3kilo vermen biraz kritik sanırım, dr.kaan kocatepe'nin sayfasındaki videoya göre 3ten fazla kilo kaybında dr'a başvurun filan diyor, ama sen zaten gidiyorsundur..
benim doktoruma sordum da, çok kusmaya başladım diye.. o da 1-2 lokma bişey kalıyorsa yeter ama o bile kalmayacak kkadar çok kusarsan gel serum takalım dedi...
bir de 16.haftadan sonra azalma yoksa başka rahatsızlıklardan kaynaklanma ihtimali oluyormuş..gerçi bazıları Rabbim korusun ama neredeyse 9ay boyunca çekiyorlarmış:gitme:
yediklerimize de dikkat gerekiyor ayrıca bence..geçen gün sarımsaklı yoğurtlı kabak dolması yedim 2gün sarstı beni
kusmalarım çok artmıştı... sade ve taze şeyler yemek lazım... salçalılar da çoğumuzu bulandırıyor zaten... napalım..bir süre meyve, yeşillik, yoğurtla filan idare etcez heralde...:sinifsinif:
bir de bişeyi merak ediyorum.. mesela açken safra kusuyoruz ya.. mide iyice boşalmış oluyor..o kusmanın ardından ne yemek yada içmek iyidir acep..bende çok susamışlık yapıyor o kusuş, genelde de sabah namazında oluyor... su içince sanki sabaha bulantı yapıyor..bgn su yerine 1çay brdğ souk süt içtim de...sanki iyi geldi.. var mı fikri, bilgisi olan bu konudaCADIARZU