-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
kızar annemin yöntemini yazayım dedim size
nohutu ısla tavada tuzla kavur yededi annemler köyde eskiden herkes öyle yaparmış iyi gelirmiş bende deneyeceğim bulantı hayatımı mafetmiş durum da
yazmak istedim belki faydası olur dr da beyaz nohut yememi önerdi
cnm eger bulantın gercktn cok sıddetlıyse bunlr fayda etmıyor nohutmus leblebıyms tuzlu krakermıs tam tersıne daha cok mahvedıyr cunku sureklı kusarken artk bunlrı kusyrsn ve kuru oldklrı için yakıyrlr bogazını mıdeni bunlar hafıf şiddette klasık bulantılrı olanlr ıcın gecerli ben neler deendım ama hıc biri işe yaramadı şimdi leblebi kraker muz görmekten bile tıksınyrmzencefıl hapını denedın 2 gun once azlttı gıbı geldı ama buda ztn 5 ayım dolmasndn kaynaklnabılr bugnlerde azaldı kusmalarım care yok cekıyorsunz ben hala cekıyorum cunkuu :sinifsinif:
:ecrin_bebek:sevgili hamişler bende 4 haftalık hamileyim son 3 gündür akşamları olan bulantım 24 saat olmaya başladı .doktorum B6 vitamini yazdı rahatım şimdi.bulantım var ama hafif.en azından yemek yiyebiliyorum.sizlereda allah sabır versin sabradeceğiz. bebeğimiz için yemek zorundayız.taze sıkılmış portakal suyu ve domates suyu da çok işime yaradı. rahatlatıcı ....yanlız bulantıya karşı hamileler için bitkisel ilaç var mı?
kızlar selam...ben 21+0 haftalık hamileyim ve 9 haftalıkken başladı hala sürüyor.serumlar ilaçlar fayda etmedi.bişi yiyemiyrum oyüzden çok korkuyorum bebişim için kızım içinama doktor herşey yolunda dedi içim rahat birazcıkda olsa. 5. ayıma gidim ama kilo almadım hala ohaoldumsmile
==ya bende mi bi anormallık var bende 4 haftalık hamıleyım bulantı yok ama asırı bır karın agrısı var ==canım mezime karın ağrına dikkt et bence .