- 8 Nisan 2009
- 1.207
- 6
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
Kızlar bulantım olmaması bana cok anormal geliyordu
Bir tanıdığıma bundan bahsettiğimde bana sen çok su içiyormusun dedi.Ben günde en kötü 2-3 litre su içerim.Çok susarım.İçerim dediğimde çok su içmenin bulantıyı %80 engellediğini söyledi.Onada doktoru söylemiş.
Artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.Ama eğer doğruysa bol bol su için opuyorumnanaktan
Merhaba,
Ben de 9 haftalık hamileyim ve midem çok kötü. Bebeğe bakamadığım için üzülüyorum.Umarım Allah bebeklerimize bakar. Mide bulantılarından ziyede herşeyden mutfaktan ve buzdolabından tiksiniyorum.Bir çocuğum var ve mecburen yemek yapmam lazım ama yemek yapmak çok zor geliyor.
Allah heimize kolaylık versin.
bende 11. haftanın içindeyim, hastanede serumla beslendikten sonra biraz azaldı ama sabahları bulantı devam ediyor. umarım bazıları gibi çok sürmez bu durum, 9 ayı bu şekilde düşünemiyorum...
:lepi: aynı anda öğrenmişiz =)) hayırlı olsun burcuwaakızlar ben dun ogrendım hamıle oldugumu dra ne zaman gıtmek gerekır kızlar.???
:lepi: aynı anda öğrenmişiz =)) hayırlı olsun burcuwaa
evet arkadaşlar bu soruya cevap verirseniz çok ii olur.
Bir de ben çooook üşüyorum. bu normal mi acaba??
doktora hemen gidin kızlar. hatta mümkünse bugün. çünkü testte gebelik öğrenildiğinde ilk yapılması gereken ultrasonda bebeğin rahim içine yerleşip yerleşmedine ve dış gebelik, boş gebelik, mol (üzüm) gebelik yada normal seyreden bir gebelik olup olmadığına bakılmasıdır. eğer riskli bir gebelikse ilk günden önlem alınır. anne biran evvel folikasit kullanımına baslarki bebek için çok önemlidir. o yüzden bugün ilk işiniz hemen doktora gidip ultrasonda bebeğinize baktırmak olsun.
bu arada ikinizede tebrikler.opuyorumnanaktan
ay deliricem artıksempatiksalakcinni 14. haftaya girdim son sürat kusmaya devam. zaten 4 kilo verdim nereye kadar böle sürer bu hamilelikbenneyaptımki ilk üç ayım bitti artık bebek benden değil benim beslenmemden beslenecek. ama benim hiçbir yediğim 5 dakika bile durmuyoki:sinifsinif: bilen birisi akıl versin nolur daha ne kadar sürecek buuuu. kusmaktan boğazım yara içinde. birde burun kanaması başladı iki haftadır. kendimden iğreniyorum:çok üzgünüm:
Merhabalar 2 yaşında bir kızım var benimde arkadaşlar. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.8.haftada başlayıp 17. haftaya kadar kusmalarım devam etti ne tuzlu krakerler ne de su içmek fayda etmedi.16.haftada azalmaya başlayıp 17. haftada bitti.
burun kanaması serum yaralar hepsini yaşamış bir anne olarak allah sizlere yardımcı olsun demek istedim ama kucağınıza aldığınızda hepsini unutuyorsunuz.O güzel anı yaşayabilmek için bunların hepsine değer. bunca eziyete razı olup bebek sahibi olamayan insanları düşünüp o halimde bile hep şükrettim.Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin.a.s.
mrb ablalarım.benm bi ablam 2 buçuk aylık hamile.sizlere sorusu olacak bu siteyi ona çok önerdim ama nete girmesi biraz zor olduğu için benden sormamı istedi.haftaya tatile gitmeyi planlıolar 2 buçuk 3 aylıkken denize girmesinde bi sakınca varmı?birde onda 3 defa kanama olmuş doktor bişi dememiş.iki kanama ilişkiye girdikten 1 gün sonra olmuş üçüncüsünde hiç bişi yapmadan olmuş.bu normalmi?birde doktoru ona folik asit vermiş ama çok bulantı yaptığı için kullanmıyor sizlerde de o ilaç bulantı yapıyormu vede onun haricinde başka ilaç kullanan varmı ismleri ve yan etkileri neler?