- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
ben aranıza yeni katıldım 19+4 haftalık hamileyim hala mida bulantım oluyor arada çıkarıyorum son iki seferde az miktarda kan geldi.bu boğaz tahrişinden mi tecbüle arkadaşlar.tşkkür.:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun.bende 11.haftaya girdim.6. haftada başladı mide bulantılarım giderek şiddetlenerek arttı.ne serum ne ilaçlar hiçbir fayda vermedi,fakat 3 gündür garip bir şekilde mide bulantılarım bitti.3 gündür hiç çıkartmıyorum.psikolojim düzeldi,ara sıra midemde kazıntılar oluyor ama birşeyler atıştırınca geçiyor.sanki hamile değilimde normale dönmüş gibiyim.bu defada tedirgin olmaya başladım doktoruma gitmeyi düşünüyorum.aranızda 11. haftada mide bulantıları bıçak gibi kesilen hamişler varsa içimi rhatlatırlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan
az ve sık yemek ve cok uzun sure ac kalmamak ıyı gelıyor.. yagsız yıyecekler ve sıvıyı yemek aralarınd tuketmekte faydalı.. benım bulantılarım ve kusmalarım 6. hafta gıbı baslamıstı ve 14. haftaya kadar surdu neredeyse.. umarım sendede oyle olmaz.. ve ben bır donem sea band adında bır bıleklık kullandım bıleklerın ıc kısmına baskı yapıyor ve bulantıyı onluyor..yanı tamamen kesmedı ama bır donem belkıde psikolojık bende ıse yaramıstı.
ben de 7 hafta 5 günlük hamileyim..mide bulantılarım var.hiç bir şey canım istemiyor ama bulantımı bastırabilmek için sürekli bi şeyler atıştırıyorum...ve sağlıksız beslendiğimi düşünüyorum..acaba ilk trimesterde bebeğe zarar veriyor olabilir miyim?
6. haftadan beri bitmek bilmedi bulantılarım,16.haftaya giriyorum hala devam ediyor,12 kilo verdim,dr da ilaç vermiyelim 1,2 hafta daha sabredin dedi,lütfen bitsin artık ,doguma kadar böyle giderse ben mahvolurum