- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.081
bende 8+4 tekim kizlar mutfak buzdolabi ekmek poseti hersey bi tuhaf kokuyo meyve tost patates yagsiz tuzsuz makarna yiyorum...
aynen yaaa meyve yiyorum ben de sıvı olayını ne yapıyorsunuz kızlar ben sudan tiksindim resmen ağzıma sokmuyorum bebeklere bir şey olmuyor ilk 3 ay zaten onlar bizim depodan alıyor yani iyi beslenememiz bize zarar biz eriyoruz ben boşuna mı verdim 6kg ... olan bize oluyor kurudu cildim her yerim bembeyaz oldu yüzüm hastalar gibi ... güçsüz halsizim... bebekler iyi ama bence gelişiyorlar ..işte bundan sonrasını takalım kafaya 3 aydan sonra bizden beslenecekler işte bu dakikadan sonra da iyi beslenemezsek yandık inşallah kötü düşünmeyelim geçer bu halimiz belki 16.haftaya kadar sürüp geçer diyorlar en kötü ihtimalle... valla ben de bıktım ağzım acı acı sürekli tv de yiyecek reklamı çıksa katlanamıyorum ya bir de şey oldu mu resmen eşimin öpmesini iyice sokulmasını istemez oldum ten kokusu ten itici geliyor yaa nasıl hale geldim böyle bilmem :)))) yazık eşim de destekçim kıyamıyorum ama yatarken sarılmasına bile izin vermiyorum sinir oluyorum :)))