Gebelikde bulantı ve kusma

Merhaba kızlar. bu benim ikinci hamileliğim ve kızımda ne bulantı ne yorgunluk hiç bişey yalamadan çok şımarık ve bol yiyen bir hamilelik geçirmiştim. geçen haftadan beri maalesef canım ne bişey istiyor ne de bişey yiyebiliyorum. öyle bulanıyor ki midem sofraya bile oturamıyorum. meyve ve krakerlerle şimdilik idare ediyorum ((

kizlar herkese merhaba biz 9.haftamiza girdik. sabahlari bulantim yok ama cok garip ara ara ogurmelerim oluyo oda kusma ile sonuclaniyo. sonra hicbisi yokmus gibi yemege devam nezaman gecer bu? cok rahatsiz edici

arkadaşlar bende hamileliğimin 8 haftasındayım.gecenlerde kusma bulantılardan dolayı su kaybı oldu ve serumla beslenebildim.doktor bana metpamid adlı bulantı hapı verdi.dün kullandım çok rahatladım ama yinede kullanan varmı güvenilirmi merak ediyorum.varsa kullanan yada bilen bilgilendirsin lütfen

Canım benim de 9. haftanın içinde. Dr. bana 3 hafta önce Dramamime diye bir ilaç verdi ama ben hiç kullanmadım ama kullanmam gerekecek sanırım 2 gündür midem ağzımda geziyorum resmen.
Çok zorluyorsa bence kullan. Ama zorlamadığı sürece kullanma derim ben yine de sen bilirsin.

Bulantı hapları sadece uyutuyo kızlar bulantı kusma fln gecmıyo tavsiyem hiç kullanmayın
sizede bebegede bi faydası yok boşyere kimyasal girmesın vücüdunuza
bulantınız olunca zeytın yiyin tuz yalayın vs bişey yapın ama bence hap kullanmayın

ben 14. haftamın sonuna kadar istifra ettım 21 +5 hamişim hala ara ara istifra ediyorum
olunca oluyo engellenmıyo

kızlar çok fenayım iki gündür ne yediysem çıkarıyorum su bile içsem midem bulanıyo.6+4günlük hamileyim ve 1 kilo vermişim zaten zayıfttım iyice zayıflayacağım artık ne yapsam faydası yok çantamda çubuk,leblebiyle geziyorum ama onlarda fayda etmedi doktorum dramamine verdi inşallah faydası olur.allah yardımcımız olsun...

arkadaşlar bende hamileyim felaket mide bulantısı çekiyordum.fakat annem bana bir yöntem söyledi yaptım ve inanamıyacaksınız mide bulantım geçti.yapacağınız şey şu işkembe alıp çorbasını yapın ve için birkere içmeniz yeterli sevmiyo olabilirsiniz bende sevmiyodum burnumu tıkaya tıkaya içtim o mide bulantısını çekmekten iyidir kesinlikle kesiyo okadar hafifledim ve rahatladımki anlatamam :dance:mutlaka deneyin.

ah canim naptin sen? hamilelikte sakatat bir numarali yasaklardan bence yememelisin

ay ben et yiyemiyorum o işkembe evde pişse ölürüm herhalde yudum alamam. anneler gününde tam 3 aylık olucaz. ama midem felaket sabahları kuru kuru öğürüp duruyorum artık keçileri kaçırdım. çok fenayım 2 gündür daha fazla kötüyüm şu anda bile midem bulanıyor. sabah olmasından korkuyorum artık. yeter vallahi yeter offf.

6 haftam bitmek üzere bulantı gibi değil de midemde sürekli bir açlık hali var.arada bir tiksinme hissediyorum.belki de daha bulantılar başlamadı bende.bakalım ne olacak.

ara ara mide bulantım var tiksinmemde oluyo aklinialirimsmile
her kokuyu alıyo burnum cok fazla hassaslaştı bilmiyorumkismile
başımda dönüyo agırlaşıyo resmen uykum geliyo kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bi çözüm buldum ve kesinlikle tavsiye ediyorum. sabah yataktan kalkmadan önce bir adet muz yiyin. inanın şap gibi oturuyo mideye öğürmemi bile kesiyo. bende çok işe yaradı. sizlerde bi deneyin. belki sizede yardımcı olur. eşim işe giderken birtane bırakıyo baş ucuma. sizde yapın faydasını görüceksiniz.

muzu bende denedim ama ne yersem yiyim gene koku gene öğürtü. 12+2 yim fenalık geldi şu anda bile var ve sinirimden ağlıyorum. bıktım ama ya.

of canım ya bugün bendede kar etmedi muz! 3 haftadır iadere ediyodum ama bugün yemedi. çok sinirlerim bozuk................................

canım giremedim nete..
dün ikili test sonuçlarını almaya gittim herşey normal dedi
fß-hcg degeri 75 çıktı 50 altındaysa erkek üstündeyse kız diyolar sence doğruluk ihtimali var mı?
bulantılarımda azaldı önceye göre sen nasılsın iyi misin

slm canım değerler hakkında bir bilgim yok allah gönlüne göre versin doktor bizimkine kıza benziyo dedi ama 2 hafta sonra belli olacak sağlıklı olsunda hiç farketmez benim bulantılar filan gitti baya rahatım çok şükür

aman iyi ...
öyle tabi sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli degil..
Allah gönlüne göre versin canımm

Arkadaşlar bende 14. haftadayım ama 3 aydır hastahanelerde serumlarla besleniyorum...3 kilo verdim bakalım daha ne kadar sürecek...hala kötü hissediyorum kendimi...İnşallah yakın zamanda düzelir çünkü ailemden uzak bir şehirdeyim ve yemek yapan biri yok yanımda bende mutfağa giremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…