- 10 Aralık 2009
- 109
- 2
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
kizlar mrb benim ki daha cok az 3,5 haftalik hamileyim. daha bulantilarim baslamadi. benim normalde herseye midem bulanir. umarim az olur.
kizlar mrb benim ki daha cok az 3,5 haftalik hamileyim. daha bulantilarim baslamadi. benim normalde herseye midem bulanir. umarim az olur.
merhaba kızlar bende 8 haftalık hamileyim bayağı bulantım oluyor arada artıyor ama azalıyor ben hala artıcak diye korkarak bekliyorum var çünkü bulantım hatta niye artmıyor diye bile endişeleniyorum allah herbirinizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor bir durum olması bir dert olmayaınca ayrı bir dert
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar bir sorum var hamile olduğumuzu en erken ne zman öğreneblriz yani ilişkiden kaç gün sonra yada misal benim adet dönemim ocak 20 si gibi yumurtlama dönemim ise bu aralar . bu dönemde hamile kalsam ocak yirmisinde adet olucam mı birde hamile olunca tomografi çektirilebilr mi cevaplarsanız sevinrm
gebelik belirtileri canım adet olucakmışsın gibi ağrı olur akıntı olur uykun çok gelir halsiz olursun hamileyken benim akıntım daha çok oluyodu ve zaten normaldede adte olucan zaman gögüslerin şişer ama gögüs şişmesi ağrıması felan 2. aydan sonra oluyoarkadaşr sizi bişeyler sormak istiyorum benim de günüm 4gün geçti ama test yapmadım yapmayıda düşünmüyorum korkuyorum sizde belirtiler nasıl gerçi herkese göre değişiyor ama kasıkta batma felan yok bende bulantı erken dşiyosunuz akıntıda bugün az bişey geldi kesildi yok
ama her ayki tatlı kırizine girmedim göğüslerim 15 günü geçkin şiş ve acıyor hala var ama biraz azaldı
acaba bunlar br belirti olabilirmi
bencede zorlada olsa ye canım meyveyi bol ye hazır değilde elde yapılmış tarhana felan içmeyi dene sonra zayıf kalmasın çocuk iyi beslensin balık türü yemen lazım beyin gelişimi için süt içmen lazım kemik gelişimi için bende 4. ayım bitti ondn sonra bulantılar kesildi bende herşeyden tiskiniyodum ama zorlada olsa bebeğim için yiyodum alıştırmalısın kendini ama 4. ay bitince bu tiskinmeler azalıcakKızlar selam uzun zamandır yazamıyorum fırsat bulup..hem iş yoğunluğu hem halsizlik hemde artıp duran mide bulantılarım
Hamile olduğum müjdesini burada vermiştim şuan 3 ay 5 günlük hamileyim..ama 2 aydır sadece salatalık,domates ve beyaz peynir yiyebiliyorum..süt,yoğurt,çorba,su ,et ,balık,sulu yemek vs görmek bile istemiyorum..daha görür görmez kusmaya başlıyorum..yani beslenemiyorum 2 aydır.4 ayda kadar geçer dedi doktor ama bu aydan itibaren çocuk benden besleniyor ama ben bişey yiyemiyorum domates,salatalık ve peynir dışında(
doktor bişey olmaz bu ay böyle olsada diyor ama endişeliyim işte..nasıl beslencek bu çocuk..ya geçer dimi kızlar bu bulantılar.çalışıyorum yemek yiyemediğim için halsizlik,güçsüzlük var 1 hafta fena halde grip oldum gıdasız kalmışsın ye diyo doktor ama olmuyo işte yiyemiyorum
offf kızlar ya sizcede bu ay böyle geçse bişey olurmu varmı benim gibi olan aranızda
Kızlar selam uzun zamandır yazamıyorum fırsat bulup..hem iş yoğunluğu hem halsizlik hemde artıp duran mide bulantılarım
Hamile olduğum müjdesini burada vermiştim şuan 3 ay 5 günlük hamileyim..ama 2 aydır sadece salatalık,domates ve beyaz peynir yiyebiliyorum..süt,yoğurt,çorba,su ,et ,balık,sulu yemek vs görmek bile istemiyorum..daha görür görmez kusmaya başlıyorum..yani beslenemiyorum 2 aydır.4 ayda kadar geçer dedi doktor ama bu aydan itibaren çocuk benden besleniyor ama ben bişey yiyemiyorum domates,salatalık ve peynir dışında(
doktor bişey olmaz bu ay böyle olsada diyor ama endişeliyim işte..nasıl beslencek bu çocuk..ya geçer dimi kızlar bu bulantılar.çalışıyorum yemek yiyemediğim için halsizlik,güçsüzlük var 1 hafta fena halde grip oldum gıdasız kalmışsın ye diyo doktor ama olmuyo işte yiyemiyorum
offf kızlar ya sizcede bu ay böyle geçse bişey olurmu varmı benim gibi olan aranızda
12.13. haftalara dogru azalmaya baslar cnm.. gecmıs olsun..nagihancım senin bulantı için daha erken diye düşünüyorum.genelde 7. haftada başlıyo.ben 9+2 günlük hamileyim ve hiçbişey yiyemiyorum.
kızlar genelde kaçıncı haftada geçti sizin bulantılarınız.sağlıcakla kalın sevgiler...