibi geliyo çok mutsuzum hamileliğim tadını çıkaramıyorum çok gerginim mafoldumben

eski bir hamile olarak yazmak istedim ben tam.16.haftaya kadar bulantı çektim hemde ne çekme hayatımın eziyetini yaşadım.sizleri anlıyorum.biraz daha sabret 4.aydan itibaren hiçbirşey kalmıyor.birgün uyanıyorsun ne bulantı var nede baş dönmesi işte o gün gelecek sabır canlar

14.haftam bitmek üzere hala bulantılarım devam ediyo sabırla bitmesi bekliyorum ama sanki bidaha hiç normale dönemiycem gibi geliyo çok mutsuzum hamileliğim tadını çıkaramıyorum çok gerginim mafoldumben

benimde 16. haftaya kadar devam etti yemek yiyemedim parfüm kokusundan bile tiksindim hiç bitmeyecek sanıyordum ama 16 haftamda çok şükür kesildi ve suan son ayımdayım diğer hamilelere göre pek bir sorun yaşamadım( ilk aylarım hariç) inş sende son aylarında rahat edersin cnm ama merak etme geçiyor hepsi

arkadaşlar 6.haftamdayım
midem bulanıyor yemek bi kenara süt hatta su bile içemiyorum çok üzülüyorum bebek için ama çok rahatsız ediyor

ben 10.haftamdayım 6. haftadan sonra bulantı ve kusmalarım başladı.şu an çok kötüyüm hiç birşey yiyemez duruma geldim.su içsem o bile bulandıyor.iyice halsiz kaldım .sabırla geçeceği günleri bekliyorum.

canım bende yeni hamileyım ama ölüyorum halsızlık bulantı napcam bilmiyorum hamile olduguma bile sevınemiyorum cok mutsuzum sankı zaman hıc gecmıycek bu bulantı hıc gecmıycekmıs gıbı allhım sabır versın hepımıze:gitme:

merhaba arkadaşlar.ben kulübe yeni katıldım.12 haftalık hamileyim ve 5.haftadan beri mide bulantısı çekiyorum arada istifralarım oluyor.bütün yiyecekler midemi bulandırıyor en çok sevdiğim şeyler bile artık istifra etmeme sebep oluyor ve yeterince iyi beslenemediğimi düşünüyorum.fakat aç kaldığım zamanlar mide bulantılarım daha da fazlalaşıyor.umarım en kısa zamanda geçer çünkü bu beni psikolojik olarak da etkiliyor.diğer anne adaylarına sağlıklı hamilelikler dilerim.

Aynı durumdayız arkadaşım.Aynen böyle hissediyorum ben de.9. haftayı bitirmek üzereyim.Genelde 14. haftada kesildiğini söylüyorlar.Senin az kalmış.Akşamları erken yatıyorum ben.Bu kötü zamanları uyuyarak geçirmek en iyisi heralde.

ben de çok şey denedim.Toz zencefil aldım balla karıştırıp yedim ilaç zaten içiyorum ama ne fayda.Şimdi de netten havuç iyi geliyor diye okudum.Havucu da öyle pişmeden yiyemem ama deniyoruz işte.Soydum güzelce ince ince uzun doğradım.Cam bardakta süsledim koydum önüme.Bakalım işe yarayacak mı...Dur şuna bir de limon sıkayım ekşi de bulantıya iyi gelirmiş.Kızlar deneyin siz de.Belki faydasını görürüz.Hem bulantıya olmasa da bebişe yarar.Ne de olsa havuçta E vitamini var.Filozof olcaz heralde hamilelik bitene kadar bu konuda araştırmaktan.

16.haftayıda bitiriyorum ama hala düzeldim sayılmaz az bişey geçer gibi oldu bulantı ama iştahsızlık devam ediyo 4 ay bitti ama hiç kilo almadım sürek bu hafta geçecek diye beklemekten anlaşılan hamileliği bitircem

X