Gebelikde bulantı ve kusma

bende 2 ay lık 20 gündür bulantıyıda gectim sürekli kusuyorum artık yediğim serumların haddi hesabı yok halada serum takılıyor 2 günde bir takılmadığı zaman yemek bile yiyemiyorum 9 ay böyle sürerse yazık yavrum 1 kilo doğacak çok üzülüyorum evde yemek kesinlikle yaptırmıyorum kokulara tahammül edemiyorum inşallah yakında gecer

bende yarın kesin belli olacak ama muhtemelen 6+3 günlük hamieyim
ne bulantı ne baş dönmesi var
bi uyku bi göğüsde dolgunluk birde kasık ağrısı var

merhaba..
6+6haftalık gebeyim..ama bulantı ve kusmalardan dolayı yıllardır gebeymişim gibi zaman geçmiyor..tüm gün yatıyorum..bugün serum aldım.biraz daha iyi gibiyim ama muhtemelen yarın tekrar aynı olurum..bu arada zencefil çayı iyi gelir dediler ama ben peek faydasını görmedim..nişastayı suyla pişirdim o da olmadı..ne yapacağım bilmiyorum artık..allah bu durumdaki herkesin yardımcısı olsun..başına gelmeyen anlayamaz..en güzel günler zehir oluyor malesef

kızar annemin yöntemini yazayım dedim size
nohutu ısla tavada tuzla kavur yededi annemler köyde eskiden herkes öyle yaparmış iyi gelirmiş bende deneyeceğim bulantı hayatımı mafetmiş durum da

yazmak istedim belki faydası olur dr da beyaz nohut yememi önerdi

cnm eger bulantın gercktn cok sıddetlıyse bunlr fayda etmıyor nohutmus leblebıyms tuzlu krakermıs tam tersıne daha cok mahvedıyr cunku sureklı kusarken artk bunlrı kusyrsn ve kuru oldklrı için yakıyrlr bogazını mıdeni bunlar hafıf şiddette klasık bulantılrı olanlr ıcın gecerli ben neler deendım ama hıc biri işe yaramadı şimdi leblebi kraker muz görmekten bile tıksınyrm zencefıl hapını denedın 2 gun once azlttı gıbı geldı ama buda ztn 5 ayım dolmasndn kaynaklnabılr bugnlerde azaldı kusmalarım care yok cekıyorsunz ben hala cekıyorum cunkuu :sinifsinif:

kızlar selam herkese bende 10+1 haftalık hamişim benimde 7haftaya girmeden başladı bulantılarım ve mide agrılarım. En cok sabahları kalkınca oluyo ve geceleri boş boş ögürüyorum bazende kahvaltıdan sonra yada kahvaltı sırasında kusuyorum =)) olsun arkadaşlar geçicek güzel bulantılar bunlar. şimdi heyecanla hareketlerini hissetmeyi bekliyoruz kocişle =)) cok sıkmayın kendinizi bebiş zaten 4 ay kanımızla besleniyo, stress yok panik yok rahat rahat keyfini çıkarmaya çalışın bu güzel zamanların bulantı olsada sabredelim opuyorumnanaktan

benim de doktorum panik olmamaı söyledi..şu anda senden yeterince besleniyor dedi..hatta haftasına göre hızlı bile ilerliyormuş :) bu habere çok sevindim..onların keyfi yerinde sadece seni çok hırpalıyorlar dedi doktorum :)

arkadaşlar zeytinin iyi geldiğini söyldile benpek yemiyordum herşeyden tiksindiğim için onu deneyeceğim boş iyi geliyormuş
ilaçta fayda etmiyor bana artık bide maden suyu içiyorum arada yanmasını azaltıyor biraz

ne mide bulantısıymış buu 18 hafta oldu hala geçmedi, bide üstüne ishal başladı.kızlar benim gibi ishal olan varmı ya korkuyorum bişe olacak diye eyvahedigeldismile

kızlar 5+5 benim hamileliğimde.sabah bulantıları başladı.annem çok zor gebelikler geçirmiş bu konuda ablam zaten sürekli hastaneye kaldırılıyordu kusmaktan sürekli dua ediyorum inş benim bulantılar kusmaya dönmez ben zaten zayıfım.
ben kabız oluyordum çoğu hamile gibi katı meyve sıkacağı aldı eşim meyve yeme huyum yoktur zorla içiriyor şimdi akşamları karışık meyve suyu :)
ne bulursa atıyo içine çöp tenekesi gibi içmek zorunda kalıyorum ama kabızlığa iyi geldi tavsiye ederim.

ya bende mi bi anormallık var bende 4 haftalık hamıleyım bulantı yok ama asırı bır karın agrısı var

kızlar selam...ben 21+0 haftalık hamileyim ve 9 haftalıkken başladı hala sürüyor.serumlar ilaçlar fayda etmedi.bişi yiyemiyrum oyüzden çok korkuyorum bebişim için kızım için ama doktor herşey yolunda dedi içim rahat birazcıkda olsa. 5. ayıma gidim ama kilo almadım hala ohaoldumsmile
==ya bende mi bi anormallık var bende 4 haftalık hamıleyım bulantı yok ama asırı bır karın agrısı var ==canım mezime karın ağrına dikkt et bence .

iş yerinde 8 saat rütun oturuyorum ondan olabılırmı acaba..eve gıdınce hafıflıo dr. hiç sormadım -o sadece bana ayakta cok gezme demıstı bundan 3 ay önceki gebeliğim boş gebelıktı kürtaj olmustum....

artık herşeyden iğrenir oldum yaa yeter ama..senağlama

doktorum dramamine vermişti,hiç bir işe yaramadığı gibi insanı inanılmaz derecede uyutuyor,bir garip ediyor,yaşayan ölüye çeviriyor resmen..geçen yıl gene gebeliğimde bana dr zofran vermişti.alır almaz kesiyor bulantıyı..ne kusma ne bulantı bir şey kalmıyor..gene ondan alacağım başka çaresi yok..nasılsa onunda kategorisi B...ben zaten depresyona giriyorum iice berbat oldum bu bulantı şiddetlendikçe..zofranı tavsiye ederim..

kızlarrrrrrrrrrr şekersiz sakızıda mutlaka deneyin...mideye giden herhangi birşey olmadığı için bulantıdan eser kalmıyor..çok denedim inanın süper faydalı oluyor...

artık tükendim bulantılardan hayattan zevk alamıyorum artık napacaz biz yaaaaaaaaaaamafoldumben

ayyy sizi cok iyi anlıyorum ben su an 32+3 haftalık hamileyim, o bulantılı gunleri konusup birilerini anlatırken bile inanın gozum yasarıyor, cok zordur arkadaslar allah yardım etsin yasayan bilir ancak... ama inanın boyle ilerki aylarda onun icinizdeki oynamalarını hissetmeye baslayınca herseye degermıs dıyceksınız :)

selam arkadaşlar ben de 7 haftalık hamileyim.6. haftadan beri bulantılarım başladı..Allah hepimizin yardımcısı olsun..umarım kısa sürer..

Hepinizi anlıyorum arkadaşlar ..eltime Almanya da doktoru sabah yataktan kafanı kkaldırmadan 1 tane muz ye demiş bi de gün içinde tuzsuz kuru badem işe yaramaış ben de denemeyi düşünüyorum..

kızlar 5,5 haftalık hamileyim..2 haftaya yakındır bulantılarım vardı canımdan bedim resmen..inliyordum geceleri filan..fakat dünden beri piyasada yok hayret..sizce geri dönermi? böyle gidip geldiği olurmu bulantıların tecrübesi olanlar lütfen yazsınlar..teşk.ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…