- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
Kızlar selam uzun zamandır yazamıyorum fırsat bulup..hem iş yoğunluğu hem halsizlik hemde artıp duran mide bulantılarım
Hamile olduğum müjdesini burada vermiştim şuan 3 ay 5 günlük hamileyim..ama 2 aydır sadece salatalık,domates ve beyaz peynir yiyebiliyorum..süt,yoğurt,çorba,su ,et ,balık,sulu yemek vs görmek bile istemiyorum..daha görür görmez kusmaya başlıyorum..yani beslenemiyorum 2 aydır.4 ayda kadar geçer dedi doktor ama bu aydan itibaren çocuk benden besleniyor ama ben bişey yiyemiyorum domates,salatalık ve peynir dışında(
doktor bişey olmaz bu ay böyle olsada diyor ama endişeliyim işte..nasıl beslencek bu çocuk..ya geçer dimi kızlar bu bulantılar.çalışıyorum yemek yiyemediğim için halsizlik,güçsüzlük var 1 hafta fena halde grip oldum gıdasız kalmışsın ye diyo doktor ama olmuyo işte yiyemiyorum
offf kızlar ya sizcede bu ay böyle geçse bişey olurmu varmı benim gibi olan aranızda
merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum ve beni bilgilendiriseniz çok sevinirim... 7 haflalık hamileyim mide bulantım var çok aşırı derecede bunun yanında birde midemde yanma oluyor. sebebi nedir kötü birşey olmasından korkuyorum beni bilgilendirirsenız sevinirim
merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum ve beni bilgilendiriseniz çok sevinirim... 7 haflalık hamileyim mide bulantım var çok aşırı derecede bunun yanında birde midemde yanma oluyor. sebebi nedir kötü birşey olmasından korkuyorum beni bilgilendirirsenız sevinirim
arkadaşlar ben de 10 haftalık hamileyim. kusmalardan ve bulantılardan yemek yiyemez olmuştum. biz çözümü yok diye arkadaşların dediği gibi her tavsiyeye uydum. ardından doktoruma soyledim. bana bir ilaç yazdı ve serum. ilaç fayda etmediği taktirde serumlara başlayacaktım. ilaç gunde 1 tane alınıyor.aldım ve çok şükür iyi geldi. 10 gunde 1 yeniliyorum. 3. paketi aldım. ancak 4. yü almayı düşünmüyorum çünkü son 2 gundur çok hafifledi. o ilaç sayesinde yemek yiyebildim.sizler de doktorunuza danışırsanız belki size de benzer ilaçlardan önerebilir ve iyi geldiğini göreceksiniz.
kesinlikle doktorunuza danışın. doktorunuzun uygun gördüğü ilacı alıp kullanmaya başladıktan sonra bu şikyelerinizin neredeyse yok oldugunu gördüğünüzde boşuna bu kadar sorun yaşadığınız için kendinize kızacaksınızdır. tavsiyemi dinlerseniz sizin yararınıza olur. geçmiş olsun
hayırlı şifalar
merhaba kızlar
ben de 8+2 hamileyim tickerim bi kaç gün önden gdiyor.
benim de çok bulantım var ne yapsam kar etmiyor
suya hasret kaldım kurudu dudaklarım
ilaçlarımı en önemlisi folic asitimi alamıyorum 2 yudum su içiyorum hoop o da çıkıyor
midem boğazım gırtlağım aşındı artık
doktor metpamid diye bir hap verdi bide emedurun fitilini hiç bi işe yaramıyor
bikere serum takıldı 2 saat rahat ettim sonra yine aynı
4 kilo verdim yok mudur bunun çaresi bilmiyorumkismile