-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
işte annelik buymuş diye düşün canım. çünkü hamileyken de doğunca da büyüdüğünde de heeeeeeep acı çekiyoruz bir şeklide. Bundan sonra hayat hiç eskisi gibi olmayacak. çocuklar anneleri için pozitif stres kaynağıdır. yani beni hayatta bu kadar yoran ve üzen ancak bu kadar da mutlu ve huzurlu kılan hiç bir şey yok.Slm.bende 10.haftamdayım ama,inanın bulantılarım psikolojimi okadar etkiliyoki,bebeğime sevinemez oldum.çok üzülüyorum.böle düşündüğümü onun hissetmesinden korkuyorum.offf!nolur beni rahatlatıcak bişiler söleyin((
merhaba bu benim üçüncü gebeliğim, ilki düşük ikincisi gelişim bozukluğundan kürtajla alındı... şimdi tüp bebekle hamileyim çok şükür... ama çok korkuyorum... daha önceki gebeliklerimde de bulantı ve kusma yaşamamıştım ve sonu hüsranla bitmişti... şimdi 7+3 günlük hamileyim yine bulantı ve kusma yok... sizce bu sorun mu? biliyorum bir çok insan da kusma olmuyormuş ama kusmanın da bebek açısınsan sağlıklı olduğu söyleniyor...
ben 4 haftalık hamileyim..hiç bulantım yok diye hava atıyodum ama artık yoklamaya başlakdı..inşallah çok ilerlemez..[/QUOmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.1 cocuk sahibiyim .gecen sene bir düşük yaptım ve şuan yine hamileyim.düşükten sonra korunmamamıza rağmen 9 ay hamile kalamadım.ve bu ay hamile olduğumu öğrendim.şuan 6 haftalık hamileyim.bende hava atıyodum seviniyordum bu gebelikte bulantım az oluyor herşeyi yiyeybiliyorum diye.ama dün itibariyle öyle bir bulantım başladıki anlatamam.iki gebeliğimdede çok aşırı bulantım olmuştu.ilk cocugumda 4 ay yatakta yattım.demekki 10 tane doğursam 10 undada bulanıcam.size bir tavsiyede bulunayım.mideniz bulanınca kusmak için siz zorlayın kendinizi.inanın biraz zorlanacaksınız ama sonrası biraz ferahlık oluyor.
kokulara duyarlı olmak ta etkiliyor.normalde her kokuyu hemen alırım,otobüs te tutardı beni eskiden.gebeliğimde de çok fazla bulantım,kusmam oldu.ilk 4 ay bişi yiyemedim,serumla beslendim.
banada bugün emedur verdi bir tane içtim ama nafile pekte ilaç kullanmaktan yana değilim dediğiniz ilaçları hiç duymadım