27 haftalık hamileyim.Mide bulantısından ne çektiğimi bir ben bir allah bilir.Yirmidört saat uyumadığım tüm zamanlarda midem bulandı.Kimi zaman kustum kimi zaman kendimi tuttum.Lanet ettim,ağladım,hayata küstüğüm zamanlar bile oldu.Neler yaşadığınızı çok çok iyi anlıyorum.14. haftada biraz daha iyi oldum ama tamamen bitmesi 18. haftaya falan denk geldi.Yavaş yavaş geçti.Tabi kiminde daha erken yada daha geç olabiliyor bu durum.Diyeceğim arkadaşlar dayanmaya çalışın.Yalnız değilsiniz.Yaşadıklarınız sadece size özel değil.Hiç geçmeyecek sanıyorsunuz ama geçiyor.Gerçekten geçiyor.ılaç almaktan tedaviden kaçmayın.Doktor bulantı için ilaç veriyorsa bebeğime zarar verir diye düşünüp almamazlık yapmayın.O ilaçların hepsi bir sürü testten geçiyor ve gebelik kategorileri öyle belirleniyor.Sizin kötü psikolojiniz bebeği daha fazla etkiliyor.ılk üç ay kendinizi düşünün biraz.Hiç birşey yemek için zorlanmayın.Süt,yoğurt,yumurta,balık vs daha sonra yeniyor zaten merak etmeyin ve bebek ilk aylar sizin deponuzdan besleniyor.-hatta benim bebeğim şuan da gelişimde bir hafta ilerde :)-Çevrenizin "ye ye" baskısına aldırmayın.Benim en büyük şansım doktorumun hep telkin edici ve benim tarafım da olmasıydı.ılk aylar beni rahatlatmaya çok uğraştı.Hiç birşey için baskı yapmadı ve gerekli tüm tedavileri uyguladı.Birde bana havuç çok iyi gelmişti o dönemlerde.Deneyin derim belki faydası olur.Benim nacizane tavsiyelerim bunlar.Umarım bir an önce bu sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.