- 4 Aralık 2008
- 6.111
- 33
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.301
4.ay bitti çok şükür ki ne bulantım ne de kusmam oldu.Genetik mi acaba annemde kusmamış ablam da..
Çok rahat bi 3 ay geçirdim,darısı bundan sonrasına
mide bulantısı önleyici psiband kullanıyorum dün geceden beri
bugün bulantılarımı çok aza indirdi, ben hiç işe yarayacağını sanmıyodum ama Allaha şükür geçirdi
şuan saat 1 buçuğa geliyor bu saatlere kadar yatardım normalde
tamamen kesmiyor ama en azından yemek yemeye başladım bugün
hatta 4 haftadır ağzıma ilk kez şekerli bişey koydum
senin adına sevindim :)) bende metmamid kullanıyorm ama fayda etmiyor hiç.ptesi doktora gidicem tek çözüm seruma devam gibi.bebeğim için endişeleniyorum
aman canım o sadece bir gün sürdü, mide bulantım yine başladı tabiki ve hala devam ediyor
zofer aldım bugün, inş. bi zararı olmaz bebeğime
gerçi mide bulantımı tam olarak geçirmedi ama yine de iyiyim düne nzaran hamdolsun
metpamid bana da iyi gelmedi, dramamine de işe yaramadı hiçbişey fayda etmiyor
"ya midem hiç bulanmıyo acaba bir sorun mu var " diyenlere çok kıl oluyorum acayip uyuz oluyorum ya[/B]
kızlar 3 haftalık hamileyim. şuana kadar bulantı kusma yaşamadım çok şükür.. burda yazılanları okuyunca üzüldüm. Rabbim tez zamanda şifa versin inş size. kendi adımada korktum. sizce şimdiye kadar olmadıysa şimdiden sonrada olmaz mı bulantı, yoksa heran benimde başlayabilir miii :18::18:
bi aylık hamileyim mide bulantım yok normAlmi bu
zofranı bende aldım bugün.iyi gldi bana biraz.bi kaç kişiye sordum hamilelerden anca bu ilaç kesiyodu dediler.yinede doktora danışmak lazm.inan yapıcak bişey yok.bende bi de migren var,kusmada ki su ve tuz kaybından her gün berbt bi baş ağrısı çekiyorumdayanamadım dolerex üstünede zofran içtim.şu an şükürler olsun biraz toprladım.benm annem 9 ay çekmiş mesela umarım bende öyle olmam diyorm.dua ediyorum gece yatmdn başka hiç bişey iyi gelmiyo.huzur islamda tavsiye ederim bebeğimede çok merak ediyorm pazartesi gidicem sabırsızlıkla bkliyorm.umarım iyidir
ilk 3 ay bitti ama bulantılar bitmedine zaman bitcek bu illet (