Gebelikde bulantı ve kusma

ben 5. hafataya girdim ne bulantı var ne kusma olmuycak galiba bende ama sanırım 2.. aya doğruda başlaması normalmiş

bende aynı sebebten korkuyorum ya bendede yok

ne bulantım geçti ne kusmam ne de sancım.............
kaç aylık oldu üstelik...? şu aralar ailevi ve işsel problemlerim var ve hallolmuyorlar bebek te rahatsız oluyor.. ne yapacağımı şaşırdım.. rahat durmuyor bebek haklı ama elimden birşey gelse...gelmiyor... bazen ailemi silip hiç tanımadığım bir yere gidip yaşayasım geliyor...off... :):) dertliyim bu günlerde:):) allah hepimizin yardımcısı olsun

7haftalık hamileyim,6.haftadan itibaren şiddetli kusmalarım bulantılarım başladı,sabah yada akşam hiç farketmiyor,sürekli bişi yani,yemek yiyemez oldum en sevdiğim şeylerden bile tiksindim,hele su içersem midemin bulantısı artıyor,ağız tadım deişti,yemek yiyemediğim için hem halsiz kaldım hemde sinirlerim bozuldu,bulantımı bastıran tek şey kuru ekmek.düzenli beslenemiyorum yani,konuyla ilgili bilgisi olanlar bana yardım edebilirmi acaba...

benimde öyle olmuştu en sevdiğim şeyleri yiyemez oldum..zaten özellilkle onları yiyemiyorum bir kaç gün daha böyle geçebilir korkma..bende hala kusuyorum ama mutlaka canımın istediklerini yiyorum..eşimle de farkettik ki o neye çok güzel derse onu yiyorum..
sana önerebileceğim halsiz olmanla ilgili pekmez yemen.. üzüm pekmezi bir iki kaşık dahi yesen ayağa kaldırır seni de umarım beni o kaldırmıştı sonradan yemeğe başladım allah yardımcın olsun

benimde bulantılarım 7. haftada başladı. 17. haftaya yeni girdik. daha yeni bitti sayılır. çok kötüydü ama ya. yemek görmeye dayanamıyordum. resmini görünce bile fena oluyodum. kusmalarımda vardı ama çok yoğun değildi. taze ekmek kokusunu çok severdim. bu dönemde beni en çok mahveden o oldu. sanki çok kötü bişey kokuyo gibi geliyodu hep.

benimde bulantılarım 7. haftada başladı. 17. haftaya yeni girdik. daha yeni bitti sayılır. çok kötüydü ama ya. yemek görmeye dayanamıyordum. resmini görünce bile fena oluyodum. kusmalarımda vardı ama çok yoğun değildi. taze ekmek kokusunu çok severdim. bu dönemde beni en çok mahveden o oldu. sanki çok kötü bişey kokuyo gibi geliyodu hep.

benimde doğumum nasipse 9 eylül, bulantılarım ilginç bi sekilde 10.hafta başladı 19. haftada bitti, allahtan sadece sabah kalkınca oluyordu, ama istifrada ediyordum, insan 2 ay hergün istifra edermi diye düşündüm, biara hiç geçmıycek sanıyordum. suanda 22 haftalık :)

canınız ne isterse ondan yiyin kızlar, ben mutfaga gıremıyodum bı ara mutfak kokusu bıle tıksındıyorodu benı, salçalı hiçbisey yıeyemedım 3 hafta kadar bulantımda 2 ay sürdü, 19.haftada geçti, yanı 2 haftadır normal sayılırım, sadece iştahım yok, ama bulantı ve tıksınmeler gectı, sabredın geçiyooor

inşallah dediğin gibi olur,kusma bulantı kalmasın bitsin artık,inanırmısınız bazen tuvaletin önüne yatak atasım geliyor,yarım saatte bir öğürme başladığı için,eriniyorum artık tuvelete kalkıpdurmaya,bi de düşük tehlikem var,yatmam lazımmış ama yatamıyorum tuvelete kalkmaktan.ilkini düşürdüm zaten,Allah nasip ederse bu ilk bebeğimiz olacak,Rabbim herkesin bebeğini sağsalim kucaklarımıza versin....

miden bulanırken patates haşlaması,ekmek, leblebi, yogurt , elma yiyebılırsın, yanı vucut dırencını saglayack seni tok tutacak seyler, ama herseyi istifra edıyosan ve 5 günüde gectıyse, dr a git bence serum taksınlar, baana dr um 16.haftada kontrole gıttıgımde yemen lazım artık dedi :)..zatem yıyordum ama tıksınıyordum bazı yıyeceklerden( etten, yumurtadan fılan,) ılk 3 ay yıyememıstım bazı yiyecekleri hiç, ondan snra yemeye basladım, iştahım hala yok ama allahtan tıksınmıyorum.

bende 18.haftamdayım mide bulantım devam ediyo herkes geçmesi lazımdı diyo şimdiye kadar.seninki 19.haftada geçmiş benimkide geçer inşallah daha çok sabahları asit gibi su çıkarıyorum 2 gün önce ıkınırken alttan su geldi doktora gittim bebegin suyumu die alttan baktı bebegin suyu degil gibi dedi pazartesi ultrasonla bidaha bakıcak ben o gün bugündür sabahları kusmuorum korkuyorum zorlarken tekrar su gelir diiye inşallah bidaha kusasım gelmez

banada şasırıyolardı hala devam edıyomu dıye, ama kişiden kısıye değişiyo demkkı, benım zaten 10. hafta baslamıstı 19. a kadar devam etti, aynen benmde sadece sabahları oluyodu ve dedigin gibi, safra sadece.. 19. haftada geçti, şimdi 3 haftadır sadece 2 sbh istifra ettm, hergun etmekten iidir :)))
bugunmu gittin dr a, umarım hersey yolundadır cnım, allah sağsaglım kavuştursun yavrularımıza :)))

bende 12.haftaya girdim 5.haftamdan beri mide bulantısı,kusma mahvoldum resmen yemek yapamıyorum Allahtan annem kayınvalidem yakında orda karnımızı doyuruyorz eşimle :S annem 9 ay çekmiş bende aynısı olmaz umarım..Napıcam bilmiyorm,hiçbişey fayda etmiyor.Serum verdi doktor öyle beslenmeye çalışıyorum üüü var mı benim gibi serumla yaşayan :2:

bende serumla beslenmek zorunda kaldım ve işin zor yannı dr. 7adet serum verdi 4tanesi yapıldı geriye 3ü kaldı ama gözümde büyüyor çünkü damarlarım bulunmayacak kadar inceymiş kollarımın bakılacak yeri kalmadı(((

Allah yardimciniz olsun kizlar cok zor, heleki calisan bayanlar icin bulanti hamilelik zor seyler. evdeykende zorda en azindan rahat rahat gidip kusarsin. benimde bulantilarim ara ara devam ediyor. bi tanidigin annesininde 9 ay boyunca midesi bulanip kusmus ve gebelik oncesindeki kilonun bile altina dusuyormus. sanirim bunye meselesi birazda.

merhaba kızlar ben de 6 haftalık hamileyim. inanın 24 saat midem bulanıyor doktorum ilaç verdi ilk günden sonra etkisi olmadı, seruma geçtik. 3 tane serum takıldı ama hala ayağa kalkacak halim yok. bu arada öğretmenim her sabah okula gitsem mi gitmesem mi diye bi posta ağlayıp öyle gidiyorum. bulantılar hem fizyolojik hem psikolojik açıdan mahvetti beni(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…