- 20 Mart 2012
- 277
- 22
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.261
çok sanslısın o zaman valla :)) bende hıc kusmadım ve hıccc etkisini görmedim hamılelıgınben 5. hafataya girdim ne bulantı var ne kusma olmuycak galiba bende ama sanırım 2.. aya doğruda başlaması normalmiş
Arkadaşlar meraba . Benim bebeğim 5+6 ama bende hala hiç bulantı falan yok. bıraz tedırgın oluyorum cünkü iki ablamda hamileliklerinin ilk haftalarından fena olmuşlardı . sizce bu normal mi. bulantı ve kusma olmaması yani.
7haftalık hamileyim,6.haftadan itibaren şiddetli kusmalarım bulantılarım başladı,sabah yada akşam hiç farketmiyor,sürekli bişi yani,yemek yiyemez oldum en sevdiğim şeylerden bile tiksindim,hele su içersem midemin bulantısı artıyor,ağız tadım deişti,yemek yiyemediğim için hem halsiz kaldım hemde sinirlerim bozuldu,bulantımı bastıran tek şey kuru ekmek.düzenli beslenemiyorum yani,konuyla ilgili bilgisi olanlar bana yardım edebilirmi acaba...
benimde bulantılarım 7. haftada başladı. 17. haftaya yeni girdik. daha yeni bitti sayılır. çok kötüydü ama ya. yemek görmeye dayanamıyordum. resmini görünce bile fena oluyodum. kusmalarımda vardı ama çok yoğun değildi. taze ekmek kokusunu çok severdim. bu dönemde beni en çok mahveden o oldu. sanki çok kötü bişey kokuyo gibi geliyodu hep.
benimde öyle olmuştu en sevdiğim şeyleri yiyemez oldum..zaten özellilkle onları yiyemiyorum bir kaç gün daha böyle geçebilir korkma..bende hala kusuyorum ama mutlaka canımın istediklerini yiyorum..eşimle de farkettik ki o neye çok güzel derse onu yiyorum..
sana önerebileceğim halsiz olmanla ilgili pekmez yemen.. üzüm pekmezi bir iki kaşık dahi yesen ayağa kaldırır seni de umarım beni o kaldırmıştı sonradan yemeğe başladım allah yardımcın olsun
7haftalık hamileyim,6.haftadan itibaren şiddetli kusmalarım bulantılarım başladı,sabah yada akşam hiç farketmiyor,sürekli bişi yani,yemek yiyemez oldum en sevdiğim şeylerden bile tiksindim,hele su içersem midemin bulantısı artıyor,ağız tadım deişti,yemek yiyemediğim için hem halsiz kaldım hemde sinirlerim bozuldu,bulantımı bastıran tek şey kuru ekmek.düzenli beslenemiyorum yani,konuyla ilgili bilgisi olanlar bana yardım edebilirmi acaba...
canınız ne isterse ondan yiyin kızlar, ben mutfaga gıremıyodum bı ara mutfak kokusu bıle tıksındıyorodu benı, salçalı hiçbisey yıeyemedım 3 hafta kadar bulantımda 2 ay sürdü, 19.haftada geçti, yanı 2 haftadır normal sayılırım, sadece iştahım yok, ama bulantı ve tıksınmeler gectı, sabredın geçiyooor
bende 18.haftamdayım mide bulantım devam ediyo herkes geçmesi lazımdı diyo şimdiye kadar.seninki 19.haftada geçmiş benimkide geçer inşallah daha çok sabahları asit gibi su çıkarıyorum 2 gün önce ıkınırken alttan su geldi doktora gittim bebegin suyumu die alttan baktı bebegin suyu degil gibi dedi pazartesi ultrasonla bidaha bakıcak ben o gün bugündür sabahları kusmuorum korkuyorum zorlarken tekrar su gelir diiye inşallah bidaha kusasım gelmez