Gebelikde bulantı ve kusma

kızlar izmirde hangi doktora gıdıyorsunuz ekadom hakkında bılgısı olan varmı?

merhabalr benimde 10. haftada kesilmişti rahatlamıştım ama 11. haftaya girdikten sonra birgün 5 sefer kustum halsizlik oldu şimdide devamlı bulanıyor ama kusma yok devamlı beyaz leblebi yiyiyorum midemi bastırıyorum ne zaman tama olarak geçer bilmiyorum kimileri 9 ay kusarak doğuma girmişler allah yardımcımız olsun bebişlerimiz yeterki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler

yaa tatlim benimde canim hep domates ve beyaz peynir yemek istiyor.ama acikcasi domates yerkende tedirgin oluyorum.mevsimi degil ya...hormonlu diye...

merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum ve beni bilgilendiriseniz çok sevinirim... 7 haflalık hamileyim mide bulantım var çok aşırı derecede bunun yanında birde midemde yanma oluyor. sebebi nedir kötü birşey olmasından korkuyorum beni bilgilendirirsenız sevinirim

kötü birşey yoktur merak etme. ben 16 haftalık hamileyim hala devam gerçekten çok zor günlük hayatımı sürdüremiyorum çalışıyorum 6. haftadan beri raporluyum doktor ve hastane dışında evden adım atmıyorum 2 ay oldu.3 kere hastanelik oldum her gece dua ediyorm geçsin die.umarım seninki erken geçer.senağlamasenağlama

arkadaşlar ben de 10 haftalık hamileyim. kusmalardan ve bulantılardan yemek yiyemez olmuştum. biz çözümü yok diye arkadaşların dediği gibi her tavsiyeye uydum. ardından doktoruma soyledim. bana bir ilaç yazdı ve serum. ilaç fayda etmediği taktirde serumlara başlayacaktım. ilaç gunde 1 tane alınıyor.aldım ve çok şükür iyi geldi. 10 gunde 1 yeniliyorum. 3. paketi aldım. ancak 4. yü almayı düşünmüyorum çünkü son 2 gundur çok hafifledi. o ilaç sayesinde yemek yiyebildim.sizler de doktorunuza danışırsanız belki size de benzer ilaçlardan önerebilir ve iyi geldiğini göreceksiniz.

kesinlikle doktorunuza danışın. doktorunuzun uygun gördüğü ilacı alıp kullanmaya başladıktan sonra bu şikyelerinizin neredeyse yok oldugunu gördüğünüzde boşuna bu kadar sorun yaşadığınız için kendinize kızacaksınızdır. tavsiyemi dinlerseniz sizin yararınıza olur. geçmiş olsun
hayırlı şifalar

cnm ben cok serum yedimmm ilaç verdi doktorum içtim ama hiçbir faydası olmadı yani bulantılar beni mahvettı kullndıgn ilacın adı neydiki senin?

cnm her ınsann bunyesı farklı dedgm gıbı banada doktorm ılac onerdı kullndm ama fayda goremedm her aksm acıle serum yemeye gıdyrdum kan kusyrdum okadar yaniii

bünyeden bunyeye dedegısyr bence

merhaba kızlar
ben de 8+2 hamileyim tickerim bi kaç gün önden gdiyor.
benim de çok bulantım var ne yapsam kar etmiyor
suya hasret kaldım kurudu dudaklarım
ilaçlarımı en önemlisi folic asitimi alamıyorum 2 yudum su içiyorum hoop o da çıkıyor
midem boğazım gırtlağım aşındı artık
doktor metpamid diye bir hap verdi bide emedurun fitilini hiç bi işe yaramıyor
bikere serum takıldı 2 saat rahat ettim sonra yine aynı
4 kilo verdim yok mudur bunun çaresi bilmiyorumkismile

sıtare bende 15 haftalık hamıleyım 5 haftalıktan ıtıbaren bulantım ve kusmam başladı 3 4 hafta tek yudum su ıcmedıgımı ve 4 gun agzıma lokma almadıgımı bılırım bırak ılaclarımı.5 kere hastaneye yattım bu durum ıcın evdede kalan zamanlarda hep serum yedım ama su ana yavas yavas gectı bulantım olsada bıkac kez cıkarıom ve sukur yemek yıyebılıyorum bended kolo kaybı oldu zamanla senınkıde gecer ıns ama kusman coklaşırsa dr ırtıbata gec serum taktır yada bıkac gun hastanede kalabılın rahatlatıo.gecmış olsun şimdiden.

Merhaba sitare ben ilk hamilelimde çok bulantı çektim anlattıklarında kendi yaşadıklarımı okudum sanki sabah yatağından kalkmadan tuzlu çubuk kraker yada galete tuzlu yulaflı şeyler tüketmeni tavsiye ederim bastırıyo az ve sık atıştırmalıklardan ye sık tüket az ye ama kraker bende çok işe yaradı bastırıyo umarım sende de işe yarar zaten zamanla geçecek Rabbim seni ve yavrunu korusun

Bu topiktekilerin halini yalnızca bu topiğe yazanlar anlar valla..bende yaklaşık 11 haftalık gebeyim.hamileliğimi öğrendiğim günlerden itibaren aşırı derecede bulantı ve kusma şikayetlerim var..çalışan bi insanım ama 1,5 aydır işi bırakın kapıdan dışarı adımımı atacak halde değilim.telefonlara bile çıkıp konuşamıyorum o kadar kötüyüm.bende sabah değil 24 saat bu durum var.önceleri mide ekşimesi ile birlikte bşlamıştı ve ben hayatımda midemin ekşidiğini bilmem,çoookkk ama çokkk kötüymüş..allah bu dertten yakınanlarada şifa versin gerçekten ekşime olayı berbat bişey..midem sürekli boğazımda sanki..garip bi his var boğazımda..artık bi gece acillik oldum.idrar testi yaptılar değerlerim henüz düşmediği için serum vermediler..dr um da bana zofer adlı ilacı verdi..bende önceleri kullanmak istemedim.dr um ısrarla bi zararı olmadığını söylese bile dayanmaya çalıştım..amaaa ı ııhh evde yerlerde sürünmeye başladım günde 5-6 kez kusma ve sürekli bulantılarla yaşamak dayanılmaz..bende ilacı kullanmaya başladım..çok az da olsa hafifletiyo ama yine şikayetlerim devam..ve çevremde bu senenin bereketimidir o kadar çok hamile arkadaşım ve akrabam varki hiç birinde kusma şikayeti yok..paşa gibi yaşıyolar..ben 2-3 kilo verdim yüzüm solgun,yorgun..böyle hamileleri kıskanıyorum..eşimde teselli etmeye çalışıyo saolsun ama daha inanın hamilelik mutluluğunu tam olarak yaşayamadım bile..ki benim için çok kıymetli bi gebelik..allahım herkese bizim gibi olanlara acil şifalar ve güzel hamilelikler versin..umarım hepimizin bu durumu en kısa zamanda geçer..
bu arada dr um bana ne yiyebiliyosan onları ye dedi,hiç bi şeyde zorlama kendini dedi..herkesin bünyesi farklıdır bu konuda kendini kendin deneye deneye keşfetceksin dedi..ben sana şunları ye desemde sana iyi gelmeyebilir,sen deneme yanılma şeklinde bulcaksın dedi.suyu veya sıvıları pipetle iç dedi..bu arada bulantı ve kusmaların dr umda bebeğin sağlıklı olduğunu gösterdiğini burdan kendini teselli etmeye çalış dedii..o yüzden kendimizi teselli etmeye çalışalım arkadaşlar..hepiniz sağlıcakla kalın....

arkadaşlar az daha sabredin, geçiyor hepsi.. benim 6-14. haftalar ve 22-24. haftalar arası bulantı yüzünden çok zor geçti, kusmaktan helak olmuştum, yemek de yiyemedim, kilo kaybettim.. 28. haftamın içindeyim, hala başlangıç kilomdan daha düşük bir kilodayım.. şimdi ise deli gibi yeme isteğim var, kendimi kontrol ediyorum ama yemek yiyebilmenin ne kadar güzel birşey olduğunu keşfettim :) yiyemediğim zamanların acısını çıkarıyorum.. bu doğal süreci yaşıyorsunuz mecburen ama canınızı sıkmayın, geçecek... bebeğiniz için de endişelenmeyin, o sizden alacağını alıyor, maşallah benim kızımın kilosu gayet iyi hatta iri bebek olma durumu söz konusu :)) kendinize iyi bakın... sevgiler...

tşk ederim arkadaşlar
baya zor durumdayım yemek yemeye korkar oldum psikolojim bozuldu ne yesem 2 dk sonra wc ye koşuyorum.
mutfağa bile giremiyorum bişiy hazırlıyım zaten.güç bela hazırladığımı da yiyemiyorum anlayacağınız.hep yatıorum
nete de pek gelemedim buaralar yardımcı olup tavsiye veren herkese tşk ediyorum dilerim hepimiz bu şikayetten hayırlısı ile kurtuluruz ve hamileliğimizin tadını çıkarabiliriz.

Ben de bulantıları sonradan başlayanlardanım..
8-9 .hafta gibi başladı 15.ci haftaya girmek üzereyim ama hala kesilmedi..

Gerçi çok şiddetli bulantılar değil ama yine de gün boyu miden ağzında durmak çok kötü bir durum..tabii gün içerisinde 1 kere mutlaka çıkarıyorum ve genelde akşam saatlerinde oluyor bu çıkartma durumları..

3-4 gündür de ekşime çıktı başıma..

ılk çocuğumda bulantının b sini yaşamadığım için bu konuda ben de tecrübesizim..

Yemek yemeği özledim şöyle iştahlı iştahlı..((

Bıçak gibi kesilir deniyor evet ama bekliyorum o keskin bıçağı bakalım...

arkadaşlar bende de bulantı var ama yemek yiyebiliyorum sabahları çıkartıyorum baya kötü oluyor akşama kadar da miğdemde yanma oluyor çok kötüyüm valla sürekli miğdeyanmamdan bulantılarından artık tiksindim çok şükür yemek yiyorum bebeğim beslenmesinde sorun olmayacak sanırım

merhaba

bende 10+4 ikizlere gebeyim.

bulantı ve kusma hayatımı mahvetmiş durumda.

insan hiç mi bişey yiyemez.. uyurken bile midem bulanıyor..

kusma fobisi var bende kendimi çok sıkıyorum titriyorum ağlıyorum çıkarırken.. insanlıktan çıktım.. 2 kg verdim.. bi keresinde çok fenalaştım tokluk kan şekerim bile 71e düştü serum yemek zorunda kaldım..

inşallah hepimizinki çabuk geçer.. karnımın tok olduğu günleri o kadar özledimki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…