- 15 Haziran 2010
- 217
- 129
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
arkadaşlar ben 14 haftalık hamileyim, sabahları kusmam oluyor tabi midem boş olduğu için çok az su, ama kesintisiz her sabah oluyor,kendimi bastırıyorum ve direniyorum kusmamaya, fakat bu sefer kahvaltıdan sonra kusuyorum, sanırım midemin sabaha kadar ürettiği bu asiti atmam gerek, bana hiç bir zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor bu olay benimle bütünleşti adeta sizce geçer mi?
hic gecmıycek gıbı gelır o bulantılar bilirim ama ınanın gecıcek gecen sene bu zamanlar hamıleydım cok cıddı mıdem bulanırdı boyle yasıycam hep herhalde derdim su an 4 aylık bır melek odasında uyuyor ve ınanherseye deger dıyorum su an...
4 ay boyunca mı eyvahedigeldismilebende ıkı tane hamılelık yasadım ıksıde 4ay cok fena gectı ac sefıl gezıyodum evde ama zamanla azalıuo bulantılar kızımda 5aylıktı gectı oglum cok daha kısa 3aylıktı gectı ve bıraz kafayı baska yerlere yoracaksın bulanıyo dedıkce mıde bulanıyo psıkolojık cogunlukla butun hamıslerın Allah yardımcısı olsun
ah canım benım bende aynı dertten muzdarıubım ...hamıle kalmadan once caysız yapamazdım.. bayılırdım caya... ama sımdı nefret edıyorum.. uzaktan kokusu bıle tıksındırıyor benı... ya inşallah gecer... cayım a kavusmak ıstıyorum...